Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja chyba zrobię makaron bo mam ochotę
Orientujecie się może czy mogę na takie baseny jechać? Chodzi o tem. basenów czy nie za wysoka.
Atrakcje na terenie Parku Wodnego Tatralandia
Muffy trzymam kciuki aby było dobrze
ja też już się doczekac nie mogę, chciałabym już mieć małego i iść z nim na spacerek
Cinamona no chyba się okazało że większość to ma;-)
ja jeszcze czuję kości jakby miednicy normalnie jakby mi się ruszały.
Ale nawet Edno. mi mówiła że to normalnie biodra się powiekszają i wraca to do normy po roku dopiero więc bez obaw jakbysmy się nie mieściły w spodnie
Basia no ja też najgorzej mam jak siedzę
Super że lepiej u Ciebie
Wiolka piękna kolorystywka tego wózka
Misia fajna taka mama ;-) a już masz pościel wypraną i gotową?
mi łóżeczko stoi puste bo boje się aby nie zakurzyło się myślałam aby poszewki wyprac i ubrać to w grudniu
Nie wiem co jeszcze tak więc sorry ;-)
Orientujecie się może czy mogę na takie baseny jechać? Chodzi o tem. basenów czy nie za wysoka.
Atrakcje na terenie Parku Wodnego Tatralandia
Muffy trzymam kciuki aby było dobrze
ja też już się doczekac nie mogę, chciałabym już mieć małego i iść z nim na spacerek
Cinamona no chyba się okazało że większość to ma;-)
ja jeszcze czuję kości jakby miednicy normalnie jakby mi się ruszały.
Ale nawet Edno. mi mówiła że to normalnie biodra się powiekszają i wraca to do normy po roku dopiero więc bez obaw jakbysmy się nie mieściły w spodnie
Basia no ja też najgorzej mam jak siedzę
Uff jakiś czas temu o to pytałam ale chyba nikt nie odpisał i bałam się czy mnie z tym przyjmąRMUA dostaniesz od pracodawcy, ale jak już jesteś tak długo na L4, że masz płatne przez ZUS, to będą na nim same zera.
Super że lepiej u Ciebie
Wiolka piękna kolorystywka tego wózka
Misia fajna taka mama ;-) a już masz pościel wypraną i gotową?
mi łóżeczko stoi puste bo boje się aby nie zakurzyło się myślałam aby poszewki wyprac i ubrać to w grudniu
Nie wiem co jeszcze tak więc sorry ;-)