reklama
Witam się z rana:-) Śniła mi sie moja mama, że jest w ciąży z dziewczynką a ciąża to dobre wiadomośći z sennika, więc może coś fajnego dzisiaj usłyszę
Viv to nas zaskoczyłaś, czekamy z niecierpliwością i szczęśliwego rozwiązania. czyzby dzisiaj sie pojawiło "nasze" pierwsze grudniowe dzieciatko?
Lenka witaj kochana, ściska również mocno:-)
Lilith jak tam dzisiaj?
nathani dużo zdrówka!!!
4madlen prawie finish
ankka &&&&& za wizytę:-)
Viv to nas zaskoczyłaś, czekamy z niecierpliwością i szczęśliwego rozwiązania. czyzby dzisiaj sie pojawiło "nasze" pierwsze grudniowe dzieciatko?
Lenka witaj kochana, ściska również mocno:-)
Lilith jak tam dzisiaj?
nathani dużo zdrówka!!!
4madlen prawie finish
ankka &&&&& za wizytę:-)
Noukie
Majowa mama 2007
Dziendobry:-)
Oooooo maluszki sie nam rodza trzymam mocno kciuki:-) Viv zaczelo sie jak u mnie tez odejsciem wod;-)ide na FB zobacze co Lili napisala
Nathani zdroweczka, wybilo mi dzis 34:-):-):-):-) kolejny zaliczony wazny etap teraz czekam do czwartku na Ciebie, bo wedlug mojego gina to ja wlasnie w czwartek dopiero 34 zalicze;-)
Oooooo maluszki sie nam rodza trzymam mocno kciuki:-) Viv zaczelo sie jak u mnie tez odejsciem wod;-)ide na FB zobacze co Lili napisala
Nathani zdroweczka, wybilo mi dzis 34:-):-):-):-) kolejny zaliczony wazny etap teraz czekam do czwartku na Ciebie, bo wedlug mojego gina to ja wlasnie w czwartek dopiero 34 zalicze;-)
nathani
Fanka BB :)
noukie idź zerknij na FB i napisz co i jak z lil.
Wiesz co, dziś zobaczyłam że skreślił datę moj gin z 21 na 25 no nie ! powiem mu na następnej wizycie, że sprawdziłam i to jednak był 21 . ale dla niego 4 dni nie robią różnicy ;-) Gratuluje 34 tygodnia
nosotros gratki
Wiesz co, dziś zobaczyłam że skreślił datę moj gin z 21 na 25 no nie ! powiem mu na następnej wizycie, że sprawdziłam i to jednak był 21 . ale dla niego 4 dni nie robią różnicy ;-) Gratuluje 34 tygodnia
nosotros gratki
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
liwus co tam na fb jest napisane?
Anna Zyblewska Apanasewicz : Chyba się zaczyna... Choć mam nadzieję ze to fałszywy alarm
A na to Vivien skomentowała :
chyba się przestraszyła że Lil będzie pierwsza hehe..Kasia Tęcza Ej no, bez wyprzedzania proszę!
Napisałam SMS'a do Lilith , czekam czy odpiszę. Jak będę coś wiedzieć to dam znać.
Lil odpisała i piszę że :
Lil nadal w dwupaku ale z b.mocnymi skurczami , dzisiaj będzie kontaktować się ze swoją gin i wtedy będzie wiadomo co zadecyduje lekarz.
Ostatnia edycja:
Ojoj Viv to fajnie, bo już donoszone, ale u Lil to jeszcze wcześniaczek. Oby to był tylko fałszywy alarm.
Nathani również powodzenia i niech Ci się choróbsko nie rozkręci.
Jeszcze dzisiaj ktoś wizytuje u gina albo innych lekarzy? Bo również życzę powodzenia
Nathani również powodzenia i niech Ci się choróbsko nie rozkręci.
Jeszcze dzisiaj ktoś wizytuje u gina albo innych lekarzy? Bo również życzę powodzenia
reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Ja zaciskam mocno krocze i nikogo nie wypuszczę
Skurcze mam nadal, wczoraj jak usypiałam młodego to miałam takie fest jak by mi ktoś nóż wbijał w brzuch, straszne uczucie, po nospie niestety ale nie przechodziły, i po prysznicu też, Dzisiaj dalej skurcze, mnie bolesne ale są. Będe dzwoniła do ginki po południu i jej powiem co i jak.
Viv super, w sumie już ciąża donoszona wiec czekamy na wiesci
Skurcze mam nadal, wczoraj jak usypiałam młodego to miałam takie fest jak by mi ktoś nóż wbijał w brzuch, straszne uczucie, po nospie niestety ale nie przechodziły, i po prysznicu też, Dzisiaj dalej skurcze, mnie bolesne ale są. Będe dzwoniła do ginki po południu i jej powiem co i jak.
Viv super, w sumie już ciąża donoszona wiec czekamy na wiesci