...
Basia tylko pozazdroscic brak dolegliwosci:-) a wydawaloby sie przeciez, ze organizm powinien miec ciezej zaraz po pierwszej ciazy;-)
Ja jem kilogramami mandarynki juz chyba z miesiac dzien w dzien;-)
...
No wlasnie tez mi sie tak wydaje, dzis spalam chyba 12h, ale tylko dlatego ze maz mi pozwolil i corke ogarnal z rana, ale w nocy chyba godzine meczylismy sie z nia, probujemy ja odzwyczaic od jedzenia w nocy có nie jest latwe. Na kolacje zjada kaszke od dwoch dni i malo to pomaga bo kolo 1:30 budzi sie i woda nic nie daje, wyrzuca butelke i zlosci sie, ze nie ma jedzenia.
Z takich ciazowych dolegliwosci to mam zmeczenie, poprostu wymiekam juz po 21, ostatnio nadrabiam z jedzeniem no i te cytrusy zyc mi nie daja
Dzis troche nadwerezylam plecy, ale to tez przez ulozenie malego nerw kulszowy mi doskwiera.
Mi sie wydaje, ze gdybym nosila pod sercem druga dziewuszke to mialabym gorzej teraz, ale ta ciaze naprawde niezle przechodze. W pracy tylko troche " udawalam" ciezko chora, narzekalam duzo i ucieklam na zwolnienie
Jesli chodzi o hemoroidy to podczas porodu balabym sie ze przez parcie moga sie powiekszyc lub popekac. Ale mysle ze jesli teraz bedzie mozna cos stosowac na nie to nie powinno byc zle. Gorzej jakby byly zylaki sromu, to ponoc jest straszne, mojego meza siostra miala w drugiej ciazy i jak ja lekarz ogladal, to od razu powiedzial ze bedzie cc i ze nie pozwoli jej rodzic sn.