reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

witam

no ja tez teraz sie czesciej wzruszam, w sumie zanim zrobilam jeszcze test to tak bardziej mnie juz wszystko wzruszalo no i snow mam pelno dziwacznych :-)

zachcianek jako takich to nie mam, a najbardziej jestem glodna do poludnia....

u mnie tez byla pomidorowa dzisiaj :-D

reklama
Joanna u mnie pomidory nie przejdą :-D Nie tykam się tego jedzonka już ładnych parę lat i zawsze z wszelkich sałatek wydłubię co do jednego kawałeczka :-D Żeby śmieszniej było to sosy i zupy pomidorowe uwielbiam - keczup zresztą też :-D
Madlen ja tam angielską pogodę też lubiłam. Słoneczko, deszcz, słoneczko i znowu deszcz :-D Popadało chwilkę i dało sobie spokój a w polsce jak zacznie padać to cały tydzień leje ;-)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe przywitanie . Mam nadzieję że zadomowię się u Was i pobędę jak długo się będzie dało. Ależ wy dużo dziewczyny piszecie aż nadarzyć za Wami nie można :-)

lolcia u mnie to w ciagu dnia 4pory roku sa :-D,ale juz przywyklam do tego ;-)
a co do pomidorow,to mam kuzynke,ktora zje kazda zupe,pomidory tez ,ketchup itp,a pomidorowej nie ruszy
joanna ja tez juz wslu****e sie w swoj organizm...on wie najlepiej co potrzebuje,a czego nie ;-)
i nie mam zamiaru zmieniac swojej diety,albo swirowac czy to mi wolno jesc czy nie...
liwus tylko sie cieszyc,ze nam watek kwitnie i obysmy byly ze soba do samego konca,az na swiat przyjda nasze zdrowe Malenstwa ;-)
tego z calego serducha zycze sobie i wam :tak:
a mnie cos teraz zaczal brzuch bolec...:-(mam nadzieje,ze nic zlego nie dzieje sie......

Cześć Dziewczyny,
stawiam dopiero pierwsze kroki na forum, więc za wszelkie błędy z góry przepraszam. Wszystko wskazuje na to, że to będzie grudzień (jeśli wszystko będzie Ok)

O ciąży dowiedziałam się dopiero parę dni temu i nadal się oswajam. Mimo, że zaplanowana- to pełne zdezorientowanie mnie ogarnęło. Boję się chyba wszystkiego jak na razie (to pierwsza moja ciąża).

Co do samopoczucia to na razie nie najgorzej, prócz piersi które bolą strasznie, i takiego ogólnego spowolnienia- innych dolegliwości nie odczuwam (jestem w 5tc i 2 dni).

Do lekarza jesteśmy umówieni 1 maja, bo wcześniej jak to powiedziała doktor nie ma sensu, bo ani nie będzie można zobaczyć serduszka- i nie wiadomo czy go nie ma, czy może jest jeszcze za wcześnie.

Co do jedzenia, cieszę się na razie i wcinam wszystko, oczywiście w rozsądnych ilościach.

Pozdrawiam Was ciepło i do następnego razu.

Kiedy macie ten roczek chrześnika?? :-)

Roczek mamy już w tą sobotę, troszkę się zgapiłam z allegro i przesyłka nie dotarłaby na czas, a dziś właśnie wróciłam z zakupów i jestem załamana, bo nic nie kupiliśmy :-(szukałam jakiegoś fajnego rowerka, takiego jak mi przesłałaś w linku i kurcze nic nie znalazłam. Jutro obskoczę jeszcze parę sklepów i muszę już coś wybrać.

Zmykam już bo jestem padnięta. Miłego wieczoru i karaluchy pod poduchy dziewczynki :-)

Cześć laseczki :)
Kurcze nie nadążam :p
Ja jutro idę do pracy na 8h i do końca miesiąca urlop
a nawet chyba do 6 maja.
Potem prawdopodobnie l4
Więc będę leżeć odpoczywać i się zamartwiać czy wszystko ok :sorry:

Hej dziewczyny ja dziś padam :) ale jest super widziałam kropka 4,5 mm :-) ale zaraz pora spać bo naprawdę mam dziś dość Miłej nocki !!

misia83 rowerki są na sali w carrefour ten taki kolorowy z daszkiem również bynajmniej wczoraj w Bydgoszczy wystawiali bo zrobili przez środek majówkę - rowery, piaskownice, zjeżdżalnie, namioty, baseny itp a ja włąśnie chce dla mojego łobuziaka na roczek piaskownice wiec się pokręciłam - Powodzenia w zakupach :cool2:

reklama
Do góry