reklama
Dopiero o tej godzinie tutaj zagladam a tutaj takie nowosci !!!
Gratulacje Vivienne !!! Marys jest piekna !!!Z tej radosci podeksctowania i szoku juz nie wiem co pisac. Normalnie mowe mi odjelo
Do jutra kochane.
Milej nocy
Gratulacje Vivienne !!! Marys jest piekna !!!Z tej radosci podeksctowania i szoku juz nie wiem co pisac. Normalnie mowe mi odjelo
Do jutra kochane.
Milej nocy
betiks
full time mummy :)
NOM, AJĆ, JEJĆ VIV KOCHANA SMARCZĘ NA KLAWIATURĘ I WIRTUALNIE ŚCISKAM I KURCZĘ, NO BABO JEDNA STRASZNIE SIĘ CIESZĘ I GRATULUJĘ WASZEJ RODZINCE :-):-):-) A Marysia tak do ciebie podobniutka, śliczna buziuńka
Ech, ale emocje
Wpadłam na chwilkę i teraz mogę już spokojniejsza iść spać No prawie, bo skurczki się odzywają i chyba zaczynam się już do nich przyzwyczajać
Ech, ale emocje
Wpadłam na chwilkę i teraz mogę już spokojniejsza iść spać No prawie, bo skurczki się odzywają i chyba zaczynam się już do nich przyzwyczajać
naty1990
Fanka BB :)
VIV GRATULACJE KOCHANA!!!!!:*:*
hej dziewczyny nie odzywalam sie bo mialam kilka gorszych dni i po czesci zajetych ze az sie z grafiku wysypywalo nie nadrobie wszystkich i wszystkiego ale postaram sie chociaz was poczytac w miedzyczasie moze cos potem naskrobie grunt ze ogarnelam ze mamy nasze pierwze maleństwo grudniowe-listopadowe sliczna ta malutka
u nas bez zmian, brzuchol rosnie coraz ciezej mi cokolwiek zrobic.. przedwczoraj w nocy to cierpialam tak ze juz mialam pogotowie z mezem wzywac;/ dostalam takich silnych boli w nadbrzuzu;/ jakby ktos mi na zywo rwal zebra;/ az mnie przytykalo;/ ale wzielam nospe i paracetamol i przeszlo ale trzymalo pol godziny;/
hej dziewczyny nie odzywalam sie bo mialam kilka gorszych dni i po czesci zajetych ze az sie z grafiku wysypywalo nie nadrobie wszystkich i wszystkiego ale postaram sie chociaz was poczytac w miedzyczasie moze cos potem naskrobie grunt ze ogarnelam ze mamy nasze pierwze maleństwo grudniowe-listopadowe sliczna ta malutka
u nas bez zmian, brzuchol rosnie coraz ciezej mi cokolwiek zrobic.. przedwczoraj w nocy to cierpialam tak ze juz mialam pogotowie z mezem wzywac;/ dostalam takich silnych boli w nadbrzuzu;/ jakby ktos mi na zywo rwal zebra;/ az mnie przytykalo;/ ale wzielam nospe i paracetamol i przeszlo ale trzymalo pol godziny;/
nathani
Na dzień dobry : VIV GRATULACJE dla Ciebie i Męża. Mała CUDNA. Całuski dla WAs
nie spałam dziś od 3 w nocy do 5
nadrabiam Was i tak:
mummy 3 Ty tez młoda laska
4madlen to super wieści , chyba będziesz miała dużego syna
noukie dobrego dnia w pracy
ciril co u Ciebie?
nie spałam dziś od 3 w nocy do 5
nadrabiam Was i tak:
mummy 3 Ty tez młoda laska
4madlen to super wieści , chyba będziesz miała dużego syna
noukie dobrego dnia w pracy
ciril co u Ciebie?
Ostatnia edycja:
Witam się z rana. Możliwe, że nam się następna grudniówka rozpakuje. Gryzoń - ona tu z nami nie pisze, ale jest na innym forum i tam dała znać, że wypadł jej przy kąpieli czop, szyjka miękka i skurcze nieregularne. Ona ma na suwaczku 36t4d
Ona tu chyba tylko na chwilę była na początku, a teraz niedawno się pytała o coś, ale nie pamiętam o co, czy o ból pleców czy kości łonowej? No nic, jak się rozpakuje to dam znać, a teraz lecę z L4 do pracy i krwi upuścić trochę w laboratorium.
Miłego dnia mamusie i proszę się już więcej bez kolejki nie rozpakowywać
Miłego dnia mamusie i proszę się już więcej bez kolejki nie rozpakowywać
wiolka23
Dzień dobry to sie zaczęło:-) z porodami Vivienne pewenie juz wieczorem śmigala strasznie szybko u niej w szpitalu dostawiaja dzidzie do piersi u nas po znieczuleniu nie daja odrazu dzieciaczka karmic super ze wieczorem wstawałas im szybciej tym lepiej ja jem śniadanie zjem i pędze na zapis ktg a później do malej do przedszkola poplacić jej lekcje dodatkowe,nie spałam pół nocy juz nie mówiąc o tym że mnie skurcze meczyły ale to chyba ze stresu że to już milego dnia wszystkim:-) I &&&&&&&&&&&&&&&& za Gryzonia:-)
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja Małego po cc do piersi dostałam po ok.10 h także Vivienka bardzo szybko, ale za to mi kazali wstawać szybciej Co do znieczulenie to jak w pierwszych minutach nie odczuwałam żadnego dyskomfortu więc pewnie zależy to od organizmu. No ale ja jeszcze wcześniej miałam zzo a potem już na stole operacyjnym podpajczynówkowe więc pełen komplet:-) A 6 cm to już konkretne skurcze ...
Byłam zaprowadzić Małego do przedszkola , zaraz jakiś obiadek upichcę i po zakupy no chyba że mnie leń ogarnie
Byłam zaprowadzić Małego do przedszkola , zaraz jakiś obiadek upichcę i po zakupy no chyba że mnie leń ogarnie