reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A ja mam pytanie do mamuś "wtórnych", które poprzenią ciążę przechodziły bezobjawowo: czy Wy rzeczywiście nie czułyście fizycznie ze jestescie w ciąży? Nic zupełnie? Mdłości, zgagi, bólu piersi? Pytam bo ja właściwie poza delikatną tkliwością piersi też nie mam objawów dodatkowych. A w pierwszych tygodniach miałam mdłości ale tez dosc delikatne i teraz to sie zastanawiam czy to nie byla autosugestia....

Goko , gratuluję ..super super...:-)

Ja dzisiaj mam dzień doła i rozpaczy ...po prostu do niczego się nie nadaje i w życiu nic mi nie wyszło ( poza moimi chłopakami ).
Albo może powinnam narzekać na moją rodzinę że pochodzi z Olsztyna a nie np.z Gdańska czy Katowic. Wszystko się oczywiście rozchodzi o kasę. Z końcem marca firma w której pracowałam nie przedłużyła mi umowy ( z przyczyn ekonomicznych ) i jestem bezrobotna. A że w Olsztynie dostać pracę to jak trafić w totka to już w ogóle. Mąż zarabia marne grosze bo piekarz.
Ja po tym jak mi nie przedłużyli umowy pełna wigoru kupiłam stół do masażu i postanowiłam masować ludzi ( jestem fizjoterapeutą ), nawet stronę(blog) sobie założyłam i facebook'a , tylko że dzisiaj naszedł mnie jakiś taki dół. Już nie mówiąc o fakcie że stół waży 13kg i dźwigać przy ciąży tyle to słabo trochę...także jestem podłamana. I czuje że mi się nie uda z tym wszystkim...
Bardzo się cieszę że jestem w ciąży ale z drugiej strony jak pomyślę to ryczeć mi się chce...taka ludzka bezsilność :-( Ehh...masakra! Aż jeść mi się dzisiaj odechciało i wygłodziłam nieco dziecie me w brzuchu :zawstydzona/y:

No nic już nie marudzę Wam.
Miłego wieczoru!

Hej dopiero klapnelam na sofe:sorry:

Po pracy szybko wzielam sie za obiad, potem siostra wpadla i tak sie mi zeszlo:sorry:

Asia mnie tez boli brzuch ciagle wlasciwie, w poprzedniej ciazy jeszcze bardziej bolal, ja tam mysle, ze to poprostu macica sie rozciaga i tyle, poczytaj prawie wszystkie dziewczyny sie na te bole skarza, tak musi byc;-)

Witam nowe mamusie:tak:

Liwus nie smutaj, glowa do gory, wszystko sie jakos ulozy, pamietaj malenstwo najwazniejsze, a wszystko inne samo sie ulozy;-)

Ostatnia edycja:
A ja mam pytanie do mamuś "wtórnych", które poprzenią ciążę przechodziły bezobjawowo: czy Wy rzeczywiście nie czułyście fizycznie ze jestescie w ciąży? Nic zupełnie? Mdłości, zgagi, bólu piersi? Pytam bo ja właściwie poza delikatną tkliwością piersi też nie mam objawów dodatkowych. A w pierwszych tygodniach miałam mdłości ale tez dosc delikatne i teraz to sie zastanawiam czy to nie byla autosugestia....
Ja nie miałam teoretycznie przed okresem ( który nie nadszedł )miałam tylko bolesność piersi , ale szybko to zanikło i może z 3 razy rano poczułam mdłości, a poza tym bez zmian. AAAaaa....no i urodził się chłopak po tych mych dolegliwościach bezobjawowych..

reklama
Goko , gratuluję ..super super...:-)

Ja dzisiaj mam dzień doła i rozpaczy ...po prostu do niczego się nie nadaje i w życiu nic mi nie wyszło ( poza moimi chłopakami ).
Albo może powinnam narzekać na moją rodzinę że pochodzi z Olsztyna a nie np.z Gdańska czy Katowic. Wszystko się oczywiście rozchodzi o kasę. Z końcem marca firma w której pracowałam nie przedłużyła mi umowy ( z przyczyn ekonomicznych ) i jestem bezrobotna. A że w Olsztynie dostać pracę to jak trafić w totka to już w ogóle. Mąż zarabia marne grosze bo piekarz.
Ja po tym jak mi nie przedłużyli umowy pełna wigoru kupiłam stół do masażu i postanowiłam masować ludzi ( jestem fizjoterapeutą ), nawet stronę(blog) sobie założyłam i facebook'a , tylko że dzisiaj naszedł mnie jakiś taki dół. Już nie mówiąc o fakcie że stół waży 13kg i dźwigać przy ciąży tyle to słabo trochę...także jestem podłamana. I czuje że mi się nie uda z tym wszystkim...
Bardzo się cieszę że jestem w ciąży ale z drugiej strony jak pomyślę to ryczeć mi się chce...taka ludzka bezsilność :-( Ehh...masakra! Aż jeść mi się dzisiaj odechciało i wygłodziłam nieco dziecie me w brzuchu :zawstydzona/y:

No nic już nie marudzę Wam.
Miłego wieczoru!

liwuś to hormony, głowa do góry:tak:

Do góry