reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hejka :happy: Dziś w końcu się wyspałam, wstawanko na sikundkę już wliczam w zdrowy sen ;-) Sąsiedzi wczoraj odpoczywali (w końcu). A my z M. obejrzeliśmy w końcu film na spokojnie, bo wcześniej nie było sił albo kiedy. Film "Służące" na podst. książki. Piękny i smutny zarazem, ale na faktach (przynajmniej częściowo). Polecam :tak:
Basia no to super prezent żeście sobie sprawili na rocznicę, najpiękniejszy z możliwych :tak:
Lil, Cinamona udanych wizyt życzę :tak:
A pozostałym pięknego dnia :happy:

reklama
Również trzymam kciuki za wizytujące i czekam na info po ;)
U nas dziś pogoda niemrawa, mglisto, słońca nie ma za bardzo, ale może coś jeszcze wyjdzie.
Planów na dziś nie mam, będę leżeć i pachnieć ;) Obiad jest z wczoraj do odgrzania, większego sprzątania nie planuję, ino pralkę wstawić.
Ale póki co, prysznic, bo jeszcze w piżamie siedzę :-D

Miłego dnia wszystkim :)

Hejka....
U mnie dzisiaj ranek dość nerwowo się zaczął.... lekkie krwawienie.... lekarz kazał leżeć z nogami do góry i zobaczyć co będzie dalej... na razie cisza i spokój... ale mam milion myśli.... niby już nie ma krwawienia ani plamienia ale nadal mam nerwy....

trzymam kciuki za wizytujące a walczącym z przeziębieniem zdrówka życzę....

Oj Goko, uważaj! Mnie się na szczęście ani razu żadne plamienie ni nic takiego nie zdarzyło, ale zawsze jak Malutka jest cicha ciut długo to też mam milion myśli na raz... trzymam kciuki za Was, dzielne kobietki :tak:

Witam :-)
Wizytującym powodzonka :-) Żeby zobaczyły to co chcą zobaczyć :-)
Goko miło Ciebie znów widzieć :-) Odpoczywaj kochana :-)
U mnie zimno i deszczowo...
Dziś prawdopodobnie malowanie pokoju Dziewczynek :-) Tatuś sobie umyślił zielony z różem :-) Z wzorkami :-p Niech się spełnia twórczo :-D My później zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :-p
Ide jakieś pranie póścić :-) Bo jak się tak będę zbierać to czasu zabraknie, żeby poprać dla Lenki :-D
Miłego dnia brzuchatki :-)

Hej dziewczyny,
wpadam tylko na chwilę żeby się przywitać. Dziś mam jakiś słabszy dzień, senna jestem niesamowicie, a do tego jakaś taka bez humorku i nawet piękne słoneczko za oknem nie pomaga.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące mamusie i czekam z niecierpliwością na opis wizyt.

lil, cinamona trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :)
ciril dobra decyzja, idź do lekarza i daj znać co Ci poradził...
goko wierzę, że to plamienie to tylko takie strachy chociaz ja bym nie wytrzymała i pewnie pierwsze co to bym pobiegła na usg żeby gin sprawdził czy się tam nic niepokojącego nie dzieje...

u mnie po wspaniałej niedzieli drętwy poniedziałek: mąż ma doła i wpędza taki nastrój a ja nie wiem jak mu pomóc... :( słonko takie piękne, w domu znowu nie chce się siedzieć a perspektyw na miły dalszy ciąg dnia nie widać... może jutro bedzie lepszy dzien

Cześć dziewczyny,
mnie podobnie jak niektóre z Was dopada jakaś bezsilność i lenistwo :-(
kompletnie nic mi się nie chce :baffled: dobrze że są pralki automatyczne a nie pranie na tareczce bo chociaż zmobilizowałąm się żeby wrzucić brudne ciuszki do niej:sorry:
chorowitkom życzę zdrówka przede wszystkim, a mamusiom z bólami-niech jak najszybciej przejdą
goko mam nadzieję że to plamienie to nic poważnego trzymam kciuki, ale dla świętego spokoju lepiej idź do gina będziesz spokojnieksza:tak:
betiks oby sąsiedzi dłużej poodpoczywali i dzięki temu dali odpocząć również wam ;-)

reklama
Witam się po pracy, było znośnie ale brzucho bolał już pod koniec,ehh... Jeszcze tylko 9 razy i koniec będzie:tak:
Na obiadek serwuję dzisiaj kopytka z sosem pieczarkowym i buraczki, mam wenę więc szkoda jej marnować;-)
betiks mam książkę ''Służące'', która czeka w kolejce do przeczytania.
goko odpoczywaj kochana i oby to nic poważnego było. Ja nie krwawiłam w obu ciążach ale w pierwszej dostałam plamienia w 39tc i okazało się, że zaczął sie poród. Miejmy nadzieję, że to może jakaś żyłka pękła. Trzymam &&&&&:-)
4madlen lepszego humorku wam życzę...

Do góry