reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
4madlen a jak Twoje stopy, jeszcze puchniesz?
Ja mam ostatnio takie balony, że płakać mi się chce, jak je widzę :(
i bolą też czasami i swędzą i to chyba moja największa ciążowa bolączka...

Prawie wszystko ogarnęłam, pranie posegregowane i stwierdziłam, że nie mam termometru. Kochane poprosze jakieś propozycję bo na pewno macie już kupiony:-)
Uciekam do wyrka bo ledwo chodzę, dobranoc:-)

Ja nie kupuje monitoru oddechu - mam nadzieję, że dobrze robię. :confused2:

Moja mała rusza się dziś bardzo mało. Próbuje potrząsać brzuszkiem, nawet kilka razy skakałam i nic. Ruszy się chwilkę, a potem znów cisza. Troszkę się marttwię. Chyba jutro skoczę do lekarza.. :-(

A i mam pytanie. Jakiś czas temu rejesttrowałam się w tym klubie mustela. Napisałam meila z prośbą o próbki, oni mi odpisali ze mam sie zarejestorwac w tym klubie. Odpisalam im, ze jestem tam juz zapisana, ale nie posiadam meila potwierdzającego - usunełam go przez przypadek. Do tego klubu da sie jakos zalogowac czy cos? - Pomocy! :p

Ostatnia edycja:
Witam nocną porą (jak zwykle w ostatnim czasie) :-)
naty ja też słyszałam o tym piwie ale nie stosowałam :happy: ale za to położna poleciła mi na kłopoty z karmieniem lampkę czerwonego wytrawnego wina, co prawda nie miałam kłopotów z karmieniem ale wykorzystałam okazję i pół lampki wypiłam gdy Julka miała skonczony juz roczek :sorry:
bulkaasia ja podobnie jak madlen79 nie wyobrażąm sobie nie wyprać wszystkiego - no może prawie bo rożka też nie prałam ale za to kładłam na niego zawsze pieluszkę - nawet dla siebie i K. wszytsko piorę więc dla dzieciaczków tym bardziej i juz pomijając czy to higieniczne czy nie to niezbyt ładnie pachnie taką nowością:baffled:
a termometru nie kupuję bo przy Julce najlepiej sprawdzało mi się łokciem a termometr poszedł w odstawkę:happy:
ankka co do ubezpieczenia to nic pewnego, zależy co masz w polisie, ja w poprzedniej ciąży leżałam z Julką 4 dni i niestety okazało się że ciąża to nie choroba i za to kaski nie dostanę (a też mam ub. w PZU):no: ale zawsze warto spróbować - krzywdy ci za to nie zrobią :-)

a nasz synek dał mi dziś wieczorem popalić, nie dość że skopał mi żebra to jeszcze główką tak naciskał na pęcherz że bałam się że poleci mi po nogach:szok: chyba faktycznie będzie długi :-D...
... i tu zaczynam się zastanawiać jak duże rzeczy zabrac dla niego do szpitala:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;-)
bulkasia witaj w domku :tak:
naty karmi odgazowane na laktacje - rady położnej;-)
4 madlen kolejny dzień za Tobą :tak:pieluszka dla psiny tetrowa , bawełnianej szkoda :-p
Mi też coraz gorzej z tym brzuszkiem , ciężko się wstaje hihi a gdzie tam święta.
dziś się z domu nie ruszam. Buszuje po allegro .
A gdzie jest Ania????

Dzień dobry ja sie witam po śniadanku mała w przedszkolu jade o 10 do koleżanki wróce gdzieś na 12 zajme sie obiadem i będę czekać na m i mala ,coś ostatnio Ani malo z nami:sorry2:

Witajcie. Piję kawkę i lecę na babskie spotkanko, znajoma ma po mnie przyjechać :-) Brzusio się uspokoił, mały nie, ale to akurat dobrze :tak:
Aurelka spokojnie, dzieciaczki czasem długo śpią i sie nie ruszają, szczególnie im bardziej my sie ruszamy. Jak ty będziesz chciała poleżeć, to ci się odwdzięczy pięknym za nadobne i zacznie skakać :-) A ty lepiej nie podskakuj, bo jeszcze sobie zaszkodzisz i łożysko odkleisz. My też przecież jesteśmy czasem pełne wigoru, a innym razem tylko byśmy leżały, dzieciaczki mają tak samo ;-) Co do próbek, to ja też nadal czekam.
No właśnie, Ania, gdzieś się podziała? Lolci też nie widzę :confused:

Dzień dobry Kochane, mój snus szaleje mi przy żebrach aż tchu czasem nie moge złapać ale to chyba z głodu bo jeszcze nic nie jadłam. Mąż wyprawiony do pracy, córka do szkoły, pranko wstawione i chwila czasu dla siebie. Normalnie gnałabym do pracy ale na szczęście mam już wolne.
Dzisiaj o 15:30 wizyta u położnej:-)
Ja muszę znaleść termometr na allegro to jeszcze rodzice mi zdążą przywieść.
nathani jakbys cos fajnego znalazła to daj linka;-)

reklama
bulkasia termometr do wanienki czy dla dzidzi ?
dziewczyny jak chcę te dodatkowe 4 tyg. macierzyńskiego to podanie kiedy napisać trzeba? wiecie może?

Do góry