reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam się z rana:-) Śniła mi sie moja mama, że jest w ciąży z dziewczynką a ciąża to dobre wiadomośći z sennika, więc może coś fajnego dzisiaj usłyszę:tak:
Viv to nas zaskoczyłaś, czekamy z niecierpliwością i szczęśliwego rozwiązania. czyzby dzisiaj sie pojawiło "nasze" pierwsze grudniowe dzieciatko?:szok:
Lenka witaj kochana, ściska również mocno:-)
Lilith jak tam dzisiaj?
nathani dużo zdrówka!!!
4madlen prawie finish:tak:
ankka &&&&& za wizytę:-)

Dziendobry:-)

Oooooo maluszki sie nam rodza:tak: trzymam mocno kciuki:-) Viv zaczelo sie jak u mnie tez odejsciem wod;-)ide na FB zobacze co Lili napisala:confused:

Nathani zdroweczka, wybilo mi dzis 34:-):-):-):-) kolejny zaliczony wazny etap:cool2: teraz czekam do czwartku na Ciebie, bo wedlug mojego gina to ja wlasnie w czwartek dopiero 34 zalicze;-)

hej dziewczyny :) mamusie grudniowe :)
moje dzidzi odwróciło się główką w dół :)
alez sie ucieszylam, musiałam sie pochwalić :)

milego dnia wszystkim :)

pozdrawiam :)

noukie idź zerknij na FB i napisz co i jak z lil.
Wiesz co, dziś zobaczyłam że skreślił datę moj gin z 21 na 25 no nie ! powiem mu na następnej wizycie, że sprawdziłam i to jednak był 21 . ale dla niego 4 dni nie robią różnicy ;-) Gratuluje 34 tygodnia
nosotros gratki

liwus co tam na fb jest napisane?

Anna Zyblewska Apanasewicz : Chyba się zaczyna... Choć mam nadzieję ze to fałszywy alarm

A na to Vivien skomentowała :
Kasia Tęcza Ej no, bez wyprzedzania proszę!
chyba się przestraszyła że Lil będzie pierwsza hehe..

Napisałam SMS'a do Lilith , czekam czy odpiszę. Jak będę coś wiedzieć to dam znać.

Lil odpisała i piszę że :
Lil nadal w dwupaku ale z b.mocnymi skurczami , dzisiaj będzie kontaktować się ze swoją gin i wtedy będzie wiadomo co zadecyduje lekarz.

Ostatnia edycja:
Ojoj Viv to fajnie, bo już donoszone, ale u Lil to jeszcze wcześniaczek. Oby to był tylko fałszywy alarm.
Nathani również powodzenia i niech Ci się choróbsko nie rozkręci.
Jeszcze dzisiaj ktoś wizytuje u gina albo innych lekarzy? Bo również życzę powodzenia :tak:

Lil Ty sie nie roqzkrecaj - wracaj do kolejki :-D
jak przeczytalam o Viv to mi sie lezka zakrecila ze to juz. Viv trzymaj sie. O tej porze to moze juz Marysia sie urodzila :)))

reklama
Ja zaciskam mocno krocze i nikogo nie wypuszczę :no:

Skurcze mam nadal, wczoraj jak usypiałam młodego to miałam takie fest jak by mi ktoś nóż wbijał w brzuch, straszne uczucie, po nospie niestety ale nie przechodziły, i po prysznicu też, Dzisiaj dalej skurcze, mnie bolesne ale są. Będe dzwoniła do ginki po południu i jej powiem co i jak.

Viv super, w sumie już ciąża donoszona wiec czekamy na wiesci

Do góry