reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hej hej

Ale naprodukowalyscie od wczoraj popoludnia :szok:
Nie spie od 4.30.
Nie wiem co mam myslec ale jak tak lezalam w lozku i nie moglam spac to wydawalo mi sie ze 2 razy w majtki popuscilam. Poszlam do toalety ale mocz to nie byl bo powachalam a wkladka troche wilgotna i majtki tez. No to od tego momentu to juz wogole nie moge zasnac. Zmienilam majtki i czekam czy cos sie znowu pojawi. Tak wiec nie wiem czy to ten czop czy to wody zaczynaja wyciekac. Nie chce robic alarmu... Za pierwszym razem byla to bardziej woda, a za drugim chyba taki bardziej wodnisty sluz ale bez krwi, kurcze juz sama nie wiem co to bylo ale napewno pierwszy raz mi sie zdarzylo.

Bulkaasia, zazdroszcze mamy w domu

Patrze na zegarek i chyba u Noukie zaczeli cesarke... sciskam kciuki

Ankka02 ja tez mam juz naszykowany fotelik a w nim spiworek, tak wiec eNek ma wszystko przygotowane

Clodi witaj ponownie ! Super ze juz w domciu. Trzymam &&& aby sie maly jednak z piersia polubil

Mummy3 wszystkie naj naj naj dla Marcusa

Filoka fajna blluza. No i „okazyjnie” choinke kupilscie, nie ma co:-)

Vivienne
wycaluj juz miesieczna Marysie

Lilith skoro czop odszedl to moze jednak wczesniej bedziesz miala ta cesarke

Hehe mam schize i co chwile grzebie sobie w gaciach, no i nie wiem, narazie chyba falszywy alarm.

Lil moze to juz to :) Trzymam kkciuki aby Malenka postanowila wyjsc dzis :)
Noukie pewnie Malenstwo juz na swiecie :) Zazdroszcze i trzymam kciuki za szybki powrot do formy :)
Cin może zaczely Ci sie powoli saczyc wody. Jesli to one to niebawem odejdzie Ci czop :)
Mummy wszystkiego naj dla Synka
Viv ucaluj Manie z okazji 1 Mca

Ja dzisiaj z kolei nie spalam od 2 do 4:30 potem sie obudzilam ok.6:00 jak Maly wstawal szykujac sie do przedszkola. M go wlasnie zaprowadzil a ja cala noc brzuch jak kamien (i tak od paru dni),bol jak na@ plus dodatkowo skurczybyki. Lyknelam no spe i troche przeszlo ale znowu mnie tam wszystko boli. Oby wytrzmac do soboty bo wtedy M zaczyna urlop :)
Ide do lozka bo dzisiaj jeszcze czeka mnie zrobienie zakupow i kupienie prezentu gwiazdkowego dla Adaska :)
Chcialam tez isc do weterynarza odrobaczyc psa ale chyba przeloze sobie to na jutro...zobaczymy :)

Milego dnia Brzuchatki i Mamusie...

Witam
Lilith czyli może jednak cc wcześniej niż w poniedziałek?
Cinamona pewnie to czop :tak:
Vivienne wszystkiego najlepszego dla was z okazji tego pierwszego miesiąca :-)
Mummy3 nie zapomniałam, więc jeszcze raz wszystkiego dobrego dla solenizanta :-)
Właśnie zaczął sypać śnieg. A akurat dzisiaj mi ciocia przyjeżdża okna pomyć :sorry2:
Miłego, cieplutkiego dnia dla wszystkich

Dzień dobry czekam na wiesci od Noukie :-) Lili-ale jaja ciekawe czy dotrwasz do 17:sorry2: Cinamona ty tez hurtowo sie teraz bedziecie rozpakowywać;-) U mnie sypie ale ciepło na podwórku w miare wezme później mała na podwórko

cześć kochane, ale nadrabiania mnie czeka:szok:
mikaa ależ nie oszalałam , dziś też odśnieżę :-D
ania już myślałam, że się rozpakowujesz:tak:
mummy 3 całuski , i wszystkiego najlepszego dla Marcusia:-)
muffy to super wieści, a jak skurcze są to może być szybciej kto wie;-)
bulkasia fajnie, że masz już mamę u siebie:tak:
betiks a co mi tam,dziś też odśnieżę, słucham rad hihihi:-D
misia buziaczki dla Was
liwuś nasza tez uciekinierka, trzeba zabezpieczyć siatką sztachetki bo ona taka szczupła że się przeciska między i goni do kolegów, a ja nie chcę nianczyć psich wnuków hihihihi ( ona dla mnie jak 4 córka :-D) pod koniec grudnia mamy szczepienia wypytam o sterylizacja itp.
bakusiowa a moja jak wczoraj szalała, akurat na wieczornym nabożeństwie chyba jej temat podszedł :-)
ankka moja to samo ten tyłek wypina :tak:jakby sie ułożyć nie umiała
viev to do połączeń zawsze teściową ;-)a na święta może orzechowca? albo snikersa?
lil super, że data ustalona ale jak odszedł czop i to z krwią to będzie szybciej:-p
cinamona to nie schiza sprawdzasz poprostu :tak:i jak czop to dobry znak
noukie trzymam, myślę , modlitwa była ;-)
ja dziś spałam dobrze, ale po wyprawieniu dziatwy i męża położyłam się jeszcze i wstałam przed 9. Tego mi zabraknie po powrocie do pracy ....

Witajcie,
moje noce sa coraz gorsze...goraco mi i budze sie co chwile. Jeszcze do tego jak wczesniej nie moglam sie zalatwic tak teraz mam rozwolnienie:szok: do tego w nocy tak mnie mulilo, ehhh.

Lil i co rozkrecilo sie cos?
Cinamona kurde ty tez zaraz bedziesz tulic :-D
Ja bym sie chciala w kolejke wcisnac, ale objawow zadnych nie mam :confused::confused2:

Aniu a u Ciebie jak? Spokoj?

reklama
Lil, Cinamona czyli jednak Wy w pierwszej kolejności? ;-) Dawajcie znaka jakby co!

Mamy jakieś wieści od Noukie? Tuli już?

U nas dziś trochę cieplej, jak Młoda wstanie to ją ogarnę i wyjdziemy na spacerek, przy okazji po zakupy. Trzeba dokupić chusteczki nawilżane, szybko schodzą :sorry2:

Wiolka święta prawda, kwestia organizacji i chęci Malucha do współpracy ;-)Moja jest dużo spokojniejsza już, coś jej ten poniedziałek chyba nie pasował i tyle.
Choć wyszła jej też parę dni temu szczepionka, może ją to swędzi czy boli i dlatego bardziej marudzi? W każdym razie teraz sobie śpi, ale lepiej jej się ostatnio śpi na brzuszku, więc muszę kukać na nią i nie bardzo mam jak "opuścić posterunek" :sorry2:

Kurcze, dopiero wody odchodziły a tu już miesiąc! Ale ten czas szybko leci z maluchem po tej stronie :tak: szybkich rozpakowań życzę :-)

Do góry