reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Dzień doberek :-)
Witam nową Mame :-)
Aurelka jak mówisz, że masz gorąc w domu to myśle, że sama kołderka starczy :-) Zresztą po porodzie zobaczysz czy masz zmarźlucha czy nie :-p :-) Ja też zamierzam tylko kołderki używać. Nie ma co dziecka od samego początku przegrzewać. :-) Bo później będzie strach wyjść gdziekolwiek jak będą nawet delikatne mrozy. Ide jakąś kawke zrobić :-) I czekać na gości :-)
Miłego dnia :-)

reklama
wiolka ze świerków tak igły bardzo lecą a z jodły już nie:) tzn lecą ale nie od razu i nie dużo pod warunkiem że jest świeża :) a co do pierszeństwa to ja już sie nie pytam ludzi w kolejce tylko wchodze do gabinetów po prostu, albo w aptece do okienka... czasem slysze jakies smęty wydawane pod nosem ale powiem Wam że mi to lotto :p nasze społeczeństwo uwielbia pozornie oceniać a ja nie zamierzam im tłumaczyć, że moja ciąża jest zagrożona i nie mogę długo stać...

Aurelka ja swojej córki pierwszej nie nosilam wogóle w rożku byla taka malutka że chcialam czuc że mam ją na rękach i bez żadnych rożków a do spania jak sie malucha przegrzeje to potówka murowana ja używałam tylko kolderki albo śpiworka ale wtedy jedno a nie oba na raz dobrze ze już ci ulżyło z tym żolądkiem ja łóżeczko bedę dopiero miala b stoją bo teść je robi ale będzie takie LOZECZKO z SZUFLADA mis venge MATERAC + PRZEWIJAK (2692391690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. łóżeczko takie tylko kolor jaśniejszy z szufladką jak teść skończy robić przywieziemy i złożymy to wam zdjęcie wrzuce 4Madlen-no pewnie ze tak czemu miałabyś tam stać i czekać niech stoją ci co mogą Zjadlam dziś na obiadek warzywa na parze z piersią z kurczaka tez na parze wracam do diety ze względu na tą zgage a po porodzie i tak dieta więc nie ma tego zlego u mnie piękna pogoda mam posprzatne i obiad gotowy moge sie pobyczyć Vivienne-to odpoczywaj szkoda sie męczyć jak puchniesz u ciebie który to już tydzień?

Hej U mnie byli rodzice na chwile potem mały spacerek i kupilismy wędline i jabłuszka. Pogoda cudna a jutro podobno ma być 20* Super bo jedziemy na sklepy :D
Maluch mój chyba zwariował, tak szaleje w brzuchu jest niemożliwy ciekawe czy po drugiej stronie też tak będzie wywyjał kończynami :p
Rozpycha się nawet już jak stoję i np. obiad gotuję a przed spaniem i rano to jest tornado w brzuchu ile te dzieciaczki mają niby spać?
Ja dzis gotuję zupkę pieczarkowo grzybową (dostałam od rodziców opieńki suszone) plus leczo :)

Noukie współczuję kłopotów z brzuszkiem

Asia jak po wizycie ? ;)

4madlen ale france :/ ale czego się spodziewać ja nawet na nic już nie liczę.U mnie przynajmniej tyle dobrze że mała przychodnia i często pusto do laboratorium

wiolka ja tak samo z choinką :p jeszcze mi pies właził i wąchał babki i się dodatkowo kruszyłoskusiłam się bo niby fajny zapach ale nic takiego nie było.Choć chyba sa choinki które nie gubią igieł ale za drogie :p

Aurelka ja też bym chciała urodzić na początku grudnia :p
Mam termin na 21 lub 24 grudnia.Podobno dobry sposów to herbata z liści malin ;)
zastanawiałam się nad tym łóżeczkiem ale zamówiłam to http://allegro.pl/show_item.php?item=2676364631 nr.3 nie mogę sie doczekać aż dojdzie :)

Ja tam nie lubię świąt więc nawet nie wiem co będziemy robic

Pozdrawiam

Wiolka ja tak jak i Ty mam z @ datę na 1.12, więc u mnie tak jak i u Ciebie końcówka 34tc :tak:
Ostatnio tylko siedzę w chałupie, dużo leżę, nogi w górze, a mimo to giry puchną :-(

Ja mam rożek dla Małej, bo dostała od babci, myślę, że najczęsciej posłuży nam jako kołderka do wózeczka. Do łóżeczka też mamy kołderkę, poduszkę w sumie też, ale na razie będzie leżeć i czekać. Śpiworka nie kupujemy.

Hej U mnie byli rodzice na chwile potem mały spacerek i kupilismy wędline i jabłuszka. Pogoda cudna a jutro podobno ma być 20* Super bo jedziemy na sklepy :D
Maluch mój chyba zwariował, tak szaleje w brzuchu jest niemożliwy ciekawe czy po drugiej stronie też tak będzie wywyjał kończynami :p
Rozpycha się nawet już jak stoję i np. obiad gotuję a przed spaniem i rano to jest tornado w brzuchu ile te dzieciaczki mają niby spać?
Ja dzis gotuję zupkę pieczarkowo grzybową (dostałam od rodziców opieńki suszone) plus leczo :)

Noukie współczuję kłopotów z brzuszkiem

Asia jak po wizycie ? ;)

4madlen ale france :/ ale czego się spodziewać ja nawet na nic już nie liczę.U mnie przynajmniej tyle dobrze że mała przychodnia i często pusto do laboratorium

wiolka ja tak samo z choinką :p jeszcze mi pies właził i wąchał babki i się dodatkowo kruszyłoskusiłam się bo niby fajny zapach ale nic takiego nie było.Choć chyba sa choinki które nie gubią igieł ale za drogie :p

Aurelka ja też bym chciała urodzić na początku grudnia :p
Mam termin na 21 lub 24 grudnia.Podobno dobry sposów to herbata z liści malin ;)
zastanawiałam się nad tym łóżeczkiem ale zamówiłam to Łóżeczko KLUPŚ RADEK 2 z szufladą +PIĘKNA POŚCIEL (2676364631) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nr.3 nie mogę sie doczekać aż dojdzie :)

Ja tam nie lubię świąt więc nawet nie wiem co będziemy robic

Pozdrawiam

Moja mała też ciągle kopie. :D Powinna więcej spać niż kopać, ale u mnie jest na odwrót. :p Lekarz twierdzi, że skoro jest taka ruchliwa to może wyskoczy wcześniej, co mi się w sumie bardzo marzy.
Jezu, łóżeczko świetne! Zakochałam się. :)
Żałuje, że nie dostrzegłam tego wcześniej, to bym zamówiła jakiś kolorek z tego.

Fiolka lóżeczko śliczne z tymi wszystkimi akcesoriami kupilas?Ja mam pościel w kolorze ecri a moskitiere pomarańcz lekki :happy: Vivienne to jak to jest że na ktg chodzisz?:szok: u nas robią ktg dopiero po 36 tyg:sorry:

reklama
Do góry