reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
hej hej.
bulkasia szczęśliwej podróży
joanna będzie dobrze i szybciej maluszek po drugiej stronie:tak:
vieviene ja mam też z sikaniem sto światów . chciałam isc na nowego Bonda ale seans trwa 140 minut nie wysiedzę tyle :sorry2:
u nas dziś leje!!!!

Joanna najwazniejsze, ze jestescie pod kontrola lekarzy;-), a to ze dzidzius sie tak duzo rusza to zle:confused: nie wiem czy dobrze zrozumialam:sorry2: moj maly sie rusza prawie non stop:sorry:

Bulkaasia uwazajcie w tej podrozy na siebie;-)

Nathani a przerwy w seansie w kinie nie ma:confused::confused::confused:

Clodi, cieple mleczko z miodem, ,czosnek, pokrojona cebula w pomieszczeniu, parowki z kropelkami mietowymi, duzo herbaty z cytryna, zielona pietruszka;-)

clodi głowa do góry naprawdę. co do przeziębienia no to miód, czosnek ciepła herbatka malinowa, imbirowa na wypocenie lipowa. na gardło mi pozwoliła lekarka ssać chlorochinaldin, płukanie solą 3x1, p/zapalnie możesz łyknąć apap.Możesz sobie zrobić syrop cebulowy.
noukie wiesz co lata nie byłam w kinie i raczej nie sadze musiałabym wyłazic w trakcie anie chciałabym stracić oglądania . Uwielbiam tego aktora ;-)

joanna dobrze że wykryte i podjęte leczenie :) będzie dobrze :)))
clodi ja się cały zeszły tydzień leczyłam syropem z cebuli co to go sobie sama zrobiłam (śmierdzi ale za to smakuje dobrze), codziennie też na wieczór jadłam kanapkę z czosnkiem, a na katar jadłam kanapki z chrzanem koniecznie ostrym i jak odetkało mi nos przy jedzeniu to później wąchałam ten chrzan i w nocy mogłam oddychać (przynajmniej jedną dziurką)... do tego łykałam rutinoscorbin 2x1 i się wyleczyłam... a jeszcze piłam duuużo herbaty z sokiem malinowym i miodkiem...

coś mi obraz w oknie śnieży... :-p

udanego weekendu dziewczyny... ja od kilku dni mam mega doła... nie ogarniam wszystkiego w koło... ciąży, dzieci, obowiązków domowych i do tego ta paskudna pogoda....

Nathani u nas sa przerwy w trakcie filmu, takze do toalety mozna biec co ok 45 minut;-)

Goko ja wczoraj mialam nerwa na wszystko:sorry2::sorry2: glowa do gory, jeszcze troche:cool2:

A wogole to otworzylam sezon na mandarynki, smakuja coraz lepiej:-)

No i juz lipiec 2013 jest:cool2:

Asia ja się nie mogę doczekać, zwłaszcza w piękną zimę :tak:

Noukie u mnie tez pozycja stojąca jest najlepsza, jak leże nie mogę się ułożyć jak siedzę boli mnie tyłek :dry:
4Madlen ale jaki Ty masz pokaźny brzuszek i tez spore obciązenie to też inaczej :tak:

Aurelka dzięki za link :-D

Joanna trzymaj się, będzie dobrze :*

Asia szczęśliwej podróży

My wczoraj posegregowaliśmy te ciuszki i z 2 małych kartoników, jedego wielkiego i chyba z 3 siatek zostało po selekcji ledwo te 2 małe kartoniki. :sorry2:
W sumie chyba z 10 bodów na 3m jakiś śpioch i spodenki a reszta kilka ubrań dla starszego dziecka ale to do piwnicy poszło.
Mam już dość grzebania w ubrankach :dry:
Ja w nocy obudziłam się z płaczem przez sen, już drugi raz mi się tak zdarzyło w ciąży :eek:
Mały mi rano wystawił coś że była fajna kulka :-)
Dziś jedziemy do moich rodziców i chyba tam zostaniemy bo mój będzie chciał coś sobie wypić
Tak więc do napisania:-p

reklama
dzięki dziewczyny właśnie zrobiłam sobie w kuflu herbatkę z miodem i cytryną, sok z malin się troche boje bo gdzieś czytałam że skurcze wywołuje. Byłam jeszcze w aptece i babka mi kazała rutinoskorbin jeść 3X1 i oscillococcinum 2X1 przez 3 dni i do ssania faringosept niby bezpieczny w ciąży. Jestem strasznie osłabiona, szczęście że gorączki nie mam

Do góry