reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Clodi tak jak dziewczyny piszą połóż się ... napij czegoś i uspokój ... powinno wrócić do normy a lekarz pewnie zaraz sam oddzwoni ...

reklama
Clodi mierzylas jeszcze raz???? Jak po 15 minutach masz znow tak wysoke gnaj na IP:sorry2:

A ja wczoraj nerwa mialam, dzis tez pol dnia, az sie poplakalam z tych glupich nerw:zawstydzona/y: brzuch sie stawia co chwila, rady sobie z nim dac nie moge, ach wszystkie nas po kolei lapie:-:)-(

Po poludniu bylismy u siostry M i wstapilismy do sklepu, ktory bardzo lubie i kupilam malemu kombinezon, mialam nie kupowac, ale praktycznie sam mi w rece wpadl;-)

Basia ja tez jutro do pracy:sorry2::sorry2::sorry2:

Zaraz zmykam do lozeczka dobrej nocki;-)

Ostatnia edycja:
Hej kobietki. :)

mummy3 - witam Cię serdecznie w naszym gronie. :-)

Ja dziś zostałam zaciągnięta do kościoła. :wściekła/y: Dziwnie się w nim czułam, ale przynajmniej przyszła teściowa była zadowolona.. :tak:

Mi się dziś w kościele w głowie zakręciło strasznie, słabo mi było cały dzień, mój M. musiał ciągle przy mnie chodzić bo myślałam, że padnę.
Ale zjadłam u dziadków posiłek i mi przeszło, w sumie to ostatni posiłek zjadłam o 11 więc nie dziwię się, że było mi słabo. A kolację dopiero 0 19, więc mam wyjaśnienie osłabienia organizmu. Jutro lecę zapisać się na badanie słuchu, ciekawe ile będę czekać. :confused:

Tak strasznie się boje, zrobiłam sobie melise, mierzyłam teraz jeszcze raz i mam 131/89 i puls 108 . Ta choroba mnie wykończy, podejrzewam że ma grype bo wczoraj i dzisiaj mam gorączke ale tylko wieczorem, nie jest wysoka bo 37 i 7. Jutro jeszcze raz do gina zadzwonie bo z grypą nie wiem czy mam we wtorek na to ktg jechać

Wiecie jesteście na prawde super. Męża już 3 razy budziłam żeby posiedział ze mną bo sie źle czuje to ma mnie gdzieś i dalej śpi. Na Was zawsze moge liczyć

Ostatnia edycja:
clodi ciesze sie, ze jest lepiej, teraz tylko odpoczywaj i no stress, ok? :) A mezem sie nie przejmuj, zrob focha i juz, nosisz jego dziecko wiec powinien byc teraz na kazde Twoje zawolanie.

Clodi jak jutro dodzwonisz sie do ginla to powiedz mu ze cisnienie ci skacze. To mozs byc gestoza . Nogi masz spichniete? Najwyzej przepisZe ci dopegyt na cisnienie. Teraz duzo lez i sie nie przemeczaj. Powiedz zeby dal ci skierowanie na mocz moze masz bialkomocz. Nie chce cie oczywiscie straszyc, ale lepiej dmuchac na zimne. Najwyzej bedziesz hospitalizowana do porodu.

Witajcie,
Ja juz w domku - juz sie nigdzie nie ruszam. To byla zdecydowanie ostatnia podroz !

Nie nadrobie was chociaz bym chciala.

Clodi trzymaj sie kochana, odpoczywaj i sie nie stresuj.

Mummy3 witaj w naszym klubie

Dziewczyny a mam pytanie.

Czy wy też macie takie mocne ii brzydko pachnące upławy? Ja to się muszę myć 4-5 razy dziennie i tak to nic nie daje. Ten zapach mi nawet przechodzi na spodnie. :(

A wizyte mam dopiero 12 listopada.

reklama
Do góry