reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Ja znów byłam 2 dni w trasie wiec nadrabiam choć ciężko nawet 2 dni tak się rozszalałyście z rana w biurze:

lolcia86 Gratuluje wytrwałości w pracy z Małym :)

kasia_s Dlatego chce iść jak najszybciej na zwolnienie do tego moja praca wymaga wyjazdów 1-2 razy w tygodniu gdzie siedzę za kierownicą po 8h i fakt jestem zmęczona strasznie i nie mam jak wypocząć bo jak wracam to jeszcze muszę w domu porobić ( mój facet ostatnio mnie wyręcza i wczoraj powiedział że ma nadzieje że wezmę zwolnienie w piątek bo widzi jak wyglądam i naprawę się stara) – przez to wszystko wieczorami boli mnie brzuch i nie mogę sobie miejsca w łóżku znaleźć :( ehhh wiem marudzę ale fakt jestem skrajnie wykończona ( wczoraj Poznań przedwczoraj trójmiasto) a w przyszłym tygodniu powinnam prowadzić do Krakowa a z powrotem ok 10h w pociągu chyba nie dam rady :( tylko nie wiem czy to argument do zwolnienia ;/
A gdzie pracujesz że tak ciuszkowo u ciebie??

tinka107 – na wszelkie problemy z jama ustną w tym stan zapalny zębów dziąseł i all polecam hascosept do płukania ale! I płukać 5 x dziennie aż nie przestanie boleć to jest ziołowe i babka w aptece mi doradzała w ciąży i leczyłam tym wszystko od zębów po katar bo nie szkodzi a ma działanie bakteriobójcze i łagodzące ból i pieczenie wiec szczerze polecam !

kiss125 – Gratuluje piękny kropeczek!!

4madlen - Super wiadomości 18,5 mm to już kawał dzidzi :) !!

misia83 – misia jeżeli chodzi o powiadomienie o ciąży to powiedziałam możemy a on bez opanowania obdzwonił babcie i rodzeństwo wiec ja nie musiałam nic mówić następnie zauważyłam że chwali się każdemu próbowałam go opanować bo się trochę z tym pośpieszył ale on mówi że musi być dobrze i jak widzę ten błysk w oczach i hasło : ja lubię harmider w domu to w sumie niech się cieszy :) - normalnie bardziej szaleje niż przy Przemyciu hehe
Ps. Co do energii przy dziecku już posiadanym – dziękuje Bogu za moją nianię bez niej nie dałabym rady :)))!!!! Cudowna!!

Ciril , nosotros, madzia31 sami Ola_ luta vii liwus – Gratuluje i witajcie :)

Joanna_Z - nie przejmuj się myślami to normalne że się niepokoisz to tylko znaczy że już kochasz to maleństwo i boisz się że nie dasz rady mam podobnie :) co prawda ja się boje że za wcześnie ale mój się śmieje że jeśli nie będą to trojaczki i więcej to damy rade :)

Mam czas chyba na użalanie się nad sobą wiec was zamęczę jak ktoś jeszcze ma siłę to wszystko czytać hehe :) na dodatek jak wróciłam z trójmiasta padła mi pralka wiec 2 dni szukałam i jeszcze kolejny wydatek ale dostałam LG takiego jak chciałam M pozwolił wiec teraz tylko trzeba zapłacić :/ ale w sumie na + bo nowe ładne i podobno pierze :D

reklama
Hej
Luta witaj:)
Lolcia gratuluję udanej wizyty:)
Fiolka ja byłam wczoraj u gina i kazał przyjść za 3 tyg, więc pewnie będę tak chodziła całą ciążę, częściej na końcówce; w pierwszej ciąży chodziłam raczej co miesiąc, w końcówce co dwa tygodnie,a na samiutkim końcu już co tydzień
Vii hej:) też uważam, że spokojnie można chodziś na NFZ, niestety w mojej przychodni nikt dobry nie przyjmuje, więc tak jak w pierwszej ciąży chodze prywatnie
Liwus witaj:)

u nas piękna pogoda, od razu człowiek lepiej się czuje:) aż się chce coś robić. Miłego dnia:)

Hej

Jestem Mamą Grudniowa 2011 , urodzilam 11.12.2011 przeslicznego synka.Widze ze jest was coraz wiecej:tak:Dziewczyny chcialam wam życzyc aby te 8 miesiecy były najpiekniejesze jakie mozna sobie wymarzyc!!! Aby wasze malenstwa rosły w brzuszkach zdrowo i bez komplikacji.Czas leci jak szalony i nim sie obejrzycie a bedziecie trzymac swoje najwspanialsze cudo!!!Pozdrawiam:*** Bede zagladc i trzymac &&&&

witam :-)
poczytalam,ale wszystko mi sie poplatalo :zawstydzona/y:
witam nowe mamusie i gratuluje ;-)
smutaskom zycze poprawy humorku,a cala reszte pozdrawiam ;-)

kittyXXX te ciuszki nie są związane z moją pracą poprostu ktoś przyniósł nam ciuszki i tak to się udało :-) zawsze do przodu, tym bardziej że maluszki nie poniszczą rzeczy i do tego tak szybko wyrastają ...

czy Wy tez jestescie średnio co 2-3 godziny głodne?
mi jak przeszły mdłosci to włączyło sie własnie jedzenie co jakies 2-3 godziny

reklama
hej.

wlsnie co jecie? cos specjalnie zdrowego? ja staram sie jesc owoce chociaz nie bardzo lubie, rano musli. pote jakis owoc, jem dosc malo.
jak mialam mdlosci to generalnie nic nie wchodzilo, ale wydaje mi sie ze mdlosci przeszly i teraz bede mogla zaczac normalnie jesc,
macie jakies super zdrowo witaminowe przepisy? czy zminilyscie diete na zdrowsza?

btw jesli chodzi o moja wysypke to dzis mialam wyniki i mam przeciwciala na rozyczke wiec co to bylo jednodniowe "cos" to nie wiem.... i chyba sie nie dowiem.

pozdrawiam,

Do góry