Aurelka.
Fanka BB :)
Witam się i ja.
Wstałam dziś o 9, a tu już prawie 11 a ja ciągle w łóżku, hihi. Korzystam póki mogę.
Miałam iść z mamą na zakupy, a tu pogoda do niczego i jednak zostaję w domku.
Ja pieniążki z Zusu za L4 z września (od 1-17.09), dostałam dopiero 19 października. Tak więc nawet nie zamierzam czekać na resztę pienążków z L4.
Ja ledwo otwieram oczy, a już komputer włączam, heh. Teraz idę zjeść jakieś śniadanko, potem kawka z paru ziarenek kawy rozpuszczalnej i pół szklanki mleka, heh.
Wstałam dziś o 9, a tu już prawie 11 a ja ciągle w łóżku, hihi. Korzystam póki mogę.
Miałam iść z mamą na zakupy, a tu pogoda do niczego i jednak zostaję w domku.
jejku ale brzydka pogoda... a wczoraj było tak pięknie...
Mały w nocy znowu próbował się przekręcić... trochę zmienil pozycje ale tak szczerze to mam nadzieję ze zostanie na pupie... bo już chce to cc
noukie super zakupy:-) ja czekam na kase z zus i sie doczekać nie mogę
clodi współczuję... ja miewam dużo mniejsza zgage i tez sie nią męcze bardzo a przy takiej jak Twoja to bym zwariowała... oby Ci przeszło!
dobrze że muffy w domku, teraz bedzie juz tylko z lepiej
Ja pieniążki z Zusu za L4 z września (od 1-17.09), dostałam dopiero 19 października. Tak więc nawet nie zamierzam czekać na resztę pienążków z L4.
Ja ledwo otwieram oczy, a już komputer włączam, heh. Teraz idę zjeść jakieś śniadanko, potem kawka z paru ziarenek kawy rozpuszczalnej i pół szklanki mleka, heh.