reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

cześć mamuśki :-)

dziś już 4 dzień po terminie a oznak zbliżającego się porodu brak :-(- chyba sobie wykrakałam to urodzenie po terminie, no i coraz bardziej jestem przekonana o tym, że te święta spędzimy w szpitalu

clodi witaj w domku
mummy3 sto lat dla Marcusa
muffy fajnie, że znasz datę wywołania - troszkę zazdroszczę (wiem, że nie wolno:zawstydzona/y:)
didor widzę że ty też po terminie - 5 dni, tak? a kiedy w razie czego wywołanie, wiesz coś?
majja faktycznie duży chłopczyk, ja mam właśnie też dużo takich ciuszków na 56, ale nasza mała nie powinna być duża, my z mężem raczej z tych niskich jesteśmy:-p
lilith ile ja bym dała za to, żeby u mnie to był chociaż właśnie poniedziałek 17.12 :sorry2:

reklama
Hej szczuplaczki :)

Już po przyjściu od lekarza miałam takie czerwone na papierze toaletowym ale jakoś tego nie skojarzyłam z czopem bo papier był różowy heheheh, ale nocy coś ze mnie poleciało wiec poszłam do wc patrze na wkładkę a tu krew wymieszana ze śluzem.

Kurcze chciałabym aby szybciej się zaczęło, ale jak na razie ciszaaaaa. Nic się nie dzieję, chociaż od wczorajszego badania bardziej mnie spojenie boli, ginka powiedziałą że jeszcze się nie rozchodzi bo przebadała je. Ale brzuszek jednak bardziej bolał po badaniu.

cinamona ... no to może razem nam się uda rozpakować ...

Tylko wiecie jak z tym czopem jet jedne rodzą zaraz po tym jak odchodzi a inne po tygodniu lub dwuch, wiec nie ma co się nakręcać :wściekła/y:

Viv całuski dla Marysi

Mummy3 Najlepsze życzenia dla Marcusa

Bulkaasia dziś 12 może jednak Twoje dziecie dziś zechce wyjsć a jak nie to masz jeszcze 2 dni żeby odpoczywać ;-)

Lil no to do poniedziałku raczej nie donosisz :-)

Cinamona u Ciebie też się pewnie lada moment rozkręci

Adgama
nie smutaj już bliziutko, kiedy masz do lekarza teraz?

U mnie po wczorajszym szaleństwie nastała cisza :-p Jutro na KTG, pewnie nic znów nie pokaże, oj jak jej w tym brzuszku dobrze ale przecież tutaj z Mamusią też jej będzie miło a Ona wyjść nie ma ochoty. Dziś robię sobie dzień dla duszy i ciała :-D Miłego dnia kochane

adgama ale pisałaś coś ostatnio że jak nie urodzisz do 13 albo 14 to idziesz do ginki i bedzie podejmowac jakąś decyzję tak ??? czy coś mi się pomyliło ??? Myślę że bedziesz miała wywołanie już niedługo, a na pewno przedemną

Nadrobilam, ale tyle piszecie, że nie odpowiem wszystkm]...Przepraszam. Lil, Cin chyba sie u Was cos zaczyna;) Ja dzis ostatni dzien byczenia sie i biore sie za nauke - egzaminy za pasem...projekty musze pooddawac... Mam nadzieje, ze Sonka mi pozwoli;)

bakusiowa jakoś mi smutno, pewnie przejdzie. wizyty w sumie nie mam umówionej, ale dlatego, że jestem na zwolnieniu lekarskim to będę musiała iść po kolejne zwolnienie.
lilith dokładnie zwolnienie mam do 13 a 14 pójdę po kolejne, więc może uda mi się ją namówić na szybsze wywołanie niż po tych 2 tygodniach :-(

Kurdę ale mam burdel w chacie, w dosłownym tego słowa znaczeniu, trzeba wziąć się za sprzątanie a potem do sklepu po wode dla młodego, wezme go na sanki może szybciej się zacznie heehehe.

reklama
ciril buziaki
adgama właśnie kiedy lekarz? cóż mogę napisać seks, szczypanie sutków, sprzątanie na maksa hihi to gwarancji nie da, ale pierwsze to sama przyjemność ;-), drugie mniejsza przyjemność ale przygotują się do karmienia :-pczyli masz załatwione 2 w 1, a trzecie czysta chata:-)
lil tak zrób. Ja jeszcze dziś poprasuje no i poodśnieżam a co :-p

Do góry