reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Misia ja też nie slyszalam nigdy żeby ktoś mial malo krwi :confused: ciekawe Joanna rozumiem twój strach ale jeśli trzeba to lepiej niech mała wcześniej wyjdzie i będzie z tobą;-) Kiss125-ja mam też cesarke 22 moze razem w jednym dniu urodzimy a w jakim szpitalu będziesz rodzić?

Ostatnia edycja:
lilith trzymam kciukaski zeby jednak jeszcze nie zatrzymywali Cie w szpitalu, mamy tylko dwa dni różnicy miedzy naszymi bobasami:) tak?dobrze liczę:) na kiedy masz termin? jesli juz pisalas a ja to pominelam to przepraszam ale ciezko wszystko tu zapamietac:):p:*
misia co do tej krwi to swietnie rozumiem ta sytuacje... u mnie zawsze ten sam problem, najpierw z wkluciem a potem z pobraniem a wiekszej ilosci to juz w ogole:( jak trafilam do szpitala to nawet kropla nie chciala mi wyplynac z zyly;/ samo powietrze zasysali... badania mam ok, i nie boje sie pobran i zawsze wody sie opije-tak mi doradzono, a i tak zawsze klopot z pobraniem;/ zeby ciurkiem polecialo to nigdy sie u mnie jeszcze nie zdazylo,a u Ciebie to moze po prostu jedna z przypadlosci konca ciazy, slyszalam, ze niektore dziewczyny wlasnie maja pod koniec problemy z pobraniem, nawet jesli wczesniej sie to nie zzdarzalo:)
asia trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie:) dzidzius juz donoszony wiec nie stresuj sie kochana:) mozna wyciagac:) skoro jest taki klopot to lepiej wczesniej a i tak juz rozwiniete ma wszystko:) sciskam mocno:)

Hej.
Padam dziś:zawstydzona/y:, ostatnio jestem bardzo śpiąca.
Rano ledwo wstałam na morfologie i ten układ krzepnięcia, potem wróciłam
i od razu poszłam leżeć. W międzyczasie D. zrobił śniadanie i szykował się do pracy, po jego wyjściu zatyczki w uszy :sorry2: i się przespałam 1.5 h.
Mały wczoraj w nocy tak dawał czadu że aż D. przerażony :-D a co ja mam powiedzieć jak mi spać nie daje :-p

Mi dziś znów po badaniu tak poleciała krew że dwa waciki trzeba było.

Pozdrawiam Was serdecznie ale nie mam siły pisać, plan na dziś to wyprasować trochę rzeczy i zrobić zupę pomidorową.

dziewczyny a mam pytanie.. macie moze te ultradziekowe nawilzacze powietrza? czy raczej te zwykle ceramiczne co sie wiesza na grzejniku? prosze o porade, ktore lepsze, bo juz miesiac sie zastanawiam i musze cos w koncu zamowic...

fiolka
ja tez ost kiepskie dni mam, tak mi ciezko, coraz ciezej:D a co do bycia spiącą to czasem jak mnie zlapie w ciagu dnia to az mi sie same oczy zamykaja i sila wyzszatrzeba robic drzemke:pja mam dzis krupnik:)

Naty ulżyło mi, że znalazła się jeszcze osoba, która miała podobne zdarzenie bo już się zaczynałam głowić co ze mną nie tak;-)
No widzisz Fiolka a u mnie krew nie chciała wcale iść. Ja już mam wyniki, nie są rewelacyjne, ale i tak lepsze niż 3 tyg temu. Hemoglobina mi podrosła, ale i tak anemia w dalszym ciągu, jednak póki co żelaza nie mam zamiaru brać bo przez nie mam takie zatwardzenie, że się słabo robi.
Naty ja mam ceramiczny nawilżacz taki na kaloryfer i jestem z niego zadowolona.
Dziewczyny, a kupujecie może pasy po ciążowe dla siebie? Możecie jakiś polecić?

Naty ja planowałam tez kupić taki ultradźwiękowy, ale właśnie dziewczyny mi doradziły aby na początek próbować z tymi ceramicznymi ;-)

Misia współczuję anemii ja jak na razie wyniki miałam super, aż gin się dziwiła ale fakt że od początku są jakby coraz niższe, ciekawe jak będzie teraz.
o pasie mi ciągle siostra marudziła, poczytałam i wcale to nie takie pożyteczne

reklama
misia to już sie tym pobraniem nie strasuj:) u Ciebie tak sie raz zdarzylo a ja mam wiecznie problem haha:) kiedys to w czterech miejscach mnie kluli zeby cos pobrac na morfologie;/ wrrr... :( dzięki za odpowiedź co do nawilżacza:)a co do pasa to jeszcze nie zastanawialam sie nad tym wiec poki co nic nie podpowiem:(

Do góry