Noukie
Majowa mama 2007
Oj ja sie dzis nalazilam ale kupilam wkoncu pare rzeczy dla maluszka kupilam przewijak z wbudowana wanienka:-), dwa spiworki na zime 0-3 m i dwa ciensze 3-6 m, dwie posciele do kolyski, kolderke do kolyslki ( niby u nas nie mozna uzywac kolderek, ale ta niby jakas specjalna co oddycha;-) ) posciel do lozeczka, taka przyczepke do wozka zeby starszak mogl na niej stac i ochraniacz do kojca a dostalam gratis do tego kocyk i dwie butelki chico i powiem Wam, ze bardzo mi sie te butelki podobaja
Sobie welniana sukienke i bluzke na dlugi rekaw:-)
Potem juz mialam lezec i odpoczywac, ale bratowa zadzwonila, ze ma kopytka no i jeszcze do nich wpadlismy i teraz ledwo zyje, zadzwonilam do pracy z pytaniem czy moglabym jutro zostac w domku bo mam nadgodziny i szefowa sie zgodzila takze jutro sobie poleze;-)
Super, ze u Muffy lepiej
Dobrej nocki
Sobie welniana sukienke i bluzke na dlugi rekaw:-)
Potem juz mialam lezec i odpoczywac, ale bratowa zadzwonila, ze ma kopytka no i jeszcze do nich wpadlismy i teraz ledwo zyje, zadzwonilam do pracy z pytaniem czy moglabym jutro zostac w domku bo mam nadgodziny i szefowa sie zgodzila takze jutro sobie poleze;-)
Super, ze u Muffy lepiej
Dobrej nocki
Ostatnia edycja: