reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Neska ja tam się bólu nie boję, bardziej tego że jak to się mówi będą mi "grzebać" w kręgosłupie :sorry2:
dlatego znieczulenie to ostateczność

Noukie smacznego :-p

mummy3 poryczałam się :sorry2:
Oj niestety, teraz dopiero wiem jakie ludzie mają [problemy z płodnością i kto by pomyślał że mnie to spotka.
Niby młoda osoba, nigdy na nic nie chorowałam a jednak.

Vivienne ogromne gratulacje, Twoja córeczka jest prześliczna:-D
Mi też łezka się pojawiła, jak ja bym chciała już też małego mieć :sorry2:

4Madlen kiedy masz CC ?

reklama
Fiolka nie placz :), przytulam, kciukam za Was bardzo mocno :)

Viv malutka jest sliczna, po prostu prawdziwe slicznosci, wracajcie szybciutko do domciu i cieszcie sie soba :-)

4madlen trzymamy za Was kciuki, we czwartek bedziesz najszczesliwsza pod sloncem

eh ja tez juz chce miec Henia po tej stronie brzuszka :)

Ostatnia edycja:
Ale emocje dzis na naszym watku:-) jutro ide niestety do pracy, to zajrze dopiero wieczorkiem jak nie odplyne:sorry: wolne mam dopiero od piatku takze prosze grzecznie siedziec w dwupakach:cool2:

Dobrej nocki:tak:

Wzruszyłam się:blink: Vivienne OGROMNE GRATULACJE!!!! Niech Marysia rośnie zdrowa i silna na pociechę swoich rodziców!!!!:-)

reklama
Vivienne gratulacje, coreczka sliczniutka. Ty juz pewnie smigasz, ja sie nie moge doczekac juz :)

pozdrawiam was i postaram sie nadrobic, dzis bylam na zakupach, kupilam maluszkowi rajstopki i body z krotkim rekawem, a corci taka drewniana zabawke - kostke z zegarkiem, spiralkami tablica, ogolnie fajowa. Maja dostala voucher na urodzinki, to dolozylam pare groszy i zabawka jest :-D

Do góry