reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja jestem beznadziejna :-( Akumulator a aucie nam się wyładował, D. niby podładował ale mówił ze to niepewne (zapomniałam o tym zupełnie) i że najwyżej na szkołe pójdziemy na nogach.
Było za 10 i dopiero byłam gotowa, oczywiście auto nie odpaliło
No i nie poszliśmy przezemnie
Viv ale ja dopiero od miesiąca biorę wcześniej mi jecynie cierpły nogi ;-)
Wiolka to super :-)
4Madlen ale ekstra, gdzie zamawiałaś?
Asia nic tylko puchnąć z dumy
Było za 10 i dopiero byłam gotowa, oczywiście auto nie odpaliło
No i nie poszliśmy przezemnie
Viv ale ja dopiero od miesiąca biorę wcześniej mi jecynie cierpły nogi ;-)
Wiolka to super :-)
4Madlen ale ekstra, gdzie zamawiałaś?
Asia nic tylko puchnąć z dumy
Aurelka.
Ja mam dzisiaj leniwy dzień.
Zaraz wskoczę do wanny i sobie poleżę troszkę. Ciepła kąpiel mi się przyda. Jutro się wybieram do Lubinia na giełdę. Mój M. jedzie kupić auto, a ja przy okazji poszukam jakiegoś fotelika dla naszej małej. I pewnie na inne rzeczy też popatrze. Tylko nie wiem czy wytrzymam tyle czasu na nogach. Bo wyjeżdzamy o 9, a wracamy o 15.
Zaraz wskoczę do wanny i sobie poleżę troszkę. Ciepła kąpiel mi się przyda. Jutro się wybieram do Lubinia na giełdę. Mój M. jedzie kupić auto, a ja przy okazji poszukam jakiegoś fotelika dla naszej małej. I pewnie na inne rzeczy też popatrze. Tylko nie wiem czy wytrzymam tyle czasu na nogach. Bo wyjeżdzamy o 9, a wracamy o 15.
LilithGoth
Teraz takie długie spacerki to są męczące dla nas, ale jeżeli chodzi o przyjemności zakupowe to ja bym na pewno nie zrezygnowała, bo później bedzie jeszcze gorzej
Fiolka_130
mi też ;-) czuje się dużo lepiej niż jak siedze w domu.Lil czy ja wiem. Mi spacery sluza. Dzis przeszlam 5 km. Ja nawet zadyszki nie lapie
Niedawno byłam cały dzień na nogach i było wspaniale
Mój mąż dziś pierwszy raz psa wykąpał
Tylko mu z główką troche nie wyszło i musiałam pomóc, ja już nie chce się tak długo schylać nad wanną bo potem mnie brzuch boli
Bakusiowa
4madlen koszulka super!!!
Bulkaasia pogratulować tylko zdolnej córci ;-)
Aurelka jak ja Ci zazdroszczę wanny ja mam tylko prysznic a marzy mi się poleżeć w ciepłej wodzie mmm
Ja najlepiej się czuję jak chodzę a tym bardziej na świeżym powietrzu, jeszcze trochę i będziemy z Naszymi maluszkami na spacerki chodzić. Lecę pod prysznic i będę Rodzinkę oglądać, uwielbiam ich
Dobranoc Kochane
Bulkaasia pogratulować tylko zdolnej córci ;-)
Aurelka jak ja Ci zazdroszczę wanny ja mam tylko prysznic a marzy mi się poleżeć w ciepłej wodzie mmm
Ja najlepiej się czuję jak chodzę a tym bardziej na świeżym powietrzu, jeszcze trochę i będziemy z Naszymi maluszkami na spacerki chodzić. Lecę pod prysznic i będę Rodzinkę oglądać, uwielbiam ich
Dobranoc Kochane
LilithGoth
Ja wcale nie mówię że łapie zadyszkę na spacerku, tylko że dłuższe spacerki dla mnie ( nie zapomnijcie mam 3 letniego łobuza ) są już męczące i wracam do domu padnięta, i nie mam na nic siły. Ale jak jestem na zakupach albo sama z mężem na spacerku to sama przyjemność Tylko potem troszkę nogi bolą.
Noukie
Majowa mama 2007
Viv no i jest suwaczek ja sie jakos lepiej orjentuje kto i jak juz daleko jest;-)
Wiola fajnie, ze jednak fiolet
Madlen super koszuleczka:-)
Bulkaasia przyjemnej podrozy no i gratki dla cory
Ja moze nie spacery, ale jakos pozycje stojaca najbardziej preferuje;-) przy siedzeniu czy lezeniu maly zebra rozrywa
Chyba sie dzisiaj wczesniej poloze bo jakiego nerwa mam i wszytko mnie wkurza
Wiola fajnie, ze jednak fiolet
Madlen super koszuleczka:-)
Bulkaasia przyjemnej podrozy no i gratki dla cory
Ja moze nie spacery, ale jakos pozycje stojaca najbardziej preferuje;-) przy siedzeniu czy lezeniu maly zebra rozrywa
Chyba sie dzisiaj wczesniej poloze bo jakiego nerwa mam i wszytko mnie wkurza
reklama
a tu zamawiałam koszulkę KOSZULKI LOGO GRAFIKA TEKSTEM FULL KOLOR KOSZULKA (2731408200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nadruk sama wymyślilam (tzn. napis gdzieś kiedyś wpadł mi w oko) a do druku zrobiła mi koleżanka, ale ten sprzedawca za dodatkową opłatą przygotuje też grafikę w odpowiednim formacie chyba że któraś z Was kuma ten cały świat grafiki i potrafi sama taką przygotować, ja jestem zielona w te klocki
jak ja Wam zazdroszczę braku zadyszki... mnie dopada nawet po przejściu do toalety i stąd te doły u mnie
nadruk sama wymyślilam (tzn. napis gdzieś kiedyś wpadł mi w oko) a do druku zrobiła mi koleżanka, ale ten sprzedawca za dodatkową opłatą przygotuje też grafikę w odpowiednim formacie chyba że któraś z Was kuma ten cały świat grafiki i potrafi sama taką przygotować, ja jestem zielona w te klocki
jak ja Wam zazdroszczę braku zadyszki... mnie dopada nawet po przejściu do toalety i stąd te doły u mnie