reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Zdjęcie darmowego polarnego niedźwiadka z bebilonu, wypełniony jest takimi drobnymi kuleczkami :-)

bebilon miś.jpg

Załączniki

• rys-6-300x217.jpg
    rys-6-300x217.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 42
Jesli chodzi o wage to ja przytylam 15 kg i to jakiś czas temu sie ważylam ostatnio sie nie wazylam ale jutro sie zważe u gina ale sam fakt że ta ciaża sie inaczej u mnie rozklada niż I bo w I całą ciąże sie mieścilam w swoje spodnie do końca tylko sie nie zapielam a teraz już dawno nie wejde w swoje żadne spodnie więc w biodra poszło troche:sorry2: Ankka-nie wiedzialam że w ciąży można tak malutko przytyć:szok: Vivienne no już mamy blizej niż dalej bo w listopadzie więc zleci jak nie wiem nie mam pojęcia czy moze byc az tak bardzo zapowietrzony kaloryfer :sorry2: albo coś z nim nie tak:confused: Fiolka-u mnie tesciowa pamietała jako pierwsza później m kupił mi pieknego doniczkowego wielkiego kwiatka a teraz rodzice dzwonili:happy2:

hejka:) wróciłam. CC zaplanowana na 15 listopada... trochę mi nie po nosie bo zależało mi na 12 lub 13 ale lekarz stwierdził ze za wcześnie (jakby wielką równice robiło mu te 2 dni skoro i tak 38 tydzien bedzie skończony:wściekła/y:) no ale plus jest taki, że 15 będzie moja ginka na dyżurze więc pewnie ona mnie potnie:) później byliśmy w Ikei po meble do przedpokoju i chciałam kupić stolik pod przewijak ale sie okazało, że mój przewijak sie w niego nie zmieści i się zdenerwowałam... M obiecał że mi zrobi sam, zobaczymy czy zdąży do końca roku:confused:
Nie straszcie mnie tymi ciuszkami że 56 za małe bo tych mam najwięcej :(
Viv robiłam dziś te próby wątrobowe i wyszły w normie, także mam nadzieję, że u Ciebie też są...

Wszystkim grudniowym Wiolom życzę samych radości, lekkiego porodu i szybkiej rekonwalescencji po, zdrowych dzidziorków i spełnienia marzeń :-)

Ostatnia edycja:
Jejku ale gapa ze mnie - również wszystkim solenizantkom życzę wszystkiego co najlepsze, szybkich i łatwych porodów oraz zdrowych dzieciątek :tak:
Wiolka mnie ta waga też martwi, ale raz że jeszcze dwa miesiące przede mną, dwa, że wyniki dobre, trzy, że przy BMI w normie niby minimum powinno się przytyć 6-9 kg, więc od biedy można chyba liczyć że już 5 mi przybyło. Nie wiem czemu nie tyję, bo żrę wszystko co mi w ręce wpadnie :-p Od czasu do czasu nie pogardzę nawet fast foodem, ale jednak głównie normalne jedzenie plus dużo owoców, no i dosyć regularnie jem, a to przecież sprzyja przemianie materii. Dzidzia rośnie w odpowiednim tempie, to najważniejsze :tak:

4madlen. super ze juz znasz date ido tego to juz tak niedlugo, ale ci zazdroszcze
ankka02 ty pewnie od razu po porodzie bedziesz wazyc jak przed ciaza, fajnie...

Tez dolaczam sie do zyczen dla dzisiejszych solenizantek. Wszystkiego naj naj naj, lekkiego i szybkiego porodu, zdrowych, pieknie spiacych i jedzacych maluszkow

4madlen ale Ci zazdroszczę... jeszcze tylko dwa tygodnie i będziesz tulić swoje maleństwo.... a przede mną jeszcze dwa miesiące :no: nie ogarniam tego....

reklama
dzieki za rady dziewczyny, nie wiem czy dostane tu herbate z lisci malin ale reszta brzmii fajnie, jedzenie ostre lubie (szczegolnie hinduskie), ananasy tez (a z puszki sie licza?) no i 4 S jest dobre, nie wiem tylko jak ze spacerami dam rade i schodow tez nie mam, tylko co w bloku na klatce do 1.pietra.
4madlen fajny termin - juz tak blisko :-) ja dopiero zaczne wtedy pomagac naturze hehe
wszystkiego naj naj naj wszystkim naszym solenizantkom!!!!

Do góry