reklama
lenka21*
2+3 = MY
Witam dołączam się do Was.
Wczoraj byłam u lekarza, jeszcze nic nie widać bo jest za wcześnie, ale lekarz stwierdził, że macica wygląda jak ciążowa, testy też wychodzą więc sie nie przejmuję. Zresztą to moja trzecią ciąża i wszystkie objawy się zgadzają:-). Pozdrawiam wszystkie mamusie
Wczoraj byłam u lekarza, jeszcze nic nie widać bo jest za wcześnie, ale lekarz stwierdził, że macica wygląda jak ciążowa, testy też wychodzą więc sie nie przejmuję. Zresztą to moja trzecią ciąża i wszystkie objawy się zgadzają:-). Pozdrawiam wszystkie mamusie
Ostatnia edycja:
witajcie grudniowe mamusie:-)
szczególnie witam wszytskie nowe mamy
ale napłodziłyście ja nawet przez weekend nie zajrzałam do was ale czułam się fatalnie i prawie przez cały czas spałam nie moge się już doczekać II trymestru , mam nadzieję że moje samopoczucie się zmieni i będe miała więcej ochoty na wszystko
szczególnie witam wszytskie nowe mamy
ale napłodziłyście ja nawet przez weekend nie zajrzałam do was ale czułam się fatalnie i prawie przez cały czas spałam nie moge się już doczekać II trymestru , mam nadzieję że moje samopoczucie się zmieni i będe miała więcej ochoty na wszystko
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
lenka21* Witamy :-)
A który to już tydzień?
A mnie znów na kawe bierze;/... I w sumie to ja jej nie pije... Ja ją żłopie.....
I co taką ochote miałam na sprzątanie a tylko pranie puściłam.... Fura prasowania czeka a mnie sie spać chce.....
A który to już tydzień?
A mnie znów na kawe bierze;/... I w sumie to ja jej nie pije... Ja ją żłopie.....
I co taką ochote miałam na sprzątanie a tylko pranie puściłam.... Fura prasowania czeka a mnie sie spać chce.....
lenka21*
2+3 = MY
Jesli liczyć od dnia miesiączki to leci 6 tydz. ale moje cykle są różne i leśli liczyć od dnia owulacji to 5 tydz. Według moich obliczeń termin na 27 grudnia. a ja właśnie skończyłam myć dojarkę, dla niewtajemniczonych taki sprzęt do dojenia krów, teraz tylko obiad i po dzieciaki do przedszkola, mają 4i 5 lat.
Joanna_Z
Fanka BB :)
A mnie znow brzuch boli, troche mnie to martwi, bo to od wczoraj. Taki tepy Bol, taki okresowy
wpadam na chwilke przywitac sie zwami i juz znikam
mam troche roboty teraz,a pozniej spotkanie zpolozna,M.dzisiaj w domu,to pewnie do kompa sie nie dopcham
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna i zycze milego dnia ;-)
neska szczeslwiego lotu ;-)
joanna ja tez mialam kilka dni temu taki dziwny bol..odpoczywaj kochana,bedzie dobrze MUSI BYC !!!;-)
nadrobie was pozniej,bo juz musze zmykac
mam troche roboty teraz,a pozniej spotkanie zpolozna,M.dzisiaj w domu,to pewnie do kompa sie nie dopcham
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna i zycze milego dnia ;-)
neska szczeslwiego lotu ;-)
joanna ja tez mialam kilka dni temu taki dziwny bol..odpoczywaj kochana,bedzie dobrze MUSI BYC !!!;-)
nadrobie was pozniej,bo juz musze zmykac
Hej dziewczyny ja wpadłam tylko na chwile się przywitać niania z młodym na spacerze wiec biorę się za odkurzanie i kurze a na popołudnie mam stertę prasowania ((( ale już muszę niestety
Mnie też boli brzuch sama nie wiem co o tym myśleć wczoraj wieczorem cały się napinał a dziś jak pospałam do 11 to już ok ale boje się że wieczorem będzie to samo wizytę u gina mam 26.04 zobaczymy co powie mam nadzieje że już będzie dzidzia z serduszkiem bo trochę zaczynam się martwić tymi bólami (
Miłego dnia dla wszystkich
Mnie też boli brzuch sama nie wiem co o tym myśleć wczoraj wieczorem cały się napinał a dziś jak pospałam do 11 to już ok ale boje się że wieczorem będzie to samo wizytę u gina mam 26.04 zobaczymy co powie mam nadzieje że już będzie dzidzia z serduszkiem bo trochę zaczynam się martwić tymi bólami (
Miłego dnia dla wszystkich
Wczoraj się wściekłam. Poszłam do tej PRYWATNEJ PRZYCHODNI gdzie zarejestrowałam się on line na wizytę do mojego lekarza, a one na to, że on przyjmuje raz w miesiącu!!!! Do jasnej ciasnej, to dlaczego możliwa jest rejestracja również w inne poniedziałki??? A jeżeli widziały, że ktoś się zarejestrował to mogły oddzwonić. Dzisiaj dzwoniłam do mojego lekarza i wepchnął mnie na wizytę u niego w innej przychodni na czwartek wieczorem. I znowu czekam...
reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Witam w podłym nastroju.
Czuję się fatalnie, nie moge się ruszać bo mi niedobrze, do tego czuje się grubo i w ogóle brzydko
ciąglę wrzeszczę na męża i nic kompletnie nie robię pożytecznego
Mam dość
Czuję się fatalnie, nie moge się ruszać bo mi niedobrze, do tego czuje się grubo i w ogóle brzydko
ciąglę wrzeszczę na męża i nic kompletnie nie robię pożytecznego
Mam dość