reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Majja Abercrombie tez lubie :).To u nas sa wlasnie takie duze sklepy jak Century21 i TJMaxx i tam najczesciej kupujemy- teraz czekam z tesciowa az chlopcy wstana z drzemki i bedziemy jechac wlasnei do tych sklepow. Ja nawet mojemu mezowi ciuchy ostatnio kupuje, bo on nie ma czasu. Ostatnio mu kupilam jeansy Hugo Boss za 20$ :), a on od razu je przerobil po swojemu, dziury sobie na kolanach zrobil nozyczkami :).

Fiolka a na gardlo to tak jak pisalam zrob sobie syrop z cebuli i pij ciepla wode z miodem lub mleko z miodem pomaga :)

Ostatnia edycja:
reklama
W tkmaxxie niekiedy można upolować niezłe perełki, ja w zeszłym roku kupiłam płaszcz Hugo Bossa piękny czarny dopasowany ze złotymi dodatkami za 300 zł. Jedyny minus takiego sklepu, że jak się tam wejdzie to 3 godziny wyjęte z dnia :-) Dziury w spodniach w modzie :))))

Tak w takich sklepach to czas ucieka szybko :), a ludzi zawsze tlumy. Co do dziur to moj maz twierdzi, ze dziury w spodniach sa trendy i wiekszosc jeansow tak przerabia :sorry:, ja sie z niego smieje, ze biznesman z niego w w tshircie, jeansach z dziurami na kolanach i trampkach :)

Witam się dopiero teraz, bo doczłapałam się do kompa. Rano byłam w pracy na 4 godz. i się przeforsowałam:eek: Szefowa chciała abym przyszła jutro ale odmówiłam, ma zastępstwo za mnie a ja chcę odpocząć w końcu:tak:
Wybaczcie ale nie wiem co której ale czytałam wszystko.
Lilith super, że nic poważnego i już jesteś w domku:-)
ciril powodzenia:tak:
Koleżanka, która była 8 tygodni niżej w ciąży ode mnie w niedzielę wylądowała w szpitalu z ciśnieniem i musieli jej robić cc bo umierała z małym, on teraz w inkubatorze a ona nieprzytomna na OIoM-ie leży. Masakra jakaś:-(

hejka;-)
mummy 2 przerabiałam te drażniące pytania jak przenosiłam dziewczynki , strasznie mnie to wkurzało "a ty jeszcze się toczysz, kiedy w końcu rodzisz itp" ludzie nie mają wyczucia
noukie 33 :tak:
lil witaj :-)
mummy 3 dzielna jesteś, ja rodziłam sn 2x bez zzo i wspominam źle taka mała trauma , no ale co zrobić 3 raz przede mną inaczej nie wyjdzie :-(
ciril przytulam
bulkasia ojej straszne to z twoją koleżanką
4madlen a widzisz datę jeszcze kilka dni ;-)

Dzień doberek:-)
Ledwo podniosłam się z wyrka, plecy to mnie tak bolą, że chodzę jak stara babcia,ehh...Do pracy fizycznej to ja się już chyba nie nadaje.:no:
Wczoraj Mały tak mi się wiercił, że płakałm z bólu. Wszedł pod żebra i napierał a ja oddychac nie mogła,ehhh...uroki ciąży. Zostało mi tylko 34 dni do cc więc dam radę:tak:

Cześć dziewczyny

Już dziewiąty miesiąc, czas zleciał a niedawno test robiłam i szczęśliwe 2 kreski. Co chwile ktoś w szpitalu ląduje i powoli do mnie dochodzi że za niedługo poród :baffled:. W ogóle przez całą ciąże byłam nastawiona że poród to nic takiego jakoś się nie bałam. Ale jak byłam ostatnio w szpitalu i robili mi na początku wszystkie badania to leżałam na porodówce na tym łóżku co się rodzi i tam mi ktg robili wkuwali weflon i normalnie przeraziło mnie to, zdałam sobie sprawę że za niedługo będe tam leżeć i umierać z bólu. Was też dopadł juz taki strach?
Miłego i spokojnego dnia Wam życzę

reklama
witam wszystkie,

mnie też czasem tak plecy a w zasadzie tuż na pośladem boli, że ruszyć się nie mogę...
dziś obudziłam się jak mąż do pracy wstawał - przed 5 i zasnąć nie mogłam :-( więc wzięłam książkę i poczytałam do 7, no a potem na szczęście udało mi się jeszcze trochę pospać.

pogoda typowo jesienna, nic się nie chce - non stop tylko pada i wieje, już bym śnieg wolała.

w weekend w końcu biorę się za uszykowanie torby do szpitala...

ja póki co o porodzie narazie nie myślę - ostatnio właśnie mąż się mnie pytał czy się boję porodu, to mu pow., że narazie o tym nie myślę a strach przyjdzie napewno jak już zaczną się regularne skurcze, albo przed samym wejściem na porodówkę. Za to on powiedział że się boi :-p będzie ze mną przy porodzie.

miłego dnia

Do góry