reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Chyba nie nadrobię Was:sorry:

Aurelka najlepiej jak poczytasz różne artykuły, posłuchasz co Ci podpowiadają znajomi, co w szpitalu powiedzą i sama zdecydujesz ;-)

A pytałam się koleżanki jakie miała zmieczulenie no i dobrze mówiłam bo miała podpajęczynówkowe normalnie mogła chodzić i byc aktywną, nie czuła tylko bólu.
Tam stosują takie znieczulenie tylko do cc podają go więcej po prostu.

reklama
Co do czyszczenia pępuszka ja kupię waciki nasączone leko, przy Alanku takie miałam i szybciutko odpadł pępuszek.

Jak mnie dzisiaj zgaga męczy to juz moje, z Alanem miałam całą ciążę ale taka delikatną do przeżycia, a w tej ciązy jeszcze nie miałam, no i jak mnie dopadła o 3 w nocy to od razu sie obudziłam i spać nie mogłam tak paliło, wypiłam 2 litry mleka dopiero przeszło i usnęłam. W dzień cały czas na mleku jadę, bo tabletki mi nie pomagają.

Skończyłam dzisiaj malowac łóżeczko, jutro je wstawię do sypialni i przykleję nad nim takie obrazki, które dzisiaj kupiłam w castoramie. Miałam nic nie naklejać juz na ściany ale malowanie sypialni przełożyliśmy na wiosnę, w sumie farba jest i czeka az się ktoś za nią weźmie ale weny brak zresztą R robi teraz kotłownię zeby tyle gazu nie szło na grzanie w domku, bo kominki to az tak nie nagrzeją.

Zabierzcie ode mnie tą zgagę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O dusznościach to ja nawet nie wspomnę, nic nie mogę zrobić bo mam wrażenie jak by mi ktos płuca ściskał.

majja śliczne ciuszki :)

Kurcze własnie dostałam sms-a od muffy jest w szpitalu, ma problemy z sercem i duszności, prosi o trzymanie za nich kciuki, mały waży 1,5kg ale pisze też ze mogą go wyciągnąć przed czasem,,,oby nie

Ostatnia edycja:
Wróciłam z córa z kina, pośmiałysmy się trochę i jakoś tak mi lepiej:-)
Lilith za zgagę dziekuję;-) a za muffy trzymam kciuki, oby wytrzymała jeszcze i wszystko było dobrze, pozdrów ja ode mnie:tak:
Ja tez cierpie na bezsenność ale wtedy właśnie Mały najbardziej szaleje, czyżby ustałla sobie pory na karmienie???
Zaraz ''Mam talent" więc uciekam na wyrko i jakbym nie zajrzała to miłego wieczorku i nocki życzę:-)

Asia podziwiam, że wytrzymałaś w kinie, ja w kościele, ba w autobusie ledwo mogę wysiedzieć bo zaraz ciśnie na siku :eek:
Miałam w nocy tę samą myśl, że Marysia ustala godziny na zawołanie, bo ta sama godzina po raz kolejny, około 3 nad ranem :-D
Też sobie pooglądam i lecę się ogarniać, trzeba kanapki na jutro przygotować, bo rano wstaję znowu na kurs.

reklama
Do góry