reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

witam się po "intensywnym - urodzinowym" weekendzie.... tyle naskrobałyście, że chyba tego nie nadrobię :szok: ale się postaram :tak: w Poznaniu pogoda fatalna... szaro, zimno i do tego ta paskudna mgła... i nic się nie chce....a tyle mam do zrobienia :-(

udanego dnia MAMUSIE ;-)

reklama
Fiolka ja tam uważam, że z żadnych zajęć na szkole rodzenia facet nie powinien być zwolniony. Niech wie co nas i jego przy okazji czeka :cool2:
U nas od początku było założenie kursu w parach, niezależnie od tematu, nawet jeśli faceci coś tam sobie marudzili, uważam, że powinni być świadomi całego procesu, a nie tylko przyjemnych spraw pielęgnacji Maluszka ;-)

Kolory mi też nie przeszkadzają, i mam też niebieskie rzeczy dla Małej, bo lubię niebieski :p Może nie założyłabym pięknego, słodkiego różu dla chłopca, ale jakbym miała różowe prześcieradło to nie sprawiłoby mi to problemu... generalnie nie lubię różowego :cool2:

Aurelka;-)aha, dlatego ja dostaje w tak przeróżnym terminie :/

Viv ja też tak uważam i mówiłam D. że mi tam nie przeszkadza jakby był i nawet lepiej bo niech posłucha jak kobiety muszą cierpieć :-D
Ja też nie lubię takiego przesłodzonego różu:-p albo jak dzieciaczki ubrane calusieńkie na różowo, o blee :-D
jest tyle pięknych kolorów :tak:

cinamona bo na facetów czasem liczyć nie można hehhehe i trzeba czasami samemu sie za to wziąść, ja wczoraj sama złożyłam łóżeczko i pomalowałam bo R stwierdził że ma na to czas hhehe, jasne oni zawsze mają na wszystko czas:wściekła/y:

swieta prawda

Fiolka jesli twoj robi od razu wszystko o co go poprosisz to ci zazdrosze.
Moj moze i zrobi ale ile sie musze go naprosic i naczekac...ech wiec czasem sama sie za to zabieram i wyglda na to ze jestem samowystarczalna hehe

Ostatnia edycja:
nathani już wszystkiego próbowałam, chciała bym sie zwymiotowac i nie umie :sad:. Teraz rumianek sobie zaparzyłam i pewnie nie pomoże ale po zwykłej wodzie mam zgage tak ze nie wiem co mam pić:confused:

reklama
Jaki kupujecie krem do smarowania buźki dziecka przy wyjściu ze szpitala i ogólnie na spacerki?
A i jaki żel lub mydło kupujecie do mycia waszego ciała w szpitalu i potem w domu? Bo ponoć to ma być jakieś bezzapachowe? :O

Do góry