reklama
wiolka23
Fanka BB :)
Misia ja też nie slyszalam nigdy żeby ktoś mial malo krwi ciekawe Joanna rozumiem twój strach ale jeśli trzeba to lepiej niech mała wcześniej wyjdzie i będzie z tobą;-) Kiss125-ja mam też cesarke 22 moze razem w jednym dniu urodzimy a w jakim szpitalu będziesz rodzić?
Ostatnia edycja:
naty1990
lilith trzymam kciukaski zeby jednak jeszcze nie zatrzymywali Cie w szpitalu, mamy tylko dwa dni różnicy miedzy naszymi bobasami tak?dobrze liczę na kiedy masz termin? jesli juz pisalas a ja to pominelam to przepraszam ale ciezko wszystko tu zapamietac:*
misia co do tej krwi to swietnie rozumiem ta sytuacje... u mnie zawsze ten sam problem, najpierw z wkluciem a potem z pobraniem a wiekszej ilosci to juz w ogole jak trafilam do szpitala to nawet kropla nie chciala mi wyplynac z zyly;/ samo powietrze zasysali... badania mam ok, i nie boje sie pobran i zawsze wody sie opije-tak mi doradzono, a i tak zawsze klopot z pobraniem;/ zeby ciurkiem polecialo to nigdy sie u mnie jeszcze nie zdazylo,a u Ciebie to moze po prostu jedna z przypadlosci konca ciazy, slyszalam, ze niektore dziewczyny wlasnie maja pod koniec problemy z pobraniem, nawet jesli wczesniej sie to nie zzdarzalo
asia trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie dzidzius juz donoszony wiec nie stresuj sie kochana mozna wyciagac skoro jest taki klopot to lepiej wczesniej a i tak juz rozwiniete ma wszystko sciskam mocno
misia co do tej krwi to swietnie rozumiem ta sytuacje... u mnie zawsze ten sam problem, najpierw z wkluciem a potem z pobraniem a wiekszej ilosci to juz w ogole jak trafilam do szpitala to nawet kropla nie chciala mi wyplynac z zyly;/ samo powietrze zasysali... badania mam ok, i nie boje sie pobran i zawsze wody sie opije-tak mi doradzono, a i tak zawsze klopot z pobraniem;/ zeby ciurkiem polecialo to nigdy sie u mnie jeszcze nie zdazylo,a u Ciebie to moze po prostu jedna z przypadlosci konca ciazy, slyszalam, ze niektore dziewczyny wlasnie maja pod koniec problemy z pobraniem, nawet jesli wczesniej sie to nie zzdarzalo
asia trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie dzidzius juz donoszony wiec nie stresuj sie kochana mozna wyciagac skoro jest taki klopot to lepiej wczesniej a i tak juz rozwiniete ma wszystko sciskam mocno
Fiolka_130
Hej.
Padam dziś, ostatnio jestem bardzo śpiąca.
Rano ledwo wstałam na morfologie i ten układ krzepnięcia, potem wróciłam
i od razu poszłam leżeć. W międzyczasie D. zrobił śniadanie i szykował się do pracy, po jego wyjściu zatyczki w uszy i się przespałam 1.5 h.
Mały wczoraj w nocy tak dawał czadu że aż D. przerażony a co ja mam powiedzieć jak mi spać nie daje
Mi dziś znów po badaniu tak poleciała krew że dwa waciki trzeba było.
Pozdrawiam Was serdecznie ale nie mam siły pisać, plan na dziś to wyprasować trochę rzeczy i zrobić zupę pomidorową.
Padam dziś, ostatnio jestem bardzo śpiąca.
Rano ledwo wstałam na morfologie i ten układ krzepnięcia, potem wróciłam
i od razu poszłam leżeć. W międzyczasie D. zrobił śniadanie i szykował się do pracy, po jego wyjściu zatyczki w uszy i się przespałam 1.5 h.
Mały wczoraj w nocy tak dawał czadu że aż D. przerażony a co ja mam powiedzieć jak mi spać nie daje
Mi dziś znów po badaniu tak poleciała krew że dwa waciki trzeba było.
Pozdrawiam Was serdecznie ale nie mam siły pisać, plan na dziś to wyprasować trochę rzeczy i zrobić zupę pomidorową.
naty1990
dziewczyny a mam pytanie.. macie moze te ultradziekowe nawilzacze powietrza? czy raczej te zwykle ceramiczne co sie wiesza na grzejniku? prosze o porade, ktore lepsze, bo juz miesiac sie zastanawiam i musze cos w koncu zamowic...
misia83
Naty ulżyło mi, że znalazła się jeszcze osoba, która miała podobne zdarzenie bo już się zaczynałam głowić co ze mną nie tak;-)
No widzisz Fiolka a u mnie krew nie chciała wcale iść. Ja już mam wyniki, nie są rewelacyjne, ale i tak lepsze niż 3 tyg temu. Hemoglobina mi podrosła, ale i tak anemia w dalszym ciągu, jednak póki co żelaza nie mam zamiaru brać bo przez nie mam takie zatwardzenie, że się słabo robi.
Naty ja mam ceramiczny nawilżacz taki na kaloryfer i jestem z niego zadowolona.
Dziewczyny, a kupujecie może pasy po ciążowe dla siebie? Możecie jakiś polecić?
No widzisz Fiolka a u mnie krew nie chciała wcale iść. Ja już mam wyniki, nie są rewelacyjne, ale i tak lepsze niż 3 tyg temu. Hemoglobina mi podrosła, ale i tak anemia w dalszym ciągu, jednak póki co żelaza nie mam zamiaru brać bo przez nie mam takie zatwardzenie, że się słabo robi.
Naty ja mam ceramiczny nawilżacz taki na kaloryfer i jestem z niego zadowolona.
Dziewczyny, a kupujecie może pasy po ciążowe dla siebie? Możecie jakiś polecić?
Fiolka_130
Naty ja planowałam tez kupić taki ultradźwiękowy, ale właśnie dziewczyny mi doradziły aby na początek próbować z tymi ceramicznymi ;-)
Misia współczuję anemii ja jak na razie wyniki miałam super, aż gin się dziwiła ale fakt że od początku są jakby coraz niższe, ciekawe jak będzie teraz.
o pasie mi ciągle siostra marudziła, poczytałam i wcale to nie takie pożyteczne
Misia współczuję anemii ja jak na razie wyniki miałam super, aż gin się dziwiła ale fakt że od początku są jakby coraz niższe, ciekawe jak będzie teraz.
o pasie mi ciągle siostra marudziła, poczytałam i wcale to nie takie pożyteczne
reklama
naty1990
misia to już sie tym pobraniem nie strasuj u Ciebie tak sie raz zdarzylo a ja mam wiecznie problem haha kiedys to w czterech miejscach mnie kluli zeby cos pobrac na morfologie;/ wrrr... dzięki za odpowiedź co do nawilżaczaa co do pasa to jeszcze nie zastanawialam sie nad tym wiec poki co nic nie podpowiem