reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Dzień dobry Nadrobiłam, ale i tak nic nie wiem... Nathani współczuje koszmarów... Też czasem mam... Idę ogarniać :-) I jakieś pranie puścić :-) Miłego dnia i powodzenia na wizytach :-)
clodi dobrze że to ciśnienie spadło, a puls rzeczywiście wysoki... może to przez stres i przez to choróbsko, wracaj do zdrowia!
właśnie wróciłam od ginki, przestraszyła mnie cholestazą i kazał jak najszybciej zrobić badania więc mój tata wykorzystał swoje znajomości (ma je chyba wszędzie ;/) i babka zrobiła mi bez kolejki i mam odebrać je o 10. i jedziemy do warszawy na tą kwalifikację. Antoś waży 4kg dalej główka pod moimi żebrami...
Miłego dnia brzuchatki
właśnie wróciłam od ginki, przestraszyła mnie cholestazą i kazał jak najszybciej zrobić badania więc mój tata wykorzystał swoje znajomości (ma je chyba wszędzie ;/) i babka zrobiła mi bez kolejki i mam odebrać je o 10. i jedziemy do warszawy na tą kwalifikację. Antoś waży 4kg dalej główka pod moimi żebrami...
Miłego dnia brzuchatki
clodi
Fanka BB :)
nathani właśnie podejrzewam zapalenie krtani
4madlen ale masz dużego dzidziusia, wydaje mi się że nawet jeśli się odwróci to i tak cc będziesz miała bo dziecko jeszcze urośnie
4madlen ale masz dużego dzidziusia, wydaje mi się że nawet jeśli się odwróci to i tak cc będziesz miała bo dziecko jeszcze urośnie
Patix
Początkująca w BB
hej,
moja koleżanka ostatnio rodziła siłami natury malucha który ważył 4300!! Szczerze to sie dziwie, że lekarze pozwalają na taki poród i nie robią cc
co do snów, to też mi się śnią różne głupoty, ale to ponoć normalne, więc nie mamy się czym przejmować ;-)
lecę prasować, bo trochę mi się tego nazbierało....
miłego dnia Wam życzę!!!
moja koleżanka ostatnio rodziła siłami natury malucha który ważył 4300!! Szczerze to sie dziwie, że lekarze pozwalają na taki poród i nie robią cc
co do snów, to też mi się śnią różne głupoty, ale to ponoć normalne, więc nie mamy się czym przejmować ;-)
lecę prasować, bo trochę mi się tego nazbierało....
miłego dnia Wam życzę!!!
Joanna_Z
4madlen faktycznie duzy dzieciaczek
Nathani takie sny to ciazowe przypadlosci, wspolczuje
Nathani takie sny to ciazowe przypadlosci, wspolczuje
wiolka23
Dzień dobry za wizytujące trzyamam kciuki za przeziębionym życze zdrówka u mnie pierońsko zimno śnieg sypie od rana dziś malą poslałam do przedszkola w zimowej kurtce i dobrze zrobiłam mam nadzieje że znowu mi po 2 dniach nie wróci chora 4Madlen to kawał chlopczyka masz kochana :-)ale niech rośnie powodzenia na kwalifikacji i daj znać jak wyniki &&&&&&&&&&&&&. Odnośnie tych wag dziecka i cesarek to podobno weszla ustawa że jeśli dziecko waży 4 kg to poród powinien sie odbyć przez cc ale przestrzegają jak chcą niestety moja bratowa rodzila bratanka co ważyl 4500 tyle sie umęczyla a dziecko sie cofalo pękla i dopiero jak pękło krocze zabrali ją na cesarke mogli jej tego oszczędzić ale co zrobić jak o wszystkim decydują lekarze też macie dzis takiego lenia czy tylko ja? miałam prasować ale zimno mi więc wskoczylam pod kocyk pije herbate z miodem i cytryną włączyłam ogrzewanie gazowe musze iść na dwór po drzewo do kominka ale narazie nie wychodze
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Goko z problemem spuchniętych stóp już się od dawna męczę, razem z 4madlen, żel z kasztanowca daje trochę ulgę, choć oczywiście opuchlizna nie schodzi całkowicie, przynajmniej u mnie.
Sarka u mnie nie ma nic więcej jak tylko bardziej mokro, ginowi o tym oczywiście mówiłam, wszystko sprawdzał i kazał brać clotrimazol przez tydzień i potem jak wróci. Niestety zapaszek wrócił. Wiem, że nie jest taki mega zły, ale mi się wydaje że to koniec świata
Co do ciśnienia to miałam tak jak Ty - w domu super, u niego zawsze powyżej 130/80, ale jak już było mega duże to zapisał mi dopegyt. I tak naprawdę dopiero po tym zdarzyło mi się w domu też powyżej normy. No ale dwóch ginów każe brać, to biorę
Clodi puls faktycznie duży, ja miałam maks. 107 ale to i tak dużo
Dziewczęta jakie badania się robi na tę cholestazę? Ja i tak za wszystkie płacę bo gin prywatny, więc mogłabym tak po prostu pojechać do laboratorium i poprosić o takie? To jest z krwi czy co?
4madlen kciuki za kwalifikację, na pewno się uda. Się teraz i ja tą cholestazą przejmuję, no
Sarka u mnie nie ma nic więcej jak tylko bardziej mokro, ginowi o tym oczywiście mówiłam, wszystko sprawdzał i kazał brać clotrimazol przez tydzień i potem jak wróci. Niestety zapaszek wrócił. Wiem, że nie jest taki mega zły, ale mi się wydaje że to koniec świata
Co do ciśnienia to miałam tak jak Ty - w domu super, u niego zawsze powyżej 130/80, ale jak już było mega duże to zapisał mi dopegyt. I tak naprawdę dopiero po tym zdarzyło mi się w domu też powyżej normy. No ale dwóch ginów każe brać, to biorę
Clodi puls faktycznie duży, ja miałam maks. 107 ale to i tak dużo
Dziewczęta jakie badania się robi na tę cholestazę? Ja i tak za wszystkie płacę bo gin prywatny, więc mogłabym tak po prostu pojechać do laboratorium i poprosić o takie? To jest z krwi czy co?
4madlen kciuki za kwalifikację, na pewno się uda. Się teraz i ja tą cholestazą przejmuję, no
reklama
Aurelka.
4Madlen ale duży ten Twój chłop.
Ja bym chciała cesarkę, bo porodu naturalnego się obawiam, ale skoro mamy aż 3 znieczulenia u nas w szpitalu to może dam radę.
Ja miałam dzisiaj iść do lekarza zapisać się na badanie słuchu, potem na pocztę iść wysłać bluzkę, bank, apteka, plus no i kupić sobie czapkę i rękawiczki. - i nigdzie jeszcze nie dotarłam, heh. Lenia mam jak nie wiem.
Ja bym chciała cesarkę, bo porodu naturalnego się obawiam, ale skoro mamy aż 3 znieczulenia u nas w szpitalu to może dam radę.
Ja miałam dzisiaj iść do lekarza zapisać się na badanie słuchu, potem na pocztę iść wysłać bluzkę, bank, apteka, plus no i kupić sobie czapkę i rękawiczki. - i nigdzie jeszcze nie dotarłam, heh. Lenia mam jak nie wiem.