reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
hej hej.
bulkasia szczęśliwej podróży
joanna będzie dobrze i szybciej maluszek po drugiej stronie:tak:
vieviene ja mam też z sikaniem sto światów . chciałam isc na nowego Bonda ale seans trwa 140 minut nie wysiedzę tyle :sorry2:
u nas dziś leje!!!!

Joanna najwazniejsze, ze jestescie pod kontrola lekarzy;-), a to ze dzidzius sie tak duzo rusza to zle:confused: nie wiem czy dobrze zrozumialam:sorry2: moj maly sie rusza prawie non stop:sorry:

Bulkaasia uwazajcie w tej podrozy na siebie;-)

Nathani a przerwy w seansie w kinie nie ma:confused::confused::confused:

Clodi, cieple mleczko z miodem, ,czosnek, pokrojona cebula w pomieszczeniu, parowki z kropelkami mietowymi, duzo herbaty z cytryna, zielona pietruszka;-)

clodi głowa do góry naprawdę. co do przeziębienia no to miód, czosnek ciepła herbatka malinowa, imbirowa na wypocenie lipowa. na gardło mi pozwoliła lekarka ssać chlorochinaldin, płukanie solą 3x1, p/zapalnie możesz łyknąć apap.Możesz sobie zrobić syrop cebulowy.
noukie wiesz co lata nie byłam w kinie i raczej nie sadze musiałabym wyłazic w trakcie anie chciałabym stracić oglądania . Uwielbiam tego aktora ;-)

joanna dobrze że wykryte i podjęte leczenie :) będzie dobrze :)))
clodi ja się cały zeszły tydzień leczyłam syropem z cebuli co to go sobie sama zrobiłam (śmierdzi ale za to smakuje dobrze), codziennie też na wieczór jadłam kanapkę z czosnkiem, a na katar jadłam kanapki z chrzanem koniecznie ostrym i jak odetkało mi nos przy jedzeniu to później wąchałam ten chrzan i w nocy mogłam oddychać (przynajmniej jedną dziurką)... do tego łykałam rutinoscorbin 2x1 i się wyleczyłam... a jeszcze piłam duuużo herbaty z sokiem malinowym i miodkiem...

coś mi obraz w oknie śnieży... :-p

udanego weekendu dziewczyny... ja od kilku dni mam mega doła... nie ogarniam wszystkiego w koło... ciąży, dzieci, obowiązków domowych i do tego ta paskudna pogoda....

Nathani u nas sa przerwy w trakcie filmu, takze do toalety mozna biec co ok 45 minut;-)

Goko ja wczoraj mialam nerwa na wszystko:sorry2::sorry2: glowa do gory, jeszcze troche:cool2:

A wogole to otworzylam sezon na mandarynki, smakuja coraz lepiej:-)

No i juz lipiec 2013 jest:cool2:

Asia ja się nie mogę doczekać, zwłaszcza w piękną zimę :tak:

Noukie u mnie tez pozycja stojąca jest najlepsza, jak leże nie mogę się ułożyć jak siedzę boli mnie tyłek :dry:
4Madlen ale jaki Ty masz pokaźny brzuszek i tez spore obciązenie to też inaczej :tak:

Aurelka dzięki za link :-D

Joanna trzymaj się, będzie dobrze :*

Asia szczęśliwej podróży

My wczoraj posegregowaliśmy te ciuszki i z 2 małych kartoników, jedego wielkiego i chyba z 3 siatek zostało po selekcji ledwo te 2 małe kartoniki. :sorry2:
W sumie chyba z 10 bodów na 3m jakiś śpioch i spodenki a reszta kilka ubrań dla starszego dziecka ale to do piwnicy poszło.
Mam już dość grzebania w ubrankach :dry:
Ja w nocy obudziłam się z płaczem przez sen, już drugi raz mi się tak zdarzyło w ciąży :eek:
Mały mi rano wystawił coś że była fajna kulka :-)
Dziś jedziemy do moich rodziców i chyba tam zostaniemy bo mój będzie chciał coś sobie wypić
Tak więc do napisania:-p

reklama
dzięki dziewczyny właśnie zrobiłam sobie w kuflu herbatkę z miodem i cytryną, sok z malin się troche boje bo gdzieś czytałam że skurcze wywołuje. Byłam jeszcze w aptece i babka mi kazała rutinoskorbin jeść 3X1 i oscillococcinum 2X1 przez 3 dni i do ssania faringosept niby bezpieczny w ciąży. Jestem strasznie osłabiona, szczęście że gorączki nie mam

Do góry