reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

hej Kochane, noc minęła w jakiś dziwnych snach i przez to czuję się baaaardzo zmęczona. zaraz zjem śniadanie, ogarnę chatę i chyba pójde na samotny spacer:nerd:
Wczoraj moja kuzyneczka miała usg połówkowe i będzie chłopak:-) Wszyscy bylismy pewni, że urodzi dziołchę a tu taka niespodzianka:-)
Viv mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze i Marysia łladnie ssie pierś. Trzymajcie się dziewczyny i czekam na wieści:tak:
Gryzoń pamietam ją i trzymam &&&&&&&&.
To następny Maluszek już pojutrze:szok:

reklama
Nathani jestem już w domku inadrabiam... Dziewczyny - ciężko spamiętać co kto i komu co napisać. VIV gratuluję. Niech Marysia zdrowo rośnie!!!! Wczoraj przy wyjściu mój lekarz powiefział, że "ciążę ciągniemy za uszy już" Plan minimum to 36 hbd, czyli niecałe w2 tyg. A najlepiej dla dziecka będzie w 38 hbd. Mój Młody zaczął się wykluwać w 36,6 hbd, a niby każde kolejne wcześniej zaczyna... Mam milion obaw...na razie się trzymam, ale źle znoszę leki, cukry mi fruwają. Teraz na wizytę w piątek...

Czesc dziewczyny, nawet sie wyspalam, malutki buszuje ze hej. Juz niedlugo dobijemy do magicznej strony 1000 :) Ja was juz czytam jak ksiazke :-D Pozniej nadrobie, teraz smigam pod prysznic, na sniadanko i do polskiego sklepu po kosmetyki dla dzieci.

Dziewczyny mam takie pytanie do tych co już posiadają starsze dzieci, czy Wy kupujecie jakiś upominek Waszym Starszakom z okazji przyjścia na świat rodzeństwa?:confused:

liwus kupujemy. Młody sobie zażyczył od siostrzyczki wiertarkę, a on jej chce kupić przytulankę z bijącym sercem (sam taką ma)

Witajcie Mamcie:)

Ja co prawda się nie udzielam na forum bo nie bardzo mam czas ale jak mi Pocieszka pozwala to was podczytuję:)
Ja też już na końcówce, codziennie oznajmiam mężowi, że jedziemy rodzić, ale tak na prawdę do piątku muszę wytrzymać bo nei miałabym z kim starszej córci zostawić.

Viv gratulacje ślicznej dziewczynki, oby rosła zdrowo i radośnie:)
liwus my kupiliśmy córci wózek- jeszcze za mała jest żeby sama powiedziała co chce, ale wyszliśmy z założeniem że Maleństwo będzie pewnie przy mnie w wózeczku przez większość dnia więc niech starsza ma też "swój" wózeczek ze swoją dzidzią:) Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce i czy przypadkiem nie bezie bardziej zainteresowana opieką młodszą siostrzyczką.:szok:

Moja córka juz upatrzyła sobie dla braciszka misia ME TO YOU:-), ale powiem Wam że nie mam pojecia co kupić dla 13-letniej panny od braciszka. Jakieś propozycje???

reklama
Hej. Mała w przedszkolu, zakupy zrobione, więc teraz odpoczywam, bo mi jakoś słabo :baffled: Mamuśka moja dalej prasuje, ja muszę o jeszcze poskładać i upchnąć gdzieś...A dziś uprałam pieluszki i ręczniczki, więc będzie jeszcze tego prasowania.
Lilith jak tam?
Ciril fajnie, że już w domku. Zbieraj siły :tak:
My też planujemy prezent od Piotrusia dla Idusi, tylko jeszcze nie wiemy co :confused:

Do góry