Hej laski, ja padam
O 10 pojechaliśmy na sklepy, korki masakra i dojechaliśmy o 11.
Kupiłam małemu śpiworek
BOBAS becik śpiworek do spania 0-9 mies 2 KOLORY (2606589806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. udało mi się w sklepie błękitny w takiej samej cenie jak na allegro ;-)
Kupiłam czapkę na zimę, sobie kosmetyki, udało mi się bo w realu była duża promocja na husteczki nawilżane z pampresa sensitive i w sumie mam 6 opakowań
Naprawdę dziś mega udany dzień bo znalazłam sklepik w którym był wózek Roan Marita i mogłam go sobie na żywo pooglądać. Co mnie dziwi ceny na allegro sa takie same jak w sklepie. Wózek ach piękny ale jednak decydujemy się na Tako Acoustic i gdzieś pod koniec listopada kupimy bo raczej nie ma potrzeby wcześniej:-)
Kupiliśmy też wanienkę
http://rodzyneczki.pl/bobasek/okt/wanna_siedz_nieb.jpg z odpływem i termometrem i jeszcze 3 pary skarpetek
Wróciliśmy do domu koło 15, zdążyliśmy zjeść zupkę i poszlismy na zajęcia do szkoły na nogach bo taka ładna pogoda
Dziś było bardzo długo o 2 fazie porodu, o kontakcie skóra do skóry o planie porodu, o wsparciu męża jak ma masować
i masa fajnych rzeczy
Do tego poszlismy zwiedzać
i wiecie co już nie wiem gdzie rodzić.
Naprawdę bardzo się cieszę że zobaczyłam wszystko na żywo bo opinie to nic. Jedynym minusem jest brak znieczulenia ale z drugiej strony czy to aż tak potrzebne w końcu natura wie co robi...
Po drodze wstąpilismy do Pepco i trafiłam na kombinezon przeceniony :-) wzięłam rozmiar 62 niebieściutki (mam tylko 56 i to dziewczęcy)
Wszystko niebieskie
a i kupiłam liście malin
Nawet położna polecała dziś i tylko ja mówiłam że o tym słyszałam
Dopiero usiadłam
Dziś już nie mam siły nadrobić, sorki