reklama
misia83
Fanka BB :)
Zaglądam dziś tak póżno bo od samego rana spędzam czas na świeżym powietrzy, ponoć od jutra ma być pogorszenie pogody więc trzeba się nacieszyć.
Musiałam bardzo dużo postów przeczytać, żeby nadrobić zaległości :-) ale się rozpisałyście dziewczyny :-)
Madlen super, że jest wszystko dobrze, a jeśli chodzi o imiona to przecież jest osobny temat, po co tutaj się powtarzacie?
Pozdrowienia dla wszystkich :-)
Musiałam bardzo dużo postów przeczytać, żeby nadrobić zaległości :-) ale się rozpisałyście dziewczyny :-)
Madlen super, że jest wszystko dobrze, a jeśli chodzi o imiona to przecież jest osobny temat, po co tutaj się powtarzacie?
Pozdrowienia dla wszystkich :-)
witam nowe mamusie:-) zaraz obiadek. ssie mnie już zajadam suszone rodzynki bo przecież toczyć sie będę
Nathani ok 9 miesiaca to chyba wszystkie bedziemy sie toczyc, wiec sie nie przejmuj, nie bedziesz sama
Dzisiaj po obiedzie doprowadzialm kuchnie do porzadku i tak mnie zaczelo gniesc w brzuchu ze musialam sie polozyc. I tak lezalam, lezalam az zasnelam. 2 godziny spalam. Szok Przed ciaza prawie nigdy nie spalam w ciagu dnia, no chyba ze bylam chora, a teraz to prawie codziennie mala sjeste sobie ucinam. Ale widocznie tego potrzebuje moj i maluszka organizm.
Za to mdlosci nie mam juz od 3 dni, oby nie wrocily.
sami
witam cieplutko
zawsze wieczorem probuje poczytac i cos napisac ale taka jestem zmeczona ze nie daje rady wszystkiego ogarnac
ale pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki :-) i wklejam fajny link
Jak duże jest twoje dziecko? » kalendarz ciąży | ekologiczne rodzicielstwo
zawsze wieczorem probuje poczytac i cos napisac ale taka jestem zmeczona ze nie daje rady wszystkiego ogarnac
ale pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki :-) i wklejam fajny link
Jak duże jest twoje dziecko? » kalendarz ciąży | ekologiczne rodzicielstwo
sarka
trójkowa mama
Hejka
sami mam dokładnie to samo - zawsze nazbieraa mi się zaległości i po przeczytaniu kilku stron wsio mi się myrda
Tym bardiej że dzień w pracy za mną kolejny...do niedzieli na razie spokój
Ciril życzę żebys szybko wróciła do Synka ze zdrową silna fasolka w brzuchu!!!! skoro serduszko bije to nie ma się czym martwić, pewnie to jakis krwiaczek był! Odpoczywaj ile wlezie!
nathani ja tak samo ciągle jestem głodna, wiecznie mnie ssie i ciągle mysle co bym zjadła ja to nawet liczyłam na jkaies solidne mdłości żeby z waga trochę przynajmniej na początki przyhamowa c a te mdłości to takie że sa a za chwil ich nie ma...mam niechęc do kilku rzeczy np mięsa, nie smakuje mi kawa z rana która uwielbiałam po przebudzeniu wypić! to tyle..
Tez mnie łapie mega spanie w dzień ale nie mam najmnieszej szansy na ucięcie sobie komara bo moje dziecię śpi max 20 min w dzień jeżeli w ogóle....
sami mam dokładnie to samo - zawsze nazbieraa mi się zaległości i po przeczytaniu kilku stron wsio mi się myrda
Tym bardiej że dzień w pracy za mną kolejny...do niedzieli na razie spokój
Ciril życzę żebys szybko wróciła do Synka ze zdrową silna fasolka w brzuchu!!!! skoro serduszko bije to nie ma się czym martwić, pewnie to jakis krwiaczek był! Odpoczywaj ile wlezie!
nathani ja tak samo ciągle jestem głodna, wiecznie mnie ssie i ciągle mysle co bym zjadła ja to nawet liczyłam na jkaies solidne mdłości żeby z waga trochę przynajmniej na początki przyhamowa c a te mdłości to takie że sa a za chwil ich nie ma...mam niechęc do kilku rzeczy np mięsa, nie smakuje mi kawa z rana która uwielbiałam po przebudzeniu wypić! to tyle..
Tez mnie łapie mega spanie w dzień ale nie mam najmnieszej szansy na ucięcie sobie komara bo moje dziecię śpi max 20 min w dzień jeżeli w ogóle....
Fiolka_130
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prawdopodobnie zamówię :-)
Tylko nie wiem który
Prawdopodobnie zamówię :-)
Tylko nie wiem który
reklama