reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Misia ja też nie slyszalam nigdy żeby ktoś mial malo krwi :confused: ciekawe Joanna rozumiem twój strach ale jeśli trzeba to lepiej niech mała wcześniej wyjdzie i będzie z tobą;-) Kiss125-ja mam też cesarke 22 moze razem w jednym dniu urodzimy a w jakim szpitalu będziesz rodzić?

Ostatnia edycja:
lilith trzymam kciukaski zeby jednak jeszcze nie zatrzymywali Cie w szpitalu, mamy tylko dwa dni różnicy miedzy naszymi bobasami:) tak?dobrze liczę:) na kiedy masz termin? jesli juz pisalas a ja to pominelam to przepraszam ale ciezko wszystko tu zapamietac:):p:*
misia co do tej krwi to swietnie rozumiem ta sytuacje... u mnie zawsze ten sam problem, najpierw z wkluciem a potem z pobraniem a wiekszej ilosci to juz w ogole:( jak trafilam do szpitala to nawet kropla nie chciala mi wyplynac z zyly;/ samo powietrze zasysali... badania mam ok, i nie boje sie pobran i zawsze wody sie opije-tak mi doradzono, a i tak zawsze klopot z pobraniem;/ zeby ciurkiem polecialo to nigdy sie u mnie jeszcze nie zdazylo,a u Ciebie to moze po prostu jedna z przypadlosci konca ciazy, slyszalam, ze niektore dziewczyny wlasnie maja pod koniec problemy z pobraniem, nawet jesli wczesniej sie to nie zzdarzalo:)
asia trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie:) dzidzius juz donoszony wiec nie stresuj sie kochana:) mozna wyciagac:) skoro jest taki klopot to lepiej wczesniej a i tak juz rozwiniete ma wszystko:) sciskam mocno:)

Hej.
Padam dziś:zawstydzona/y:, ostatnio jestem bardzo śpiąca.
Rano ledwo wstałam na morfologie i ten układ krzepnięcia, potem wróciłam
i od razu poszłam leżeć. W międzyczasie D. zrobił śniadanie i szykował się do pracy, po jego wyjściu zatyczki w uszy :sorry2: i się przespałam 1.5 h.
Mały wczoraj w nocy tak dawał czadu że aż D. przerażony :-D a co ja mam powiedzieć jak mi spać nie daje :-p

Mi dziś znów po badaniu tak poleciała krew że dwa waciki trzeba było.

Pozdrawiam Was serdecznie ale nie mam siły pisać, plan na dziś to wyprasować trochę rzeczy i zrobić zupę pomidorową.

dziewczyny a mam pytanie.. macie moze te ultradziekowe nawilzacze powietrza? czy raczej te zwykle ceramiczne co sie wiesza na grzejniku? prosze o porade, ktore lepsze, bo juz miesiac sie zastanawiam i musze cos w koncu zamowic...

fiolka
ja tez ost kiepskie dni mam, tak mi ciezko, coraz ciezej:D a co do bycia spiącą to czasem jak mnie zlapie w ciagu dnia to az mi sie same oczy zamykaja i sila wyzszatrzeba robic drzemke:pja mam dzis krupnik:)

Naty ulżyło mi, że znalazła się jeszcze osoba, która miała podobne zdarzenie bo już się zaczynałam głowić co ze mną nie tak;-)
No widzisz Fiolka a u mnie krew nie chciała wcale iść. Ja już mam wyniki, nie są rewelacyjne, ale i tak lepsze niż 3 tyg temu. Hemoglobina mi podrosła, ale i tak anemia w dalszym ciągu, jednak póki co żelaza nie mam zamiaru brać bo przez nie mam takie zatwardzenie, że się słabo robi.
Naty ja mam ceramiczny nawilżacz taki na kaloryfer i jestem z niego zadowolona.
Dziewczyny, a kupujecie może pasy po ciążowe dla siebie? Możecie jakiś polecić?

Naty ja planowałam tez kupić taki ultradźwiękowy, ale właśnie dziewczyny mi doradziły aby na początek próbować z tymi ceramicznymi ;-)

Misia współczuję anemii ja jak na razie wyniki miałam super, aż gin się dziwiła ale fakt że od początku są jakby coraz niższe, ciekawe jak będzie teraz.
o pasie mi ciągle siostra marudziła, poczytałam i wcale to nie takie pożyteczne

reklama
misia to już sie tym pobraniem nie strasuj:) u Ciebie tak sie raz zdarzylo a ja mam wiecznie problem haha:) kiedys to w czterech miejscach mnie kluli zeby cos pobrac na morfologie;/ wrrr... :( dzięki za odpowiedź co do nawilżacza:)a co do pasa to jeszcze nie zastanawialam sie nad tym wiec poki co nic nie podpowiem:(

Do góry