Ale się smacznie zrobiło :-) Ja też mam tak z tym nieszczęsnym głodem, że mnie co chwilkę skręca
Ja od dziś pałaszuję jabłka chociaż za nimi nie przepadam ale jak trzeba to trzeba. Wszamałam też śliwki suszone i nawet moje dziecko jadło :-) A na obiadek miałam kurczaka z ryżem bo mnie jakoś na to naszło i sobie zrobiłam
Joanna_z tulę i oby humorek się poprawił, wiem że to hormony ale lepiej się ciszyć niż płakać
Kitty dzięki. Z młodym wiele pracy za nami i przed nami także ale czego się nie robi dla tak wyczekanego i ukochanego maleństwa
Zresztą co ci będę mówić sama wiesz jak jest mając dziecko wymagające więcej uwagi. Nasze dzieci mają to szczęście, że trafiły na takie mamusie bo się dość naoglądałam i nasłuchałam w ośrodku jak niektórym mamuśkom wszystko jedno jak się dziecko rozwija, grunt to wziąć zasiłek a resztą się nie przejmować. Czasem wypadałoby tylko zabrać takie dzieciątko i oddać do lepszej rodziny...
Misia u nas też bajecznie. Połaziliśmy z synkiem na spacery a teraz dosypia już w domku. Żeby się taka pogoda na dłużej utrzymała, byłoby pięknie
Kiedy macie ten roczek chrześnika?? :-)
neska fajnie uporządkowałaś listę grudniówek. Wielkie dzięki