reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Neska ja tam się bólu nie boję, bardziej tego że jak to się mówi będą mi "grzebać" w kręgosłupie :sorry2:
dlatego znieczulenie to ostateczność

Noukie smacznego :-p

mummy3 poryczałam się :sorry2:
Oj niestety, teraz dopiero wiem jakie ludzie mają [problemy z płodnością i kto by pomyślał że mnie to spotka.
Niby młoda osoba, nigdy na nic nie chorowałam a jednak.

Vivienne ogromne gratulacje, Twoja córeczka jest prześliczna:-D
Mi też łezka się pojawiła, jak ja bym chciała już też małego mieć :sorry2:

4Madlen kiedy masz CC ?

reklama
Fiolka nie placz :), przytulam, kciukam za Was bardzo mocno :)

Viv malutka jest sliczna, po prostu prawdziwe slicznosci, wracajcie szybciutko do domciu i cieszcie sie soba :-)

4madlen trzymamy za Was kciuki, we czwartek bedziesz najszczesliwsza pod sloncem

eh ja tez juz chce miec Henia po tej stronie brzuszka :)

Ostatnia edycja:
Ale emocje dzis na naszym watku:-) jutro ide niestety do pracy, to zajrze dopiero wieczorkiem jak nie odplyne:sorry: wolne mam dopiero od piatku takze prosze grzecznie siedziec w dwupakach:cool2:

Dobrej nocki:tak:

Wzruszyłam się:blink: Vivienne OGROMNE GRATULACJE!!!! Niech Marysia rośnie zdrowa i silna na pociechę swoich rodziców!!!!:-)

reklama
Vivienne gratulacje, coreczka sliczniutka. Ty juz pewnie smigasz, ja sie nie moge doczekac juz :)

pozdrawiam was i postaram sie nadrobic, dzis bylam na zakupach, kupilam maluszkowi rajstopki i body z krotkim rekawem, a corci taka drewniana zabawke - kostke z zegarkiem, spiralkami tablica, ogolnie fajowa. Maja dostala voucher na urodzinki, to dolozylam pare groszy i zabawka jest :-D

Do góry