Mamy chyba dzieci z jednego "sortu" . Jakbym czytała siebie samą narzekającą na to, że nie zostawię Majki z nikim i o nieprzespanych nocach. Moze powietrze w Irlandii jej posłuży i będzie lepiej. My narazie zostajemy w Krakowie. A tu z powietrzem...Joasiek, tylko Wam pozazdroscic. U mnie by to nie przeszlo. Milenka bedac tylko ze mna przez ostatnie pol roku, po prostu nie chce z nikim zostac na dluzej sama. Oczywiscie Milenka miala kontakt z innymi ludzmi, tylko ze nikt oprocz mnie sie nia nie zajmowal i ona po prostu nie jest przyzwyczajona do tego.
A poza tym zazdroszcze tych przespanych nocy, bo u nas jest coraz gorzej. Milenka spi niespokojnie i w nocy bardzo czesto sie budzi. Mam nadzieje ze to zwiazane jest z zabkowaniem.
reklama
od nastepnego tygodnia do Martynki zaczyna przychodzic niania. az jestem cala w stresie jak to bedzie. co prawda na razie nie wybieram sie do pracy, tylko chce miec 2 dni w tygodniu wolne tylko dla siebie. i zeby mala tez pobyla z kims innym dla odmiany.
nie mam pojecia o co mam zapytac ta nianie, co jej przekazac i jak przeprowadzic pierwsza rozmowe. Moze ktoras z was cos mi doradzi
to bedzie pani ok 50 lat, polozna na wczesniejszej emeryturze.
nie mam pojecia o co mam zapytac ta nianie, co jej przekazac i jak przeprowadzic pierwsza rozmowe. Moze ktoras z was cos mi doradzi
to bedzie pani ok 50 lat, polozna na wczesniejszej emeryturze.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mamy chyba dzieci z jednego "sortu" . Jakbym czytała siebie samą narzekającą na to, że nie zostawię Majki z nikim i o nieprzespanych nocach. Moze powietrze w Irlandii jej posłuży i będzie lepiej. My narazie zostajemy w Krakowie. A tu z powietrzem...
ewamat, jakbys zgadla. to juz druga noc Milki w Irlandii i mala ladnie spi. A w ciagu dnia tez nie narzekam. Milenka ladnie sie bawi, wszystkim interesuje i dosyc lekko zasypia.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
:-):-)ewamat, nie ma sprawy. mamy wolny salon.
No to trzymaj kciuki, zeby zaczęła wreszcie spac, bo jak nie, to skorzystam;-);-);-);-):-):-)ewamat, nie ma sprawy. mamy wolny salon.
agusia9915
Matka wariatka
a ja j bym z nianią i Martynka pobyła przynajmniej 2 dni zeby sama poznała co lubi (i jak ) małą i ona zeby sie z nia obyła
reklama