Mój dziś cały dzień męczył się z komputerem aby go uruchomić, dopadły nas znów wirusy i w ogóle się posypało.Więc trzeba było format zrobić czy jakoś tak.Dziś bardzo sennie, pół dnia przespałam. Rano to się tak wkurzyłam bo bym mogła sobie pospać ale musiałam wstać bo tak mnie w żłoądku ssało do bólu Dodzwoniłam się dziś do biura i ten raport jest ok i dlatego mam wszędzie 0 bo zus mi płaci, no spoko mam nadzieję że nikt się do tego nie dowali.Poza będę miała z 35 dni urlopu tak więc wykorzystam po macieżyńskim.
Betiks dobrze że wiadomo co małej.
Goko wszystkiego najlepszego
4madlen ja nie mogę jakoś zlokalizować pozycji małego :|jak był ułożony miednicowo czułam bo kopał po pcherzu, czyłam też jakby był poprzecznie a teraz czuje usick na pęcherz jakby główka ale w żebrach też coś czuje.Dziś mały wypychał coś dużego twardego ale z prawego boku znów
cinamona widzisz u mnie na odwrót mama była w szoku jak jej pokazałam że już mam ciuszki kupione i ile.A panikuje bo tyle dziewczyn z forum już takie gotowe
Ale tak jak Ty powoli czas zacząć, koszule mi przyszły, powoli kupuję wszystko do szpitala, na dniach zrobię zamówienie akcesorii na łóżeczko czekam ...Ale tez jak Ty jeszcze muszę komódkę kupić no i chce najpierw łóżeczko rozłożyć postawić i przynajmniej mieć jakiś pomysł na pokój
Wiolka zdrowia
na zgage mi koleżanka poleciła Gavison
Aurelka ja kupiłam Lovele akurat w promocji była
a pachnie super
Majja dzieki że pytasz a widzisz dziś miałam tam dzwonić i zapomniałam :/
Vivienne my też choinki nie mamy
W tamtym roku była żywa ale mnie wkurzałai chyba pojedziemy i kupimy sztuczną.My też prezentów chyba nie robimy ja wszystko mam a w grudiu to już w ogóle dopełnienie
Jedynie mój mąż ma urodziny ale w mój termin pewnie się tak nie trafi aby mały wtedy wyszedł to może mu jakiś upominek kupię.
Chyba wszyscy