wiolka23
Fanka BB :)
Mary_mary-jak taka różnica to faktycznie wszystko mialaś pod ręką u nas jest 6 lat róznicy więc większości rzeczy nie mamy dla malej pare ciuszkow po Nastce zostawiłam wiedziałam że szybko drugiego dziecka nie bedziemy mieć a reszte dokupujemy Aurelka,Majja-jesli macie taki stres to moze warto powiedzieć swoim położnym co was przeraża doradzą coś napewno i rozwieją wątpliwości po co sie denerwować Vivienne-to dziwne z tym kaloryferem u nas jak byl zapowietrzony to m tylko wode z niego spuścil i później grzał mam nadzieje że dojdziecie z nim ładu to dobrze ze jesteś opanowana a ty już na dniach bo masz tyle tygodni co ja a po 36 można już urodzić ciążę uważa sie za donoszoną więc musisz sie obserwować mummy3 podziwiam pomysl porodu w domu i mam nadzieje ze uda sie wam tak jak sobie zaplanowaliście Betiks to mialaś aktywny dzień dzisiaj u nas takie zimno że jak bylam rano u malej w przedszkolu to do domu doszłam skostniala z zimna a chodze w większej bluzie bo kurtki kupować nie będę nie ma sensu na chwile kasy wydawać