reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam się z rana:-) Śniła mi sie moja mama, że jest w ciąży z dziewczynką a ciąża to dobre wiadomośći z sennika, więc może coś fajnego dzisiaj usłyszę:tak:
Viv to nas zaskoczyłaś, czekamy z niecierpliwością i szczęśliwego rozwiązania. czyzby dzisiaj sie pojawiło "nasze" pierwsze grudniowe dzieciatko?:szok:
Lenka witaj kochana, ściska również mocno:-)
Lilith jak tam dzisiaj?
nathani dużo zdrówka!!!
4madlen prawie finish:tak:
ankka &&&&& za wizytę:-)

Dziendobry:-)

Oooooo maluszki sie nam rodza:tak: trzymam mocno kciuki:-) Viv zaczelo sie jak u mnie tez odejsciem wod;-)ide na FB zobacze co Lili napisala:confused:

Nathani zdroweczka, wybilo mi dzis 34:-):-):-):-) kolejny zaliczony wazny etap:cool2: teraz czekam do czwartku na Ciebie, bo wedlug mojego gina to ja wlasnie w czwartek dopiero 34 zalicze;-)

hej dziewczyny :) mamusie grudniowe :)
moje dzidzi odwróciło się główką w dół :)
alez sie ucieszylam, musiałam sie pochwalić :)

milego dnia wszystkim :)

pozdrawiam :)

noukie idź zerknij na FB i napisz co i jak z lil.
Wiesz co, dziś zobaczyłam że skreślił datę moj gin z 21 na 25 no nie ! powiem mu na następnej wizycie, że sprawdziłam i to jednak był 21 . ale dla niego 4 dni nie robią różnicy ;-) Gratuluje 34 tygodnia
nosotros gratki

liwus co tam na fb jest napisane?

Anna Zyblewska Apanasewicz : Chyba się zaczyna... Choć mam nadzieję ze to fałszywy alarm

A na to Vivien skomentowała :
Kasia Tęcza Ej no, bez wyprzedzania proszę!
chyba się przestraszyła że Lil będzie pierwsza hehe..

Napisałam SMS'a do Lilith , czekam czy odpiszę. Jak będę coś wiedzieć to dam znać.

Lil odpisała i piszę że :
Lil nadal w dwupaku ale z b.mocnymi skurczami , dzisiaj będzie kontaktować się ze swoją gin i wtedy będzie wiadomo co zadecyduje lekarz.

Ostatnia edycja:
Ojoj Viv to fajnie, bo już donoszone, ale u Lil to jeszcze wcześniaczek. Oby to był tylko fałszywy alarm.
Nathani również powodzenia i niech Ci się choróbsko nie rozkręci.
Jeszcze dzisiaj ktoś wizytuje u gina albo innych lekarzy? Bo również życzę powodzenia :tak:

Lil Ty sie nie roqzkrecaj - wracaj do kolejki :-D
jak przeczytalam o Viv to mi sie lezka zakrecila ze to juz. Viv trzymaj sie. O tej porze to moze juz Marysia sie urodzila :)))

reklama
Ja zaciskam mocno krocze i nikogo nie wypuszczę :no:

Skurcze mam nadal, wczoraj jak usypiałam młodego to miałam takie fest jak by mi ktoś nóż wbijał w brzuch, straszne uczucie, po nospie niestety ale nie przechodziły, i po prysznicu też, Dzisiaj dalej skurcze, mnie bolesne ale są. Będe dzwoniła do ginki po południu i jej powiem co i jak.

Viv super, w sumie już ciąża donoszona wiec czekamy na wiesci

Do góry