reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

hej Kochane, noc minęła w jakiś dziwnych snach i przez to czuję się baaaardzo zmęczona. zaraz zjem śniadanie, ogarnę chatę i chyba pójde na samotny spacer:nerd:
Wczoraj moja kuzyneczka miała usg połówkowe i będzie chłopak:-) Wszyscy bylismy pewni, że urodzi dziołchę a tu taka niespodzianka:-)
Viv mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze i Marysia łladnie ssie pierś. Trzymajcie się dziewczyny i czekam na wieści:tak:
Gryzoń pamietam ją i trzymam &&&&&&&&.
To następny Maluszek już pojutrze:szok:

reklama
Nathani jestem już w domku inadrabiam... Dziewczyny - ciężko spamiętać co kto i komu co napisać. VIV gratuluję. Niech Marysia zdrowo rośnie!!!! Wczoraj przy wyjściu mój lekarz powiefział, że "ciążę ciągniemy za uszy już" Plan minimum to 36 hbd, czyli niecałe w2 tyg. A najlepiej dla dziecka będzie w 38 hbd. Mój Młody zaczął się wykluwać w 36,6 hbd, a niby każde kolejne wcześniej zaczyna... Mam milion obaw...na razie się trzymam, ale źle znoszę leki, cukry mi fruwają. Teraz na wizytę w piątek...

Czesc dziewczyny, nawet sie wyspalam, malutki buszuje ze hej. Juz niedlugo dobijemy do magicznej strony 1000 :) Ja was juz czytam jak ksiazke :-D Pozniej nadrobie, teraz smigam pod prysznic, na sniadanko i do polskiego sklepu po kosmetyki dla dzieci.

Dziewczyny mam takie pytanie do tych co już posiadają starsze dzieci, czy Wy kupujecie jakiś upominek Waszym Starszakom z okazji przyjścia na świat rodzeństwa?:confused:

liwus kupujemy. Młody sobie zażyczył od siostrzyczki wiertarkę, a on jej chce kupić przytulankę z bijącym sercem (sam taką ma)

Witajcie Mamcie:)

Ja co prawda się nie udzielam na forum bo nie bardzo mam czas ale jak mi Pocieszka pozwala to was podczytuję:)
Ja też już na końcówce, codziennie oznajmiam mężowi, że jedziemy rodzić, ale tak na prawdę do piątku muszę wytrzymać bo nei miałabym z kim starszej córci zostawić.

Viv gratulacje ślicznej dziewczynki, oby rosła zdrowo i radośnie:)
liwus my kupiliśmy córci wózek- jeszcze za mała jest żeby sama powiedziała co chce, ale wyszliśmy z założeniem że Maleństwo będzie pewnie przy mnie w wózeczku przez większość dnia więc niech starsza ma też "swój" wózeczek ze swoją dzidzią:) Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce i czy przypadkiem nie bezie bardziej zainteresowana opieką młodszą siostrzyczką.:szok:

Moja córka juz upatrzyła sobie dla braciszka misia ME TO YOU:-), ale powiem Wam że nie mam pojecia co kupić dla 13-letniej panny od braciszka. Jakieś propozycje???

reklama
Hej. Mała w przedszkolu, zakupy zrobione, więc teraz odpoczywam, bo mi jakoś słabo :baffled: Mamuśka moja dalej prasuje, ja muszę o jeszcze poskładać i upchnąć gdzieś...A dziś uprałam pieluszki i ręczniczki, więc będzie jeszcze tego prasowania.
Lilith jak tam?
Ciril fajnie, że już w domku. Zbieraj siły :tak:
My też planujemy prezent od Piotrusia dla Idusi, tylko jeszcze nie wiemy co :confused:

Do góry