Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Liwuś dziękuję za uznanie ;-) mój ślubny z kolei wysoki nie jest, ale szeroki tak, ale kangurzyce na nim próbowały i wiem że da radę A ta właśnie o tyle fajna, że już poużywana ale w bdb stanie choć już mięciutka jak trzeba (obczaiłam Twoją chustę na fejsbuku, lepiej widać też bardzo ładna, a na jednym ze zdjęć jest w duecie razem z taką jak moja Zielenie też lubię, ale akurat trafiła się niebieska, a z kolei mężowi ta bardziej odpowiada, bo mniej się w oczy rzuca)
A choinka taka PIĘKNA CHOINKA ŚWIATŁOWODOWA - SZTUCZNA - 90 CM (2643798397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lampki już niepotrzebne, tylko ozdoby jakieś, a na upartego to i to nie, ale ja chcę bombeczki i grube łańcuchy kurczę, zebrało mi się na święta
A choinka taka PIĘKNA CHOINKA ŚWIATŁOWODOWA - SZTUCZNA - 90 CM (2643798397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lampki już niepotrzebne, tylko ozdoby jakieś, a na upartego to i to nie, ale ja chcę bombeczki i grube łańcuchy kurczę, zebrało mi się na święta
Ostatnia edycja: