reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry kobietki:-)
Dzisiaj samopoczucie mam lepsze, brzuch nie boli i powiem Wam, że spałam jak niemowlak. Teraz szykuję się do pracy.
Miłego dnia i myślenie pozytywne:-D Mama szczęśliwa to i Fasolka szczęśliwa:-D

reklama
Witam dołączam się do Was.
Wczoraj byłam u lekarza, jeszcze nic nie widać bo jest za wcześnie, ale lekarz stwierdził, że macica wygląda jak ciążowa, testy też wychodzą więc sie nie przejmuję. Zresztą to moja trzecią ciąża i wszystkie objawy się zgadzają:-). Pozdrawiam wszystkie mamusie

Ostatnia edycja:
witajcie grudniowe mamusie:-)
szczególnie witam wszytskie nowe mamy:tak:
ale napłodziłyście :szok: ja nawet przez weekend nie zajrzałam do was :zawstydzona/y: ale czułam się fatalnie i prawie przez cały czas spałam :zawstydzona/y: nie moge się już doczekać II trymestru , mam nadzieję że moje samopoczucie się zmieni i będe miała więcej ochoty na wszystko :baffled:

lenka21* Witamy :-)
A który to już tydzień?

A mnie znów na kawe bierze;/... I w sumie to ja jej nie pije... Ja ją żłopie.....

I co taką ochote miałam na sprzątanie a tylko pranie puściłam.... Fura prasowania czeka a mnie sie spać chce.....

Jesli liczyć od dnia miesiączki to leci 6 tydz. ale moje cykle są różne i leśli liczyć od dnia owulacji to 5 tydz. Według moich obliczeń termin na 27 grudnia. a ja właśnie skończyłam myć dojarkę, dla niewtajemniczonych taki sprzęt do dojenia krów, teraz tylko obiad i po dzieciaki do przedszkola, mają 4i 5 lat. :-D

wpadam na chwilke przywitac sie zwami i juz znikam :sorry:
mam troche roboty teraz,a pozniej spotkanie zpolozna,M.dzisiaj w domu,to pewnie do kompa sie nie dopcham :no:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna i zycze milego dnia :tak:;-)
neska szczeslwiego lotu ;-)
joanna ja tez mialam kilka dni temu taki dziwny bol..odpoczywaj kochana,bedzie dobrze MUSI BYC !!!;-)
nadrobie was pozniej,bo juz musze zmykac :sorry:

Hej dziewczyny ja wpadłam tylko na chwile się przywitać :) niania z młodym na spacerze wiec biorę się za odkurzanie i kurze a na popołudnie mam stertę prasowania :(((( ale już muszę niestety

Mnie też boli brzuch :( sama nie wiem co o tym myśleć wczoraj wieczorem cały się napinał a dziś jak pospałam do 11 :D to już ok ale boje się że wieczorem będzie to samo wizytę u gina mam 26.04 zobaczymy co powie mam nadzieje że już będzie dzidzia z serduszkiem bo trochę zaczynam się martwić tymi bólami :((

Miłego dnia dla wszystkich

Wczoraj się wściekłam. Poszłam do tej PRYWATNEJ PRZYCHODNI gdzie zarejestrowałam się on line na wizytę do mojego lekarza, a one na to, że on przyjmuje raz w miesiącu!!!! Do jasnej ciasnej, to dlaczego możliwa jest rejestracja również w inne poniedziałki??? A jeżeli widziały, że ktoś się zarejestrował to mogły oddzwonić. Dzisiaj dzwoniłam do mojego lekarza i wepchnął mnie na wizytę u niego w innej przychodni na czwartek wieczorem. I znowu czekam...

reklama
Witam w podłym nastroju.
Czuję się fatalnie, nie moge się ruszać bo mi niedobrze, do tego czuje się grubo i w ogóle brzydko
ciąglę wrzeszczę na męża i nic kompletnie nie robię pożytecznego :zawstydzona/y:
Mam dość

Do góry