reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Mnie dzisiaj wszystko boli , jestem rozdrażniona , płakać mi się chce ale może jutro będzie lepiej. Ma też być ładnie to może z Małym i M pójdziemy na spacer a Mały sobie pojeździ na rowerze ostatni raz w tym sezonie :happy2:

reklama
muffy trzymam kciuki, bedzie dobrze zobaczysz :)
viv gratuluje choinki :)
i zapomnialam co komu dalej :(
mąz sie ze mnie smieje i mowi ze na pewno mam goraczke bo majacze i mu spiewam... i ze tak sie zachowuje tylko jak mam goraczke,... eee ja po prostu mam zatkany nos i uszy, oczy mi lzawia i generalnie czuje sie jak nacpana wiec moze i tak sie zachowuje ;-) dobranoc brzuszki

Hej laski, ja padam :tak:
O 10 pojechaliśmy na sklepy, korki masakra i dojechaliśmy o 11.
Kupiłam małemu śpiworek BOBAS becik śpiworek do spania 0-9 mies 2 KOLORY (2606589806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. udało mi się w sklepie błękitny w takiej samej cenie jak na allegro ;-)
Kupiłam czapkę na zimę, sobie kosmetyki, udało mi się bo w realu była duża promocja na husteczki nawilżane z pampresa sensitive i w sumie mam 6 opakowań :-p
Naprawdę dziś mega udany dzień bo znalazłam sklepik w którym był wózek Roan Marita i mogłam go sobie na żywo pooglądać. Co mnie dziwi ceny na allegro sa takie same jak w sklepie. Wózek ach piękny ale jednak decydujemy się na Tako Acoustic i gdzieś pod koniec listopada kupimy bo raczej nie ma potrzeby wcześniej:-)
Kupiliśmy też wanienkę http://rodzyneczki.pl/bobasek/okt/wanna_siedz_nieb.jpg z odpływem i termometrem i jeszcze 3 pary skarpetek ;)
Wróciliśmy do domu koło 15, zdążyliśmy zjeść zupkę i poszlismy na zajęcia do szkoły na nogach bo taka ładna pogoda :-D
Dziś było bardzo długo o 2 fazie porodu, o kontakcie skóra do skóry o planie porodu, o wsparciu męża jak ma masować :p i masa fajnych rzeczy :-p
Do tego poszlismy zwiedzać :D i wiecie co już nie wiem gdzie rodzić.
Naprawdę bardzo się cieszę że zobaczyłam wszystko na żywo bo opinie to nic. Jedynym minusem jest brak znieczulenia ale z drugiej strony czy to aż tak potrzebne w końcu natura wie co robi...
Po drodze wstąpilismy do Pepco i trafiłam na kombinezon przeceniony :-) wzięłam rozmiar 62 niebieściutki (mam tylko 56 i to dziewczęcy)
Wszystko niebieskie :p
a i kupiłam liście malin :p Nawet położna polecała dziś i tylko ja mówiłam że o tym słyszałam ;)
Dopiero usiadłam ;)

Dziś już nie mam siły nadrobić, sorki :-p

liscie malin pomagaja wywolac skurcze jak juz jestes po terminie, pomagaja jakby wywolac porod. Fiolka odwazna jestes, ja sie boje ze porod rozwinie sie tak szybko ze nie zdaza mi znieczulenia dac hehe chociaz to mialoby dobre strony, pierwszy porod bolal jak cholera a nawet nie doszlam do szczytowej fazy bo dostalam epidural....

Fiolka szalejesz kobieto. Chyba masz juz wszystko co?

Ja musze kupic sobie rzeczy do szpitala, bk dla Oli juz chyba wszystko mam, musze kupic jeszcze lezaczek fo kapieli.plyn i nowe ciuszki na wyjscie ze szpitala. A mi brakujd majtek poporodowych. Kurde juz coraz blizej konca i trzeba szybko kompletowac wyprawke do szpitala.

Fiolka super zakupy:-)
4madlen zdrówka życzę:tak:
Ja uciekam juz do wyrka, brzucho pobolewa, Mały łazi w nim a córka go głaszcze i mówi aby nie sprawiał mamusi kłopotów i bólu:-D
Dobranoc i w miarę przespanej nocki wam życzę:tak:

Liscie malin sa tez po to zeby tak jakby uelastycznic macice, ja pilam liscie malin pod koniec ciazy i nic mi to nie pomoglo jesli chodzi o wywolanie skurczy, ale szybko sie zagoilam, ladnie sie zroslo. Musze powiedziec ze dosc ciasno mnie zszyli i bardzo dlugo cierpialam jesli chodzi o sprawy intymne, jeszcze teraz czasem mam otarcia i czuje bol podczas stosunku ale pomagam sobie zelem z durexu taki mam dwa w jednym do masazu i tak dalej :-D

reklama
Fiolka To poszalałaś z zakupami :)

Lilth Ja też nie mam jeszcze wielu rzeczy, ale w przyszłym tygodniu zamierzam to nadrobić ;)

Mała dawała poprzedniej nocy trochę w kość, zobaczymy jak dziś będzie. W ogóle to miałam dziś wrażenie przez pół dnia że mi tak nieprzyjemnie brzuch twardnieje i nie czułam się za dobrze. Pierwszy raz takie coś miałam... ??

A no i udało mi się uzyskać zgodę na indywidualny program nauczania. Teraz muszę zebrać podpisy od wykładowców i gotowe. :)

Do góry