Cześć dziewczyny,
musiałam nadrobić zaległości jakie mi się narobiły przez niezaglądanie na forum :-) Fajnie, że dołączyły do nas nowe oczekujące na swój skarb mamusie.
Nathani nie martw się na zapas, widzisz ja chyba jako jedna z ostatnich nie miałam jeszcze USG, byłam u swojego lekarza w Łodzi 11 kwietnia i to był 4 tydzień, pan dr powiedział, że nie mam sensu jeszcze robić USG bo nic nie zobaczymy, kazał przyjechać dopiero 26 kwietnia. Zapisał mi luteinę i kazał brać witaminki Femibion natal 1. Więc sama widzisz nic nie jest przesądzone. Głowa do góry. Ja co prawda z racji tego iż jestem z Częstochowy a lekarza mam w Łodzi sama zrobiłam badanie Beta HCG trzy razy i wartości przyrastały. Zmierz sobie temperaturę najlepiej w pochwie, jeśli jest jest ok 37c to znaczy, że jest dobrze.
Fiolka znam ten ból zaparć ;-) zmagałam się z nimi przed ciążą, polecam ci na czczo wodę przegotowaną z dodatkiem parę kropli cytryny, sok z buraka, picie dużej ilości wody niegazowanej, a jeżeli chodzi o mleko to w niektórych przypadkach jego nadmiar jest odpowiedzialny za zatwardzenie (ja należę do takich osób).
Oj ale się rozpisałam :-) My już po roczku, kupiliśmy w końcu ten rowerek i dresik taki śliczny, rowerek to strzał w dziesiątkę, mały był zachwycony. Dziękuję
lolcia za pomoc :-).
.moje pierworodne konczy 10 lat !!!!
madlen życzę twojej córci wszystkiego najlepszego, zdaję sobię sprawę, że 10 lat to już taka mała pannica :-) mam siostrzenicę w tym wieku :-)
Udanej imprezy, pozdrowionka