reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
u rąk nie mozna miec pomowanych paznokci, wszystkie musza byc czyste. Ja tez mam ciagle pomalowane na jakis intensywny kolor i nie lubie miec nie pomalowanych, ale takie sa wymogi. Na stopach mozesz miec kolorek.:-D

W takim razie będziemy zmywać a zostawimy u stóp tylko ;)
Stopy muszą być ładne, przecież będziemy nimi wywijały przed oczami komuś :baffled:

dziś cały dzień poza domem więc wpadam tylko na moment i uciekam spać bo padam na twarz :hmm:
nie nadrobię teraz tego wątku bo zasnęłabym na klawiaturze :baffled: jutro was poczytam
a dziś życzę dobrej nocy o ile jeszcze ktoś nie śpi ;-)

Witam się z rana :-)

Nie ma to jak pobudka o 6:30 :-p Ale w sumie sie nawet wyspałam. Ale jednak wole jak Alan śpi do tej 10:00 :-p

Dzisiaj w planach jak bedzie ładna pogoda, to iść na spacerek i na kawkę do koleżanki bo dawno u niej nie byłam a już ostatnio niezły opr dostałam że siedze w domku i nie zajdę. No więc dzisiaj kupię kawałek ciasta i ide do kumpelki na ploty.

w między czasie może jakieś pranie się zrobi, Dla małej już chyba mam wszystko wyprane, poczekam jeszcze aż pściel przyjdzie i ją wypiorę, wczoraj kupiłam w lidlu lovele bo w promocji była. A teraz wcinam bułkę i kawke z mleczkiem, a młody gra na moim telefonie a kątem oka ogląda bajki :-D

Witajcie witajcie,
Witam sie z rana , nie spie chyba od ok 5.00 a z lozka sie zwleklam ok 6.30 bo nie moglam zasnac i tylko sie krecilam. Poprasowala troche tych malenkich ciuszkow, bo nie mialam co robic a i tak nie moglam zasnac.
Sprawdzilam moja liste wyprawkowa i tak naprawde mam juz sporo rzeczy, co prawda czesc z nich jest w PL ale w przyszlym tygodniu chyba mama bedzie juz wysylac paczke wiec do konca miesiaca powinnam ja otrzymac. W ten weekend jedziemy kupic lozeczko i komode i z wiekszych rzeczy brakowac nam bedzie tylko wanienki. Ale juz mam upatrzona wiec jest to tylko kwestia kupienia.
Mam juz nawet kosmetyki dla malej. Kupilam z Musteli zestaw podrozny aby wyprobowac czy malej beda pasowaly i z PL bede miala probki Jonshona. Bede musiala kupic te majtochy poporodowe i podpaski, ale akurat zakup tych rzeczy to zadna przyjemnosc hehe
Kajcia trzymaj sie kochana i lez lez lez
Muffy trzymam kciuki abys dotrwala jak najdluzej
Fiolka fajne te twoje lozeczko
Lilith ja torbe za jakies 2-3 tygodnie chce przygotowac
Filoka ja tez pewnie wezme prostownice a czy ja uzyje to juz inna sprawa hehe
a i lozeczko sliczne
Majja ja tez zostawie sobie chociaz u stop pomalowane skoro u rak nie mozna

Witam się z rana

Ja już wróciłam z badań, w następnym tygodniu wyniki i 26 do ginekologa. Oczywiście sie wyczekałam, bo nikt mnie nie przepuścił no ale to szczegół, przyszła jakaś baba koło czterdziestki i wlazła bez kolejki że niby cos tylko zostawia i siedziała frańca 10 minut :wściekła/y:. No ale szczęście jestem już w domku i zajadam kulki z mlekiem :-p. Smacznego śniadanka wszystkim życzę i miłego dnia ;-)

Dziendobry...

A ja sie tam jeszcze nie pakuje:cool2:niech maly siedzi grzecznie w brzuchu i tyle:cool2: a tak na powaznie to ja nadal nic nie mam, wiec i pakowac nie mam co:sorry2:

Co do paznokci to w poprzedniej ciazy mialam gel na paznokciach jak bylam w szpitalu i nikt nic nie mowil;-)

U mnie kosmetyczka z kosmetykami to tez podstawa ja sie tam bez niej nigdzie nie ruszam:cool2:

Maly juz w przedszkolu, a ja sobie poleze:-)

reklama
Dzień dobry ja sie wyspałam mała leżakowała do 9.30:szok:więc ja też pogoda dziś u nas znowu piękna po poludniu przyjeżdża moja mama ugadała sie z nastka że ją na weekend dziś po pracy weźmie wię bede bez dziecka do niedzieli ale będę miec cisze w domu co ja będę robiła:-D Nie wolno mieć paznokci pomalowanych to fakt bo gdyby sie coś dzialo i chceili mierzyć parametry to przez powłoke lakieru na płytce paznokcia pomair sie nie uda:dry: ja sie jeszcze nie pakuje bo jeszcze nie kupowalam sobie nic do szpitala dla małej mam wszystko prawie wyprane chociaż dokupilam pare rzeczy więc je jeszcze przepiore i wyprasuje kupilam wczoraj w biedronce fajny kocyk za 14.99 dla małej sa niebieskie i różowe więc jak macie pod ręką to zaglądnijcie może wam sie spodobają:-) Milego dnia wszystkim

Do góry