reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Fiolka - głowa do góry, będzie dobrze - nie - musi być dobrze ;-)

iDĘ SIĘ POŁOŻYĆ BO DO TEGO DOSZŁY DRESZCZE .... okropnie mi dzisiaj...
Pozdrawiam i życzę miłej nocki.

Dobrej nocki i oby jutro bylo lepiej:-)

Didor ja bede robic pewnie wszystkie badania, ale co i jak to sie dowiem dopiero na wizycie u gina 3 maja.

reklama
Czesc kobietki
Jutro lece do Polski i troche czasu nie bedzie mnie na forum.
Ale MY tu wrócimy :-)
Tymczasem niech Wam humorki dopisują, brzuszki nie bolą a Fasolki rosną :happy:
Buziaki

Neska w takim razie życzymy udanego lotu :-)

A my już na nogach córa mnie o kasze molestuje :-) Ale się studzi.

Jakiegoś dziwnego powera mam i strasznie chce mi się sprzątać. Po tych dniach lenistwa to naprawde wydaje mnie się dziwne :-D

Miłego dnia:-)

Dziendobry:tak:

Ja juz wlasciwie do pracy powinnam wychodzic:sorry:

Neska milego wypoczynku i wracaj do nas:tak:

Mielgo dnia i do napisania wieczorkiem:-)

Neska udanego lotu i pobytu w Polsce...

Ja własnie jem śniadanko , bo zaraz z Małym do przedszkola a później lecę do gina się zapisać. Może dzisiaj zahaczę o ciucholand..:-)

Dzień dobry :tak:
Joanna masz rację, ale co poradzić. Ja do każdego podchodzę z ufnością i to mnie gubi :sorry: Nauczka na przyszłość żeby wszystko brać na piśmie :-D
Neska szczęśliwej podróży i wracajcie szybko ;-)
Ania od rana taka energia? zazdroszczę :-D
Noukie miłego dzionka w robocie - niech szybko zleci :tak:
Mnie młody obudził o 6 ale cała nocka kiepska. Budził się kilka razy z płaczem i nie wiem dlaczego bo się mu już dawno nie zdarzyło takie coś. Oby to było jednorazowe :tak: Dziś idę na całe 8 godz na kurs nie wiem jak wytrzymam bo mi się nie chce :-D Idę się szykować. Papatki :-)

Lolcia nie ma czego zazdrościć :-D Mała mi coś ryczy od kąd wstała, kaszy nie chce... Wyganiam ją spać, a Ona NIE!! Chyba coś będzie z tego marudzenia;/... Poczekam aż zaśnie i dopiero się wezme za sprzątanie :-)

Nathani jasne, że będzie wsio ok:-) Inaczej być nie może :-p

reklama
Do góry