Hej ho! Ale produkcja, nie do nadrobienia
Ja sie ostatnio zmagam z zapaleniem przydatków ale w końcu dostałam odpowiedni antybiotyk i może w końcu się wyleczę...
O pogodzie nic nie piszę, bo szkoda gadać
...
Córka mi sie ostatnio ostro buntuje do tego w nocy nie spi i wstaje o 5.30 budząc cały dom swoim prześwietnym chumorkiem
żyć nie umierać po prostu.
Dziś się szczepimy po południu :/
Fiolka dla mnie to też tu wszystko wygląda na niedojrzały układ nerwowy, ewentualnie skłaniałabym się jeszcze ku tej nietolerancji laktozy ale ostrożnie bo to ostatnio "modna" diagnoza. Skoro ładnie przybiera to raczej się najada, po prostu masz dziecko ktore lubi byc przy piersi, no nic nie poradzisz, skoro go to uspokaja to ja bym mu dała to czego potrzebuje, możesz sobie na to pozwolić bo przy drugim dziecku może byc Ci już cięzko się tak całkowicie poświęcić. Zobacz, sprawdż czy zadziała na Niego większa ilość tulenia, spania przy piersi itp, nic nie tracisz i nie bój się bo jeszcz chwila i sam będzie od piersi głowę odwracał bo będzie mnóstwo ciekawszych rzeczy;-)
viv to super że Marys juz po i że taka dzielna
no i slicznie Ci waży!!!
Wiolka no cośty babo skąd Ci to przyszło, żeby się obwiniac o chorobę Małej!!! Co ma karmienie piersią do zdrowia. Ja tam juz się w swoim zyciu i doświadczeniu z dziećmi swoimi i innymi dookoła zdązyłam przekonać że ma się to jak d.pa do słońca;-) Co najważniejsze to Julitka dostała;-)
Majja nie ma czegoś takiego jak najlepsze mleko bo dzieci na różnie mleka różnie reagują. Co jednemu służy, drugiemu może szkodzić. Poza tym Hipp mimo że dobre to nie najwyższe rangą mleko, najwyższą półką jest jednak Enfamil - do tej pory w Stanach ciągle najlepsze - no podobno, bo jak napisałam wyżej, jednemu dobre, drugiemu złe no ale chodzi o skład oczywiście;-)
Co do Chrztu to my chrzcimy w lipcu, już postanowiłam, chciałam na majówkę ale wszak pogoda niepewna z ta majówką też, w lipcu mam przynajmniej pewnośc że mi snieg nie spadnie, chociaż cholera to już wie
neska mówi się, że albo się wierzy w gusła albo w Boga
logicznie mysląc to kobieta ciężarna jest w stanie błogosławionym więc chyba nie ma lepszej osoby