reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień doberek :-)
Witam nową Mame :-)
Aurelka jak mówisz, że masz gorąc w domu to myśle, że sama kołderka starczy :-) Zresztą po porodzie zobaczysz czy masz zmarźlucha czy nie :-p :-) Ja też zamierzam tylko kołderki używać. Nie ma co dziecka od samego początku przegrzewać. :-) Bo później będzie strach wyjść gdziekolwiek jak będą nawet delikatne mrozy. Ide jakąś kawke zrobić :-) I czekać na gości :-)
Miłego dnia :-)

reklama
wiolka ze świerków tak igły bardzo lecą a z jodły już nie:) tzn lecą ale nie od razu i nie dużo pod warunkiem że jest świeża :) a co do pierszeństwa to ja już sie nie pytam ludzi w kolejce tylko wchodze do gabinetów po prostu, albo w aptece do okienka... czasem slysze jakies smęty wydawane pod nosem ale powiem Wam że mi to lotto :p nasze społeczeństwo uwielbia pozornie oceniać a ja nie zamierzam im tłumaczyć, że moja ciąża jest zagrożona i nie mogę długo stać...

Aurelka ja swojej córki pierwszej nie nosilam wogóle w rożku byla taka malutka że chcialam czuc że mam ją na rękach i bez żadnych rożków a do spania jak sie malucha przegrzeje to potówka murowana ja używałam tylko kolderki albo śpiworka ale wtedy jedno a nie oba na raz dobrze ze już ci ulżyło z tym żolądkiem ja łóżeczko bedę dopiero miala b stoją bo teść je robi ale będzie takie LOZECZKO z SZUFLADA mis venge MATERAC + PRZEWIJAK (2692391690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. łóżeczko takie tylko kolor jaśniejszy z szufladką jak teść skończy robić przywieziemy i złożymy to wam zdjęcie wrzuce 4Madlen-no pewnie ze tak czemu miałabyś tam stać i czekać niech stoją ci co mogą Zjadlam dziś na obiadek warzywa na parze z piersią z kurczaka tez na parze wracam do diety ze względu na tą zgage a po porodzie i tak dieta więc nie ma tego zlego u mnie piękna pogoda mam posprzatne i obiad gotowy moge sie pobyczyć Vivienne-to odpoczywaj szkoda sie męczyć jak puchniesz u ciebie który to już tydzień?

Hej U mnie byli rodzice na chwile potem mały spacerek i kupilismy wędline i jabłuszka. Pogoda cudna a jutro podobno ma być 20* Super bo jedziemy na sklepy :D
Maluch mój chyba zwariował, tak szaleje w brzuchu jest niemożliwy ciekawe czy po drugiej stronie też tak będzie wywyjał kończynami :p
Rozpycha się nawet już jak stoję i np. obiad gotuję a przed spaniem i rano to jest tornado w brzuchu ile te dzieciaczki mają niby spać?
Ja dzis gotuję zupkę pieczarkowo grzybową (dostałam od rodziców opieńki suszone) plus leczo :)

Noukie współczuję kłopotów z brzuszkiem

Asia jak po wizycie ? ;)

4madlen ale france :/ ale czego się spodziewać ja nawet na nic już nie liczę.U mnie przynajmniej tyle dobrze że mała przychodnia i często pusto do laboratorium

wiolka ja tak samo z choinką :p jeszcze mi pies właził i wąchał babki i się dodatkowo kruszyłoskusiłam się bo niby fajny zapach ale nic takiego nie było.Choć chyba sa choinki które nie gubią igieł ale za drogie :p

Aurelka ja też bym chciała urodzić na początku grudnia :p
Mam termin na 21 lub 24 grudnia.Podobno dobry sposów to herbata z liści malin ;)
zastanawiałam się nad tym łóżeczkiem ale zamówiłam to http://allegro.pl/show_item.php?item=2676364631 nr.3 nie mogę sie doczekać aż dojdzie :)

Ja tam nie lubię świąt więc nawet nie wiem co będziemy robic

Pozdrawiam

Wiolka ja tak jak i Ty mam z @ datę na 1.12, więc u mnie tak jak i u Ciebie końcówka 34tc :tak:
Ostatnio tylko siedzę w chałupie, dużo leżę, nogi w górze, a mimo to giry puchną :-(

Ja mam rożek dla Małej, bo dostała od babci, myślę, że najczęsciej posłuży nam jako kołderka do wózeczka. Do łóżeczka też mamy kołderkę, poduszkę w sumie też, ale na razie będzie leżeć i czekać. Śpiworka nie kupujemy.

Hej U mnie byli rodzice na chwile potem mały spacerek i kupilismy wędline i jabłuszka. Pogoda cudna a jutro podobno ma być 20* Super bo jedziemy na sklepy :D
Maluch mój chyba zwariował, tak szaleje w brzuchu jest niemożliwy ciekawe czy po drugiej stronie też tak będzie wywyjał kończynami :p
Rozpycha się nawet już jak stoję i np. obiad gotuję a przed spaniem i rano to jest tornado w brzuchu ile te dzieciaczki mają niby spać?
Ja dzis gotuję zupkę pieczarkowo grzybową (dostałam od rodziców opieńki suszone) plus leczo :)

Noukie współczuję kłopotów z brzuszkiem

Asia jak po wizycie ? ;)

4madlen ale france :/ ale czego się spodziewać ja nawet na nic już nie liczę.U mnie przynajmniej tyle dobrze że mała przychodnia i często pusto do laboratorium

wiolka ja tak samo z choinką :p jeszcze mi pies właził i wąchał babki i się dodatkowo kruszyłoskusiłam się bo niby fajny zapach ale nic takiego nie było.Choć chyba sa choinki które nie gubią igieł ale za drogie :p

Aurelka ja też bym chciała urodzić na początku grudnia :p
Mam termin na 21 lub 24 grudnia.Podobno dobry sposów to herbata z liści malin ;)
zastanawiałam się nad tym łóżeczkiem ale zamówiłam to Łóżeczko KLUPŚ RADEK 2 z szufladą +PIĘKNA POŚCIEL (2676364631) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nr.3 nie mogę sie doczekać aż dojdzie :)

Ja tam nie lubię świąt więc nawet nie wiem co będziemy robic

Pozdrawiam

Moja mała też ciągle kopie. :D Powinna więcej spać niż kopać, ale u mnie jest na odwrót. :p Lekarz twierdzi, że skoro jest taka ruchliwa to może wyskoczy wcześniej, co mi się w sumie bardzo marzy.
Jezu, łóżeczko świetne! Zakochałam się. :)
Żałuje, że nie dostrzegłam tego wcześniej, to bym zamówiła jakiś kolorek z tego.

Fiolka lóżeczko śliczne z tymi wszystkimi akcesoriami kupilas?Ja mam pościel w kolorze ecri a moskitiere pomarańcz lekki :happy: Vivienne to jak to jest że na ktg chodzisz?:szok: u nas robią ktg dopiero po 36 tyg:sorry:

reklama
Do góry