reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
dokładnie, ja mam nadzieje że zdjążę się wydepilowac przed porodemFiolka, pomalowanie to kosmos, nie wspominając już o depilacji )) a tu trzeba być codziennie przygotowanym )
LilithGoth
u rąk nie mozna miec pomowanych paznokci, wszystkie musza byc czyste. Ja tez mam ciagle pomalowane na jakis intensywny kolor i nie lubie miec nie pomalowanych, ale takie sa wymogi. Na stopach mozesz miec kolorek.
dziś cały dzień poza domem więc wpadam tylko na moment i uciekam spać bo padam na twarz
nie nadrobię teraz tego wątku bo zasnęłabym na klawiaturze jutro was poczytam
a dziś życzę dobrej nocy o ile jeszcze ktoś nie śpi ;-)
nie nadrobię teraz tego wątku bo zasnęłabym na klawiaturze jutro was poczytam
a dziś życzę dobrej nocy o ile jeszcze ktoś nie śpi ;-)
LilithGoth
Witam się z rana :-)
Nie ma to jak pobudka o 6:30 Ale w sumie sie nawet wyspałam. Ale jednak wole jak Alan śpi do tej 10:00
Dzisiaj w planach jak bedzie ładna pogoda, to iść na spacerek i na kawkę do koleżanki bo dawno u niej nie byłam a już ostatnio niezły opr dostałam że siedze w domku i nie zajdę. No więc dzisiaj kupię kawałek ciasta i ide do kumpelki na ploty.
w między czasie może jakieś pranie się zrobi, Dla małej już chyba mam wszystko wyprane, poczekam jeszcze aż pściel przyjdzie i ją wypiorę, wczoraj kupiłam w lidlu lovele bo w promocji była. A teraz wcinam bułkę i kawke z mleczkiem, a młody gra na moim telefonie a kątem oka ogląda bajki
Nie ma to jak pobudka o 6:30 Ale w sumie sie nawet wyspałam. Ale jednak wole jak Alan śpi do tej 10:00
Dzisiaj w planach jak bedzie ładna pogoda, to iść na spacerek i na kawkę do koleżanki bo dawno u niej nie byłam a już ostatnio niezły opr dostałam że siedze w domku i nie zajdę. No więc dzisiaj kupię kawałek ciasta i ide do kumpelki na ploty.
w między czasie może jakieś pranie się zrobi, Dla małej już chyba mam wszystko wyprane, poczekam jeszcze aż pściel przyjdzie i ją wypiorę, wczoraj kupiłam w lidlu lovele bo w promocji była. A teraz wcinam bułkę i kawke z mleczkiem, a młody gra na moim telefonie a kątem oka ogląda bajki
Witajcie witajcie,
Witam sie z rana , nie spie chyba od ok 5.00 a z lozka sie zwleklam ok 6.30 bo nie moglam zasnac i tylko sie krecilam. Poprasowala troche tych malenkich ciuszkow, bo nie mialam co robic a i tak nie moglam zasnac.
Sprawdzilam moja liste wyprawkowa i tak naprawde mam juz sporo rzeczy, co prawda czesc z nich jest w PL ale w przyszlym tygodniu chyba mama bedzie juz wysylac paczke wiec do konca miesiaca powinnam ja otrzymac. W ten weekend jedziemy kupic lozeczko i komode i z wiekszych rzeczy brakowac nam bedzie tylko wanienki. Ale juz mam upatrzona wiec jest to tylko kwestia kupienia.
Mam juz nawet kosmetyki dla malej. Kupilam z Musteli zestaw podrozny aby wyprobowac czy malej beda pasowaly i z PL bede miala probki Jonshona. Bede musiala kupic te majtochy poporodowe i podpaski, ale akurat zakup tych rzeczy to zadna przyjemnosc hehe
Kajcia trzymaj sie kochana i lez lez lez
Muffy trzymam kciuki abys dotrwala jak najdluzej
Fiolka fajne te twoje lozeczko
Lilith ja torbe za jakies 2-3 tygodnie chce przygotowac
Filoka ja tez pewnie wezme prostownice a czy ja uzyje to juz inna sprawa hehe
a i lozeczko sliczne
Majja ja tez zostawie sobie chociaz u stop pomalowane skoro u rak nie mozna
Witam sie z rana , nie spie chyba od ok 5.00 a z lozka sie zwleklam ok 6.30 bo nie moglam zasnac i tylko sie krecilam. Poprasowala troche tych malenkich ciuszkow, bo nie mialam co robic a i tak nie moglam zasnac.
Sprawdzilam moja liste wyprawkowa i tak naprawde mam juz sporo rzeczy, co prawda czesc z nich jest w PL ale w przyszlym tygodniu chyba mama bedzie juz wysylac paczke wiec do konca miesiaca powinnam ja otrzymac. W ten weekend jedziemy kupic lozeczko i komode i z wiekszych rzeczy brakowac nam bedzie tylko wanienki. Ale juz mam upatrzona wiec jest to tylko kwestia kupienia.
Mam juz nawet kosmetyki dla malej. Kupilam z Musteli zestaw podrozny aby wyprobowac czy malej beda pasowaly i z PL bede miala probki Jonshona. Bede musiala kupic te majtochy poporodowe i podpaski, ale akurat zakup tych rzeczy to zadna przyjemnosc hehe
Kajcia trzymaj sie kochana i lez lez lez
Muffy trzymam kciuki abys dotrwala jak najdluzej
Fiolka fajne te twoje lozeczko
Lilith ja torbe za jakies 2-3 tygodnie chce przygotowac
Filoka ja tez pewnie wezme prostownice a czy ja uzyje to juz inna sprawa hehe
a i lozeczko sliczne
Majja ja tez zostawie sobie chociaz u stop pomalowane skoro u rak nie mozna
clodi
Witam się z rana
Ja już wróciłam z badań, w następnym tygodniu wyniki i 26 do ginekologa. Oczywiście sie wyczekałam, bo nikt mnie nie przepuścił no ale to szczegół, przyszła jakaś baba koło czterdziestki i wlazła bez kolejki że niby cos tylko zostawia i siedziała frańca 10 minut . No ale szczęście jestem już w domku i zajadam kulki z mlekiem . Smacznego śniadanka wszystkim życzę i miłego dnia ;-)
Ja już wróciłam z badań, w następnym tygodniu wyniki i 26 do ginekologa. Oczywiście sie wyczekałam, bo nikt mnie nie przepuścił no ale to szczegół, przyszła jakaś baba koło czterdziestki i wlazła bez kolejki że niby cos tylko zostawia i siedziała frańca 10 minut . No ale szczęście jestem już w domku i zajadam kulki z mlekiem . Smacznego śniadanka wszystkim życzę i miłego dnia ;-)
Noukie
Majowa mama 2007
Dziendobry...
A ja sie tam jeszcze nie pakujeniech maly siedzi grzecznie w brzuchu i tyle a tak na powaznie to ja nadal nic nie mam, wiec i pakowac nie mam co
Co do paznokci to w poprzedniej ciazy mialam gel na paznokciach jak bylam w szpitalu i nikt nic nie mowil;-)
U mnie kosmetyczka z kosmetykami to tez podstawa ja sie tam bez niej nigdzie nie ruszam
Maly juz w przedszkolu, a ja sobie poleze:-)
A ja sie tam jeszcze nie pakujeniech maly siedzi grzecznie w brzuchu i tyle a tak na powaznie to ja nadal nic nie mam, wiec i pakowac nie mam co
Co do paznokci to w poprzedniej ciazy mialam gel na paznokciach jak bylam w szpitalu i nikt nic nie mowil;-)
U mnie kosmetyczka z kosmetykami to tez podstawa ja sie tam bez niej nigdzie nie ruszam
Maly juz w przedszkolu, a ja sobie poleze:-)
reklama
wiolka23
Dzień dobry ja sie wyspałam mała leżakowała do 9.30więc ja też pogoda dziś u nas znowu piękna po poludniu przyjeżdża moja mama ugadała sie z nastka że ją na weekend dziś po pracy weźmie wię bede bez dziecka do niedzieli ale będę miec cisze w domu co ja będę robiła Nie wolno mieć paznokci pomalowanych to fakt bo gdyby sie coś dzialo i chceili mierzyć parametry to przez powłoke lakieru na płytce paznokcia pomair sie nie uda ja sie jeszcze nie pakuje bo jeszcze nie kupowalam sobie nic do szpitala dla małej mam wszystko prawie wyprane chociaż dokupilam pare rzeczy więc je jeszcze przepiore i wyprasuje kupilam wczoraj w biedronce fajny kocyk za 14.99 dla małej sa niebieskie i różowe więc jak macie pod ręką to zaglądnijcie może wam sie spodobają:-) Milego dnia wszystkim