reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Noukie ale się obłowiłaś ;-)

Tak w ogóle rozmiawiałam z moim i jak zwykle mnie uspokoił ;-) panikowałam mu znów że nie wszystko mamy i takie tam fanaberie ale ma racje teraz są takie czasy że można bez problemu wszystko od razu w sklepie dostać więc nie ma co panikować :-D
Jeszcze mi zostało zamówienie na allegro ale jakoś nie miałam głowy do tego, kosmetyki sobie na razie daruję, kupię w grudniu albo kiedyś tam :-p czekam tylko aż mi przyślą to łóżeczko :dry: bo wtedy będę mogła rozplanowywać wszystko...

Aurelka a może wkładki laktacyjne? one chyba są przylepne :sorry2:
mi wczoraj nieco ciekło po kąpieli czasem mi brudzi biustonosz ale takie plamki są małe
Ja chodze na obcasach :-p

Basia ja nigdy nie jadłam mielonych :-p ja jestem anty mięsna i tylko czasem dziubne ale z kurczaka
więc miałam zmielone akurat i zrobiłam

My z moim sprzątamy w szafie :-D a mały buszuje

reklama
witajcie kochane wczoraj mieliśmy gości i nie byłam aktywna ;-)
fiolka żel K jest b.dobry stosowałam po porodach. obecnie mamy zakaz przytulanek :-(
muffy dobrze że jesteś już w domku
noukie super zakupy
Ale mnie dziś nad ranem skurcze w łydkach złapały myślałam że się rozbeczę! mam do roboty grzyby bo mi mąż przyniósł i tylko robota:wściekła/y:

Cześć dziewczyny

Ja od 6 nie śpie, mam tak potworną zgage że płacze jak bóbr z bólu :-(. Cały przełyk i gardło chyba już bez skóry wszystko przepalone, już nic ciepłego zjeść ani napić się nie mogę bo okropny ból sprawia. Przy zapaleniu żołądka i refluksie tak się nie czułam. Pomocy już nie wytrzymam :sad:

Witam:)
Szalejecie juz widzę z wyprawką, Fiolka spokojnie! zdąrzysz, ja też chwilami sieję panikę ale to fakt idziesz i kupujesz, z tym nie ma problemu. Ja dopiero zaczynam, pokupiłam troszkę ciuszków reszta w listopadzie i grudniu.

clodi rety współczuję:/// mnie czasem popiecze w nocy zgaga ale jakos zasypiam więc chyba nie tak mocno musi mi dokuczać ale Ty masz hardkor z tego co widzę! A próbowałaś mleko ciepłe z mielonym siemieniem lnianym?
Mnie z kolei od wczoraj strasznie bolą plecy w lędźwiach normalnie ruszać się nie mogę za bardzo nawet po nocy:confused2: robie dzis objazd po sklepach medycznych w celu kupienia pasa podtrzymującego brzuch i lędźwie może pomoże mi to tez na te moje więzadła bolące...w nocy znów miałam ten paraliżujacy ból, pocę sie przy tym jak szczur, to chyba uciska jakiś na jelita w każdym badź razie trzyma ok minuty, półtora i puszcza całkowicie:confused:
My tez mamy zakaz przytulanek, w tym temacie to odliczam czas do lutego jakoś hehe:-D
Ktoś dzis wizytuje?

Hejka...

Jak wszystko sobie ladnie poukladam to porobie fotki;-), narazie wszystko w torbach:sorry2: oj i ja spac nie moglam bo myslalam o tych zakupach i co jeszcze potrzeba i co kupie,, ach jak ja sobie wloze cos do glowy to nie ma przebacz:sorry2:

Bulkaasia milego dnia w pracy, ja dzis zrobilam sobie wolne;-)

Clodi
wspolczuje tej zgagi, mi narazie tylko kilka razy tak w miare do przezycia dala o sobie znac,, ale w poprzedniej ciazy troche dala popalic:sorry2:

Co do siary tez mam narazie spokoj:sorry2:

Kurcze, u nas kolejny mglisty dzień, coraz chłodniej chyba się robi... muszę w końcu wyjść na ciuchy i pokukać za jakąś cieplejszą kurtką, co mi się zapnie na brzuchu, a potem też jakoś będzie wyglądać. Da się..:confused:
I w sumie się zastanawiam nad butami, mieści mi się gira w takie papciaki, ale one na deszcz odpadają, a potem dopiero w zimowe :dry: chyba trza się i za butami tanimi rozejrzeć. Tyle wydatków na Dzidziulka a tu jeszcze sobie trzeba dopomóc, ech.

Ale mi się wzięło na marudzenie z rana :-D a nie chciałam.

jejku ale brzydka pogoda... a wczoraj było tak pięknie...
Mały w nocy znowu próbował się przekręcić... trochę zmienil pozycje ale tak szczerze to mam nadzieję ze zostanie na pupie... bo już chce to cc:sorry2:
noukie super zakupy:-) ja czekam na kase z zus i sie doczekać nie mogę :confused:
clodi współczuję... ja miewam dużo mniejsza zgage i tez sie nią męcze bardzo a przy takiej jak Twoja to bym zwariowała... oby Ci przeszło!
dobrze że muffy w domku, teraz bedzie juz tylko z lepiej :)

reklama
Hej,
chyba pierwszy raz od tygodnia czuję, że porządnie się wyspałam, położyłam się o 23 a wstałam dopiero po 8 i o dziwo bez żadnego nocnego przebudzenia. :-) Już po śniadanku i teraz relaks z kawką. U nas też pogoda bardzo się popsuła, mglisto jest niemiłosiernie.
Noukie widzę, że zakupy naprawdę udane, teraz chyba już większość rzeczy masz?
Aurelka kup sobie wkładki laktacyjne, na pewno to lepsze i bardziej higieniczne niż pieluszka. Ja osobiście nie mam żadnych wycieków.
Nathani fajnie że już jesteś:-) z grzybami jest masa roboty, ale za to jaką smaczną zupkę można zrobić lub inne rarytasy ;-)

Do góry