reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Hejka....

Ja po pracy oczywiscie padnieta:-(, wiec tylko poczytalam:sorry2: popisac juz nie mam sily:sorry2:

Madlen super, ze znasz termin:tak::tak::tak: no to juz tuz tuz tuz:-):-):-):-)

Nathani wybil u mnie 32 tydz;-) czekam na Ciebie:cool2: ale w porownaniu do dziewczyn to naprawde jestesmy w lesie:sorry2:

Dla wszystkich naszych forumowch Wiolus wszystkiego naj naj naj, a przede wszystkim slodkiego zdrowego maluszka:tak::tak::tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego Wiolki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi sie dzis brzuch napina i chyba to te skurcze bh.
madlen ale fajnie - za 2 i pol tyg bedziesz mama!!! :)
a gdzie lil i madlen79 sie zapodzialy dzis?

Ja sie dzis wkirzam capy dzien z kranu brudna woda leci :/
co do przytycia ja utylam 9 kg.
ankaa - fajnie ze tak malutko rzytylas. Moja sasoadka w obu ciazach przytyla po 5 kg. Po prpstu taki urok :)

Madlen ale przecież 15 ładniejszy niż 12 czy 13 dlaczego się uparłaś właśnie na te dni?:-p
To juz niedługo!!!!!!!!!!!!!! łaaaa:szok::-D
Swoją droga mi osobiście się jakoś nie spieszy nie to żebym sie doczekac maluszka nie mogła ale dla mnie to i tak juz tak niedaleko a ja jeszcze nie przygotowana wyprawkowo jestem i w ogóle tyle mam na głowie że póki co dobrze jest jak jest i oby do samego terminu, przyspieszac nic nie zamierzam, najlepiej jak poród sam się zacznie w swoim czasie:tak:Mimo że lekko mi nie jest tym bardziej przy dwójce dzieci i kilka razy dziennie mam ochote zdjąć sobie brzuch i odstawić na półke to mimo wszystko takiego jestem zdania.
Anka niesamowite z ta wagą :szok: niewiarygodne wręcz!!! zazdraszczam ja mam 15 na plusie pewnie jeszcze z 4,5 dojdzie:sorry2: w ostatniej ciąży tyle własnie przy końcu mi doszło.
Majja śliczny ten misio :))) podaj linka do tych próbek :)

Hmmm a mi przyszedł tylko misio :dry: I to już dawno temu, jak się rejestrowałam
Ja czuję skurcze, bo mi się ciężej nagle oddycha przez chwilę, a dodatkowo brzuch jest twardy wtedy.

Madlen szczesciaro, zazdroszcze terminu cc i to juz tuz tuz...
mummy potwierdzam schody dzialaja jak nic innego. W pierwszej ciazy weszlam na IX pietro i po jakims czasie zeszlam i po 12h od tego incydentu zaczelam rodzic,aczkolwiek polecam naturalna niewywolywana akcje porodowa. Lepiej jest jak sie najpierw pojawia skurcze a potem odejda wody a u mnie bylo odwrotnie dlatego porod po 24h zakonczony cc takze nie polecam.

Co do wywolania porodu naturalnym sposobem to na czczo dwie lyzki olejku rycynowego,jeszcze innym sposobem jest sok z grejfruta,ale podobno najlepszy i najbezpiecznieszy to sex :)

Ostatnia edycja:
Witam, NADROBILAM :-D Trwalo to dobre 45 min :-) Nie pamietam za bardzo co komu napisac, ale WIOLKOM wszystkiego dobrego zycze. Co do wydzieliny tez mam spora, ale zapach jest w normie, uzywam wkladek. Ja sie jakos porodu pierwszego nie balam, mialam wywolywany w szpitalu, poszlam bezstresowo, ale jak sie bule zaczely to juz nie bylo wesolo. Pielegniarka, ktora sie mna opiekowala powtarzala mi ze Polki maja duzy prog bolu i sa dobre do rodzenia:szok: no tak, bo wszystkie irlandki od progu wolaja epidural hehe, ja na poczatku nie chcialam, ale pozniej juz blagalam o niego. Polozne zwlekaly, stwierdzily ze to jeszcze bardziej spowolni porod, a mi i tak wolno szlo. Urodzilam na gazie hehe, ale jak tylko malutka wyjeli i ja zobaczylam to juz nic mnie nie bolalo :-p Tylko dostalam zastrzyk znieczulajacy krocze bo musieli zalozyc szwy, nacinali mnie, by mogli uzyc proznociagu.

Moge powiedziec oficjalnie, ze od jutra mam wolne :-) Synus dzis bardzo ruchliwy jest, az mnie czasem boli.

reklama
4Madlen super że masz date to juz :szok: będę czekala na twoje relacje myśle że ja będę mial troszke później cc 6 jade na kwalifikacje więc wszystko sie okaże już niebawem:sorry2: ankka-kochana nie ma sie co martwić jak dzidzia rośnie tak jak powinn ato nic tylko sie cieszyć ze tak mało przybralaś :tak: kochane dziekuje bardzo za życzenia uciekam oglądać tv i mam nadzieje ze sie dziś wyśpie dobranoc i zycze wszystkim spokojnych przespanych nocy:-)

Do góry