reklama
nathani
Fanka BB :)
nathani gratki uadnej wizyty :-),a w jakim wieku masz dzieci ??
7 i 4 lata:-)
jeju ale ja waze 69 kg. ciesze sie ze mniej boli:-)Nathani ja tez wagowo zalamka a bo to 8 tydzien a ja na plus 2 kg, eh. Wiec u Ciebie na pewno nie jest Zle
Co do boli jakby mniejsze, cos tam zakluje ale nie jest zle.
Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze u Ciebie ok
kitty nie martw się będzie wszystko dobrze:-)
dziewczyny jak się robi suwaczek?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cluue
serca mam dwa :)
kityXXX trzymam kciuki za maluszka, na pewno wszystko będzie okej !
ja ciągnięcia w podbrzuszu czuję kilka razy dziennie do tego drugi dzień boli mnie strasznie głowa ( i nie śpię w nocy ... przewracam się z boku na bok i nic.
Dzwoniłam dzisiaj do ginekologa żeby sie zarejestrować na pierwszą wizytę a tu lipa, już nie zapisuje bo ma już komplet a bardzo mi zależało na tym lekarzu.
No trudno jutro spróbuje do kolejnego, ponoć też b. dobry no ale się okaże.
ja ciągnięcia w podbrzuszu czuję kilka razy dziennie do tego drugi dzień boli mnie strasznie głowa ( i nie śpię w nocy ... przewracam się z boku na bok i nic.
Dzwoniłam dzisiaj do ginekologa żeby sie zarejestrować na pierwszą wizytę a tu lipa, już nie zapisuje bo ma już komplet a bardzo mi zależało na tym lekarzu.
No trudno jutro spróbuje do kolejnego, ponoć też b. dobry no ale się okaże.
Cluue
serca mam dwa :)
nathani jak klikniesz na mój suwaczek to otworzy Ci się strona na której będziesz mogła stworzyc własny, na końcu wygeneruje się kod który wkleisz w sygnaturkę (Twój profil - panel kontrolny - edytuj sygnaturę)
ten link któy będziesz musiała wkleić będzie pod napisem BBCode
Joanna_Z
Nathani a ja 69,5 a mam tylko 1.73.
nathani
nathani jak klikniesz na mój suwaczek to otworzy Ci się strona na której będziesz mogła stworzyc własny, na końcu wygeneruje się kod który wkleisz w sygnaturkę (Twój profil - panel kontrolny - edytuj sygnaturę)
na suwaczku wychodzi mi 5 tydzien a jestem w 4
Nathani a ja 69,5 a mam tylko 1.73.
ja mam 1,7 . ciekawe jak bedziemy przybierac...poprzednie ciaze 13 kg na plus wiec nie bylo zle
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sami
witam
Kitty nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze, sluchaj lekarza i odpoczywaj
witam nowe mamusie :-)
a mi tak wszystko smierdzi, gotujac i wachajac te zapachy to az mi niedobrze, zapachy z lodowki tez mnie strasznie denerwuja ale w poprzedniej ciazy tez przez jakis czas draznily mnie strasznie zapachy ale wymiotow nie bylo wiec mam nadzieje ze teraz tez sie bez nich obejde ;-)
no tez mnie ciekawi jak to bedzie z ta waga, w poprzedniej ciazy malo przytylam ale tez startowalam z o wiele mniejsza waga a teraz oj cos czuje ze bede wielka
Kitty nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze, sluchaj lekarza i odpoczywaj
witam nowe mamusie :-)
a mi tak wszystko smierdzi, gotujac i wachajac te zapachy to az mi niedobrze, zapachy z lodowki tez mnie strasznie denerwuja ale w poprzedniej ciazy tez przez jakis czas draznily mnie strasznie zapachy ale wymiotow nie bylo wiec mam nadzieje ze teraz tez sie bez nich obejde ;-)
no tez mnie ciekawi jak to bedzie z ta waga, w poprzedniej ciazy malo przytylam ale tez startowalam z o wiele mniejsza waga a teraz oj cos czuje ze bede wielka
Ostatnia edycja:
Joanna_Z
Ja tylko 7 w poprzedniej a w tej to jakas masakra bedzie
nathani
Ja tylko 7 w poprzedniej a w tej to jakas masakra bedzie
myślmy pozytywnie;-)
reklama