reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

witajcie.... wczoraj nie miałam już mocy nic napisać... oczywiście z czytaniem jestem na bieżąco bo Was na pół dnia zostawić i potem trzeba nadrabiać z 20 stron... :szok:

czy są jakieś wieści od Ciril????

ja zaraz wskakuję pod prysznic i jadę na moją pierwszą wizytę.... mam mega nerwa..... :-(

reklama
Dzień dobry, ja już na nogach od 5.00, obudziłam się i za jasną cholerkę nie mogłam już zasnąć, a znając życie to za dwie godziny będę chodzić na rzęsach.
Sami stronka super, fajnie że teraz jest informacji na temat ciąży i maleństwa. Jak pokazywałam mojej mamci, stronkę jak wygląda dziecko w poszczególnych tygodniach to się nie mogła nadziwić, bo ona urodziła czwórkę dzieci i nie było nawet możliwości sprawdzić płeć, nie mówiąc o innych cudach :-)
Fiolka ja zamówiłam ten kolorowy:-) myślę, że dziś albo w poniedziałek powinien do mnie już dotrzeć.:-)
goko trzymam kciuki, będzie dobrze zobaczysz :-)

Dziewczyny a mam jeszcze pytanie, czy wy macie na skierowaniu badanie na Cytomegalię? Pytam bo ja nie mam tego badania na liście i zastanawiam się czy na własną rękę go nie zrobić, bo moja serdeczna przyjaciółka, ją ma i jej małą córeczka też, a ponieważ często się widujemy to teraz zaczynam się martwić? Co mi radzicie?

wITAM PONOWNIE:)))

madlen zazdroszcze ze mdlosci minely:) mnie w 2 poprzednich ciązach mezczyly do ok 16:((((( a od 2 dni jest coraz gorzej schudlam juz 2 kg:( tylko woda, jablko i kanapka z maslem...wszytko inne podchodzi mi do gardła:((

dziewczyny a gdzie to jakies forum prywatne???

Witam z rana:-)

Misia ja nie mam takiego skierowania i chyba gdybyś o tym nie napisała wogóle bym nie wiedziała, że taka choroba istnieje.
Jeśli się martwisz to zrób albo poproś gina na wizycie o sskierowanie.

Goko trzymam kciuki za wizyte :-) I się nie stresuj:-) wszystko będzie dobrze:-)

misia ja mam to badanie na liście

Kahna o to współczucia :(
Mnie przed chwilą tak naciągało że szok, no i zwymiotowałam niczym :zawstydzona/y:

Ja wstałam bo miałam zamiar iść zbadać progesteron
ale po zastanowieniu się poczekam do poniedziałku
wtedy mam dzwonić do mojej endokrynolog i spytam ja o badania
hormonów itp..
Tak więc wstałam niepotrzebnie ...

Dzień dobry Dziewczyny:-)
Spało mi się super i z tego pieknego spania wyrwał mnie budzik do pracy. Ale dzisiaj ostatni dzień i 3 dni wolnego!!! Samopoczucie ok, śniadanko przeszło bez problemu, bez bóli podbrzusza ale za to brodawki wrażliwe. Wczoraj o nich mówiłam, że nie reaguja a dzisiaj sobie wykrakałam:-D

Goko trzymam kciuki i czekam na wieści jak było.
Kahan - współczuję;-)

Życzę Wam miłego dnia:tak:

Witam wszystkich
już po imprezie jakoś przeżyłam , chłopcy nawet jeszcze śpią
Goko trzymam kciuki i powodzenia
Kahna trzymaj się życzę Ci żeby dzisiejszy dzień był bez mdłości

Czy sa jakies wiesci od Ciril??

Ja dzis wciaz prycham I kicham. Okropne uczucie, fasolka ma sie dobrze, moj slubny mowi ze mam sie nie przejmowac co ma byc to bedzie

reklama
Joanna_Z i ślubny ma racje :-) Nie ma co się stresować

Ciril coś się nie oddzywa... Też się martwie co tam u Niej....

A my właśnie wróciłyśmy ze sklepu, bo chlebka zabrakło.....:zawstydzona/y::-(

Do góry