reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

hej dziewczyny.
Ja już po lekarzu, musiałam jeszcze do apteki skoczyć i rossmana.
Tak więc termin cc ustalony, myślałam ze uda się już na ten tydzień ale będzie dopiero w poniedziałek 17.12.2012. o godzinie 8:15 mam się stawić na ip. Już doczekać się nie mogę.
Powiedziała mi co mam mieć ze sobą, w czwartek jeszcze jadę porobić badania do cc, o dziwo nie muszę mieć zmytych paznokci. Ale ja i tak zmyje.

Wybaczcie ze tak tylko o sobie ale nie dam rady Was nadrobić, za dużo dotknięcie:wściekła/y:

reklama
Noukie nasza już w szpitalu.Ja zrobilam sobie karpatke niedawno skończyłam padnięta jestem ale jutro będę jeść:-p Misia-mi napisali w wypisie ze szpitala żeby podawać witaminy od 8 doby i tak podaje witD+K narazie mam w kapsułókach bo ze szpitala dostaliśmy trzy opakowania po kilkansćie kapsułek tam jest ale m mi kupil w kropelkach Ania może cisza przed burzą nigdy nic nie wiadomo:sorry2: Lili-to już niedługo szybciutko ci zleci:tak: Jeśli chodzi o ubranka to na nasza Julite też są zaduze ale ja mam prawie wszystko od rozmiaru 62 pare rzeczy na 56 ale wcale sie tym nie przejmuje bo uważam że lepsze większe niz za małe rękawki podwijam a na zaduze stópki skarpetki i już na noc bardzo cenie sobie i zakladam jej pajacyki które u nas sie świetnie spisują a w ciagu dnia śpioszki które sie w kroku rozpinają żeby łatwiej było pieluszke zmienić nie trzeba jej całych ściągać i body z długim rękawkiem. Fiolka to fajny wieczór mieliscie chociaż bez kina ważne ze zadowoleni wróciliście i z choinką:tak:

My też podwijamy i zakładamy skarpeciuszki, ale jakoś pajacyki mnie denerwują bo w nich ma najdłuższe rękawy i ciągle Marysine łapki lądują w środku :sorry2: Śpioszki za to super na co dzień, zgadzam się.
Witaminki też mamy od 8 doby po wyjściu, też w kropelkach właśnie.

Fiolka wszystko kwestia organizacji prawda Vivienne:-Dja jestem tak zorganizowana ze w ciągu dnia przy małej posprzatam ugotuje na forum z wami posiedze i spacer zalicze jak mam obie dziewczynki w domu to jest troszke ciężej ale dajemy rade dziś w 3 robilyśmy karpatke Julita troszku spala troszku kukała w foteliku nastka mase miksowała w miedzy czasie wykąpalamk młdoszą i zrobilam starszej kolacji a później dokończylam ciasto wszystko jest do zrobienia;-) z czasem każdy sobie wyrabia swój system Uciekam spać bo rano starszą do przedszkola musze wyprawić a młodsza pewnie niedługo na karmienie wstanie dobraoc:-)

reklama
Wiolka swiete slowa :) grunt to dobra organizacja. Ja przy dzieciach stalam sie tak zorganizowana, ze chodze jak szwajcarski zegarek i zasuwam jak maly parowozik, wszystko jest do ogarniecia jesli sie tego tylko chce. Kazda z nas ma roboty po lokcie i czasem jest zmeczona, ale kazda z nas wie, ze to co robimy i jak zasuwamy ma sens :). Moja tesciowa widzac ile ja jestem w stanie ogarnac jest pelna podziwu, ale ja znajde czas na wszystko, nawet jestem w stanie wygospodarowac czas tylko dla meza. Fiolka dziecko nauczy Ciebie tej organizacji, zobaczysz, my mamuski jestesmy wielofunkcyjne i o tym tez sie przekonasz juz niedlugo. Ide nakarmic najmlodsze dziecie, a potem dalej szykowac urodziny syna :)

Ostatnia edycja:
Do góry