reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
nathani gratki uadnej wizyty :-),a w jakim wieku masz dzieci ??

7 i 4 lata:-)

Nathani ja tez wagowo zalamka a bo to 8 tydzien a ja na plus 2 kg, eh. Wiec u Ciebie na pewno nie jest Zle

Co do boli jakby mniejsze, cos tam zakluje ale nie jest zle.
Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze u Ciebie ok
jeju ale ja waze 69 kg:no:. ciesze sie ze mniej boli:-)

kitty nie martw się będzie wszystko dobrze:-)
dziewczyny jak się robi suwaczek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kityXXX trzymam kciuki za maluszka, na pewno wszystko będzie okej !

ja ciągnięcia w podbrzuszu czuję kilka razy dziennie do tego drugi dzień boli mnie strasznie głowa :(( i nie śpię w nocy ... przewracam się z boku na bok i nic.

Dzwoniłam dzisiaj do ginekologa żeby sie zarejestrować na pierwszą wizytę a tu lipa, już nie zapisuje bo ma już komplet :( a bardzo mi zależało na tym lekarzu.

No trudno jutro spróbuje do kolejnego, ponoć też b. dobry no ale się okaże.

nathani jak klikniesz na mój suwaczek to otworzy Ci się strona na której będziesz mogła stworzyc własny, na końcu wygeneruje się kod który wkleisz w sygnaturkę (Twój profil - panel kontrolny - edytuj sygnaturę) :)

ten link któy będziesz musiała wkleić będzie pod napisem BBCode

nathani jak klikniesz na mój suwaczek to otworzy Ci się strona na której będziesz mogła stworzyc własny, na końcu wygeneruje się kod który wkleisz w sygnaturkę (Twój profil - panel kontrolny - edytuj sygnaturę) :)

ten link któy będziesz musiała wkleić będzie pod napisem BBCode

na suwaczku wychodzi mi 5 tydzien a jestem w 4:confused:

Nathani a ja 69,5 a mam tylko 1.73. :(:(:(

ja mam 1,7 . ciekawe jak bedziemy przybierac...poprzednie ciaze 13 kg na plus wiec nie bylo zle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam

Kitty nie denerwuj sie, bedzie wszystko dobrze, sluchaj lekarza i odpoczywaj :tak:

witam nowe mamusie :-)

a mi tak wszystko smierdzi, gotujac i wachajac te zapachy to az mi niedobrze, zapachy z lodowki tez mnie strasznie denerwuja ale w poprzedniej ciazy tez przez jakis czas draznily mnie strasznie zapachy ale wymiotow nie bylo wiec mam nadzieje ze teraz tez sie bez nich obejde ;-)

no tez mnie ciekawi jak to bedzie z ta waga, w poprzedniej ciazy malo przytylam ale tez startowalam z o wiele mniejsza waga a teraz oj cos czuje ze bede wielka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry