reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

4Madlen dzięki za wieści od Madlen ja po kolacji objadłam sie jak mops i zaraz do lóżeczka trzeba wskakiwać:-) Fiolka-cieżka sprawa sporo chcą za poród zorientuj sie jak to dokładnie wygląda nie masz gdzies w pobliżu szpitala jeszcze innego żeby byl wybór?:sorry: Bulkasia-zdróeka życze może sie przepracowalaś odpocznij kochana żeby nie przesadzić:happy: Ja z małą siedze do środy minimum w domu bo w przedszkolu sie rozwinęła jakaś choroba bostońska i jakieś anginy więc ją w domu przetrzymam dla pewności ale już wykończona jestem tym codziennym jej dźwiganiem mam nadzieje że jeszcze uciągne:confused2: Ja na zgage polecam siemielniane ja pije i pomaga :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda gadać, na samą myśl łzy mi ciurkiem lecą :-(
Zadzwonię w poniedziałek tam aby to potwierdzić choć wydaje się to być wiarygodne.
Nawet jak warto (opieka i warunki bez porównania z innymi szpitalami) co z tego nie stać mnie :-(
Mam dość

Fiolka wspolczuje. Ja po pracy wrocilam, zjadlam kolacje, wypije herbatke i ide spac, bo jutro znow wczesnie wstac musze. Bardzo duzo piszecie dziewczeta, nie ma mnie pol dnia i juz 3 strony do przerzucenia :-D
No to pozycze wam ogolnie zdrowia, wytrwalosci i duzo spokoju.

Fiolka nie smuć się na zapas ... a może NFZ nie przedłuży umowy ale od nowego roku, to by się wydawało logiczne ...
a nie tak dziwnie w grudniu czy listopadzie ... wtedy jeszcze się załapiesz :)

Ale naklepalyscie. Nie nadrobie tych 4stron. Dzisiaj od 9 do 20:30 nie bylo mnie w domu. Jestem taka zeczona ze oczy same sie zamykaja.Szukalam kurtki dla siebie, fajna w NY byla po 220zl, ale musiala bym guziki poprzesuwac bo tak to bylo mnostwl miejsca na brzuszku, suma sumaru kupilam mezowi spodnie i koszule, Alanowi kurtke w smyku, a sobie NIC. W niedziele jedziemy do kaskady do Centrum handlowego moze tam cos znajde. Kupilam tez tesciowej mikser na urodziny , w domu omazalo sie ze jest niekompletny i brakuje mu mieszadel, R jutro z rana jedzie wymienic.

Oczywiscie ja dalej chora, gardlo mnie juz tak blli ze masakra, ledwl gadam.

Witam wszystkie Mamusie Grudniowe :)
niestety ostatnio byłam tu chyba w maju i wiele z Was mnie zna
o ile ktokolwiek pamieta:sorry:
remont, a tym bardziej sprzątanie pochłonęło mnie całkowicie (zresztą do dziś sprzatam bo kurz i pył wciąż osiadają:crazy:) ale ważne że zdążyliśmy przed porodem :tak:
do tego musiałam zmienić lekarza bo mój dr już w przychodni nie pracuje:szok: ale na szczęście trafiłam na równie fajnego, konkretnego i sympatycznego lekarza więc będzie OK
niestety nie nadrobię zaległości bo produktywne w postach jesteście bardzo:-D ale mam nadzieję że powoli się wdrożę i jakoś zaklimatyzuję o ile zostanę ponownie przyjęta do grona Grudniówek 2012 :-)

Kasia witaj i zostań już z nami. Jadę do apteki bo mi się wszystko na gardło już skończyło...a mój lewy michał wygląda jak tykajaca bomba atomową...byle bymanginy ropnej nie dostała:/

Ostatnia edycja:
Dzień dobry sobotnio.
4 madlen pozdrów madlen 79 ;-)
fiolka najpierw się upewnij w poniedziałek co i jak. i nie łam się w razie w inny szpital narazie czekaj do poniedziałku
kasia witaj :tak:
urlop dokładnie tak jak opisany wyżej przez Betiks. A ciekawe jakbyśmy w styczniu urodziły czy byśmy się łapały na dłuższy ja bym chętnie skorzystała, z drugiej strony nie wiadomo czy to nie tylko takie obiecanki premiera

reklama
Witam się z rana. Oczywiście jak mam możliwość dłuższego pospania to oczka w górę i nic z tego, więc pranko wstawione, mąż pojechał do pracy a córka szykuje się do szkoły z wielkimi narzekaniami;-) Wczoraj padłam, ale dzisiaj czuję się nawet wypoczęta, dolegliwośći jak na razie brak (oby tak zostało) i dzisiaj mam nakaz rodzinny na leżenie i nic nie robienie. No ale jak tu nic nie robic jak trzeba chatę ogarnąć. Postaram się tak stopniowo to zrobić:-)
4madlen przekaż uściski ode mnie dla drugiej madlenki:tak:
fiolka mam nadzieję, że jednak zanim wdrożą to wszystko to załlapiesz się, tak jak mówisz zadzwoń i wtedy będziesz wiedziałla co i jak. Nie ma co się stresować na wyrost. Trzymam &&&&&&:tak:
kasia witam i super, że jesteś z nami:-)
Mam pytanko: jakie smoczki uspakające proponujecie? Ja 13 lat temu miałam z firmy NUK a teraz to nie wiem, może Avent?

Do góry