reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
majja ja się zakochałam w zapachu tych kosmetyków i nawet próbek nie kupuje tylko cały zestaw, szwagierka je stosuje dla synka i toleruje je bardzo dobrze, więc jeśli mi sie nie sprawdzą będe miała komu oddać
betiks no coś strasznego, ale z tą kobietą musiało być coś nie tak jeśli zasłabła

Hejka Laski, ależ Wy pedzicie z tymi postami. Miałam do nadrobienia kilka stronek:tak: ale juz jestem na bieżąco. Dzisiaj moja szefowa była dla mnie grzeczniutka, nie kazała mi nic prawie robic i zapowiedziała, że ostatni tydzień bedzie naprawdę lajtowy bo ma przyjść dziewczyna do pomocy, zobaczymy:shocked2:
Podbrzusze nadal boli, chodzę jako tako ale zamierzam cały weekend przeleżęć i się zregenerować bo nie mam zamiaru urodzić wcześniaka:tak:
kajcia no to odpoczywaj sobie kochana i najważniejsze, że już w domku:-)
muffy żeby wszystko było dobrze, trzymam mocno &&&&&&& :-)
Fiolka śliczne wybrałlaś łóżeczko:tak:
Lilith ja torbe spakuję chyba dopiero na koniec listopada, nie przewiduję szybszgo rozwiązania. Mam datę cc na 12/12 więc wydaje mi się, że to dobry czas.
Majja dzieki za linka, skorzystam na pewno:tak:
Ide zrobic obiad, dzisiaj ziemniaczki z jajkiem w sosie musztardowym i surówka z marchwi:-)

bulkaasia to super, że już masz luźniej w pracy :tak: Weekend za pasem, więc odpoczywaj :happy2:
Noukie to zaaplikuj sobie żurawinkę, tak na wszelki wypadek, a jak nie pomoże to do lekarza :tak:
Co do nathani, to wszystko z nią ok, kupowała lapka z netem, bo się jej zepsuł i jutro już powinna się odezwać. Ale póki co, przesyła wam wszystkim gorące uściski :tak:

Dobry wieczór,
my po południu pojechaliśmy z bratem na zakupy, nic mu się nie udało kupić, za to mnie nogi w tyłek wchodzą. No i kupiłam Marysi skarpeteczki :-D Za to kuriera nie było, ciekawa jestem czy zajrzy jeszcze dziś, czy może dopiero jutro :confused: Dobrze że mąż w domu w weekend, bo ja jadę na kurs, chyba ostatni zjazd w tym roku, kolejne będą wypadać jakoś koło daty porodu, wszystkich moich dat :cool2:

A ja nawet nie skomentuję naszej służby zdrowia.

Dzisiaj u nas śliczna letnia pogoda była, momentami było tak gorąco że chodziłam w krótkim rękawku. Dzisiaj skorzystałam z tej pogody i zrobiłam pranie, a później je nawet wyprasowałam, wysprzątałam dzisiaj sypialnie, kuchnio-salon i łazienkę. Teściu zaczął dzisiaj malowac łóżeczko ale cos mu lakieru nie starczyło i trzeba bedzie dokupić. Nie moge już się doczekać też różowej poscieli ktora pewnie przyjdzie w pon lub wtorek.

W środe czeka mnie diabetolog wiec i pewnie pojade od razu wyniki porobić, w czwartek mąż wyjeżdża do Zielonej Góry na szkolenie i wraca dopiero w niedziele wieczorkiem, nie wiem co ja bede robiła w tym czasie. Chyba się umówię z kumpelką fotografką i zrobimy sesyjkę ciążową.

sorki że tak tylko o sobie ale nie mam siły na nadrabianie.

reklama
Do góry