reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
majja ja się zakochałam w zapachu tych kosmetyków i nawet próbek nie kupuje tylko cały zestaw, szwagierka je stosuje dla synka i toleruje je bardzo dobrze, więc jeśli mi sie nie sprawdzą będe miała komu oddać
betiks no coś strasznego, ale z tą kobietą musiało być coś nie tak jeśli zasłabła

Hejka Laski, ależ Wy pedzicie z tymi postami. Miałam do nadrobienia kilka stronek:tak: ale juz jestem na bieżąco. Dzisiaj moja szefowa była dla mnie grzeczniutka, nie kazała mi nic prawie robic i zapowiedziała, że ostatni tydzień bedzie naprawdę lajtowy bo ma przyjść dziewczyna do pomocy, zobaczymy:shocked2:
Podbrzusze nadal boli, chodzę jako tako ale zamierzam cały weekend przeleżęć i się zregenerować bo nie mam zamiaru urodzić wcześniaka:tak:
kajcia no to odpoczywaj sobie kochana i najważniejsze, że już w domku:-)
muffy żeby wszystko było dobrze, trzymam mocno &&&&&&& :-)
Fiolka śliczne wybrałlaś łóżeczko:tak:
Lilith ja torbe spakuję chyba dopiero na koniec listopada, nie przewiduję szybszgo rozwiązania. Mam datę cc na 12/12 więc wydaje mi się, że to dobry czas.
Majja dzieki za linka, skorzystam na pewno:tak:
Ide zrobic obiad, dzisiaj ziemniaczki z jajkiem w sosie musztardowym i surówka z marchwi:-)

bulkaasia to super, że już masz luźniej w pracy :tak: Weekend za pasem, więc odpoczywaj :happy2:
Noukie to zaaplikuj sobie żurawinkę, tak na wszelki wypadek, a jak nie pomoże to do lekarza :tak:
Co do nathani, to wszystko z nią ok, kupowała lapka z netem, bo się jej zepsuł i jutro już powinna się odezwać. Ale póki co, przesyła wam wszystkim gorące uściski :tak:

Dobry wieczór,
my po południu pojechaliśmy z bratem na zakupy, nic mu się nie udało kupić, za to mnie nogi w tyłek wchodzą. No i kupiłam Marysi skarpeteczki :-D Za to kuriera nie było, ciekawa jestem czy zajrzy jeszcze dziś, czy może dopiero jutro :confused: Dobrze że mąż w domu w weekend, bo ja jadę na kurs, chyba ostatni zjazd w tym roku, kolejne będą wypadać jakoś koło daty porodu, wszystkich moich dat :cool2:

A ja nawet nie skomentuję naszej służby zdrowia.

Dzisiaj u nas śliczna letnia pogoda była, momentami było tak gorąco że chodziłam w krótkim rękawku. Dzisiaj skorzystałam z tej pogody i zrobiłam pranie, a później je nawet wyprasowałam, wysprzątałam dzisiaj sypialnie, kuchnio-salon i łazienkę. Teściu zaczął dzisiaj malowac łóżeczko ale cos mu lakieru nie starczyło i trzeba bedzie dokupić. Nie moge już się doczekać też różowej poscieli ktora pewnie przyjdzie w pon lub wtorek.

W środe czeka mnie diabetolog wiec i pewnie pojade od razu wyniki porobić, w czwartek mąż wyjeżdża do Zielonej Góry na szkolenie i wraca dopiero w niedziele wieczorkiem, nie wiem co ja bede robiła w tym czasie. Chyba się umówię z kumpelką fotografką i zrobimy sesyjkę ciążową.

sorki że tak tylko o sobie ale nie mam siły na nadrabianie.

reklama
Do góry