reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Noukie ale się obłowiłaś ;-)

Tak w ogóle rozmiawiałam z moim i jak zwykle mnie uspokoił ;-) panikowałam mu znów że nie wszystko mamy i takie tam fanaberie ale ma racje teraz są takie czasy że można bez problemu wszystko od razu w sklepie dostać więc nie ma co panikować :-D
Jeszcze mi zostało zamówienie na allegro ale jakoś nie miałam głowy do tego, kosmetyki sobie na razie daruję, kupię w grudniu albo kiedyś tam :-p czekam tylko aż mi przyślą to łóżeczko :dry: bo wtedy będę mogła rozplanowywać wszystko...

Aurelka a może wkładki laktacyjne? one chyba są przylepne :sorry2:
mi wczoraj nieco ciekło po kąpieli czasem mi brudzi biustonosz ale takie plamki są małe
Ja chodze na obcasach :-p

Basia ja nigdy nie jadłam mielonych :-p ja jestem anty mięsna i tylko czasem dziubne ale z kurczaka
więc miałam zmielone akurat i zrobiłam

My z moim sprzątamy w szafie :-D a mały buszuje

reklama
witajcie kochane wczoraj mieliśmy gości i nie byłam aktywna ;-)
fiolka żel K jest b.dobry stosowałam po porodach. obecnie mamy zakaz przytulanek :-(
muffy dobrze że jesteś już w domku
noukie super zakupy
Ale mnie dziś nad ranem skurcze w łydkach złapały myślałam że się rozbeczę! mam do roboty grzyby bo mi mąż przyniósł i tylko robota:wściekła/y:

Cześć dziewczyny

Ja od 6 nie śpie, mam tak potworną zgage że płacze jak bóbr z bólu :-(. Cały przełyk i gardło chyba już bez skóry wszystko przepalone, już nic ciepłego zjeść ani napić się nie mogę bo okropny ból sprawia. Przy zapaleniu żołądka i refluksie tak się nie czułam. Pomocy już nie wytrzymam :sad:

Witam:)
Szalejecie juz widzę z wyprawką, Fiolka spokojnie! zdąrzysz, ja też chwilami sieję panikę ale to fakt idziesz i kupujesz, z tym nie ma problemu. Ja dopiero zaczynam, pokupiłam troszkę ciuszków reszta w listopadzie i grudniu.

clodi rety współczuję:/// mnie czasem popiecze w nocy zgaga ale jakos zasypiam więc chyba nie tak mocno musi mi dokuczać ale Ty masz hardkor z tego co widzę! A próbowałaś mleko ciepłe z mielonym siemieniem lnianym?
Mnie z kolei od wczoraj strasznie bolą plecy w lędźwiach normalnie ruszać się nie mogę za bardzo nawet po nocy:confused2: robie dzis objazd po sklepach medycznych w celu kupienia pasa podtrzymującego brzuch i lędźwie może pomoże mi to tez na te moje więzadła bolące...w nocy znów miałam ten paraliżujacy ból, pocę sie przy tym jak szczur, to chyba uciska jakiś na jelita w każdym badź razie trzyma ok minuty, półtora i puszcza całkowicie:confused:
My tez mamy zakaz przytulanek, w tym temacie to odliczam czas do lutego jakoś hehe:-D
Ktoś dzis wizytuje?

Hejka...

Jak wszystko sobie ladnie poukladam to porobie fotki;-), narazie wszystko w torbach:sorry2: oj i ja spac nie moglam bo myslalam o tych zakupach i co jeszcze potrzeba i co kupie,, ach jak ja sobie wloze cos do glowy to nie ma przebacz:sorry2:

Bulkaasia milego dnia w pracy, ja dzis zrobilam sobie wolne;-)

Clodi
wspolczuje tej zgagi, mi narazie tylko kilka razy tak w miare do przezycia dala o sobie znac,, ale w poprzedniej ciazy troche dala popalic:sorry2:

Co do siary tez mam narazie spokoj:sorry2:

Kurcze, u nas kolejny mglisty dzień, coraz chłodniej chyba się robi... muszę w końcu wyjść na ciuchy i pokukać za jakąś cieplejszą kurtką, co mi się zapnie na brzuchu, a potem też jakoś będzie wyglądać. Da się..:confused:
I w sumie się zastanawiam nad butami, mieści mi się gira w takie papciaki, ale one na deszcz odpadają, a potem dopiero w zimowe :dry: chyba trza się i za butami tanimi rozejrzeć. Tyle wydatków na Dzidziulka a tu jeszcze sobie trzeba dopomóc, ech.

Ale mi się wzięło na marudzenie z rana :-D a nie chciałam.

jejku ale brzydka pogoda... a wczoraj było tak pięknie...
Mały w nocy znowu próbował się przekręcić... trochę zmienil pozycje ale tak szczerze to mam nadzieję ze zostanie na pupie... bo już chce to cc:sorry2:
noukie super zakupy:-) ja czekam na kase z zus i sie doczekać nie mogę :confused:
clodi współczuję... ja miewam dużo mniejsza zgage i tez sie nią męcze bardzo a przy takiej jak Twoja to bym zwariowała... oby Ci przeszło!
dobrze że muffy w domku, teraz bedzie juz tylko z lepiej :)

reklama
Hej,
chyba pierwszy raz od tygodnia czuję, że porządnie się wyspałam, położyłam się o 23 a wstałam dopiero po 8 i o dziwo bez żadnego nocnego przebudzenia. :-) Już po śniadanku i teraz relaks z kawką. U nas też pogoda bardzo się popsuła, mglisto jest niemiłosiernie.
Noukie widzę, że zakupy naprawdę udane, teraz chyba już większość rzeczy masz?
Aurelka kup sobie wkładki laktacyjne, na pewno to lepsze i bardziej higieniczne niż pieluszka. Ja osobiście nie mam żadnych wycieków.
Nathani fajnie że już jesteś:-) z grzybami jest masa roboty, ale za to jaką smaczną zupkę można zrobić lub inne rarytasy ;-)

Do góry