reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
To już wiem czemu w suwaczkach jest różnica dwóch dni a w miesiączce 1
Noukie
Majowa mama 2007
To już wiem czemu w suwaczkach jest różnica dwóch dni a w miesiączce 1
A jak mialam suwaczek taki jak Ty z BB to mialam wlasnie jeden dzien mniej, czyli 4 tyg i 5 dni, sprawdz na innym bo wedlug mnie zle liczy;-)
zastanawia mnie teb ból....i niepokoi zarazem
Nathani jaki bol????
Ja mam bol jak na @ bardzo czesto do tego klucia, w pierwszej ciazy mialam jeszcze gorsze, czesto bole moga rzeczywiscie niepokoic, ale czesto sa tez naturalne, macica z wielkosci sliwki musi nagle osiagnac rozmiar pomaranczy, nie sadze, zeby odbylo sie to bez zadnych objawow;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Noukie ten jeden dzień w zasadzie mi różnicy nie robi
A ból macicy czy nawet jajników słyszałam, że normalny.
Dopóki nie urodziłam (czyli 2 pierwsze ciąże) nie czułam bólu, albo nie zwracałam uwagi.
Teraz mnie bolał na dwa dni przed spodziewaną @ cały dzień i tyle. Ale każda ciąża inna. Jak chodze dużo albo jak się zmęcze to mnie boli. I jak musze a nie chce mi sie do kibelka iść.
A ból macicy czy nawet jajników słyszałam, że normalny.
Dopóki nie urodziłam (czyli 2 pierwsze ciąże) nie czułam bólu, albo nie zwracałam uwagi.
Teraz mnie bolał na dwa dni przed spodziewaną @ cały dzień i tyle. Ale każda ciąża inna. Jak chodze dużo albo jak się zmęcze to mnie boli. I jak musze a nie chce mi sie do kibelka iść.
nathani
Fanka BB :)
ból jak na @. podszczypywanie i uczucie rozciągania i....wzdęć. łykam no-spęNathani jaki bol????
Ja mam bol jak na @ bardzo czesto do tego klucia, w pierwszej ciazy mialam jeszcze gorsze, czesto bole moga rzeczywiscie niepokoic, ale czesto sa tez naturalne, macica z wielkosci sliwki musi nagle osiagnac rozmiar pomaranczy, nie sadze, zeby odbylo sie to bez zadnych objawow;-)
Dziewczyny jest Wam zimno?
Ostatnia edycja:
Joanna_Z
Fanka BB :)
Nosotros oj tak cudna byla niedziela bylismy w zamku pozwiedzac potem porzadny niedzielny obiad
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Dziewczyny jest Wam zimno?
Wręcz odwrotnie Raczej nieco szybciej się męczę i jest nieco cieplej. Ale to może spowodowane jest tym że taka jest aura pogodowa.
Miłego wieczoru
reklama