reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
monika 1984-05 no ja od dzis tez zmienilam witaminy na folik.
Mieszkam w uk a tu kupilam wlasnie te witaminy z folikiem ale jak od nd prawie z lozka nie wstaje taka jestem umeczona i stwierdzilam ze moze to te witaminy tak dzialaja. Z Polski przywiozlam sobie wczesniej folik, wiec od dzis sie na biego przerzucilam. Wczoraj tych wit. juz nie wzielam. Dzis czuje sie nieco lepiej.
Dziwnym jest dla mnioe to ze nie moge spac ani na lewym, ani na prawym boku, bo od razu mnie mdli. Od kilku dni spie na siedzaco. Oby do III trymestru szybko plynal czas. :-) Przetestowalam tez te opaski na mdlosci sea-band- jak dla mnie bez rewelacji.

Dobry wieczór :-) Dziewczyny nie martwcie się tak brakiem mdłości wręcz powinnyście się cieszyć :-) Ja w pierwszej ciąży nie miałam i mam nadzieję, że w tej także mnie te atrakcje ominą. Moja dr powiedziała, że z braku mdłości trzeba się cieszyć a nie martwić i tego się trzymam :tak: za to ja ciągle jestem głodna :angry: Jak tak dalej pójdzie to będę jak kuleczka :rofl2: Objawów póki co mało tylko delikatne ćmienie brzuszka i piersi reszta spoko :tak: Uciekam na x factor i usypiać Mikiego, kolorowych snów dziewczyny :tak:

Witajcie dziewczyny!

Liczyłam, że do was dołączę. Podczytywałam was od kilku dni... ale nic z tego. Okres mnie dopadł :/
A tak na to liczyłam. Od czerwca się staramy i staramy. No nic - Antek jeszcze trochę poczeka na rodzeństwo..

Pozdrawiam i życzę spokojnych 9 miesięcy.

P.S. Ja w pierwszej ciąży brałam feminatal - teraz to się nazywa femibion.

fogia bardzo dziękuję za komplement w imieniu córci :-)
witam wszytskie nowe grudniowe mamuśki zycząc pięknych i jak najbardziej bezobjawowych (czyt.: mdłości, bóle, itp.) 9 miesięcy
fajnie że jest nas coraz więcej do wspierania się nawzajem:-)

Witam się porannie ;-) Młody nie daje pospać :-D Dostał mleczko i za chwilkę trzeba mu jakie śniadanko przygotować a póki co ma co was pytanko :tak: Czy was też dopada taka huśtawka? Raz się cieszę z tej ciąży bo długo na nią czekaliśmy a za chwilę jestem pełna obaw czy to jednak nie za wcześnie... ehhh już sama siebie nie potrafię zrozumieć :rofl2:
Smile przykro mi. Tulę i trzymam kciuki za styczeń :tak:
Miłej niedzieli wam życzę :tak: I pogody ładniejszej niż u mnie :happy:

Hej. Mi coś przeszły mdłości i czuję się o niebo lepiej. Chyba już moje ciało się przestało 'buntować' i hormony też tak nie szaleją. Jedynie lekki ból piersi i chwilowe mdłości po luteinie.Muszę skoczyć do apteki jeszcze po pojemniczek na mocz;-), bo jutro idę na badania i w piątek do gina:tak:.
Młody dostał gorączki i dziś pojechaliśmy na pogotowie , zdrowy jest:rofl2: tylko ma brać nurofen i tantum verde.Uffff...:happy:

reklama
Cześć dziewczyny!!!

Bardzo się cieszę, że w końcu jest mi dane dołączyć do waszego grona :) O upragnione maleństwo staraliśmy się przeszło 2 lata, aż wreszcie w Wielką Sobotę zrobiliśmy badanie Beta Hcg i okazało się że jestem w ciąży!!! :D Bardzo się cieszę, ale równocześnie bardzo boję i nieustannie zastanawiam się czy wszystko jest ok i modlę się, aby utrzymać ciążę i doczekać się upragnionego zdrowego dzieciaczka. Fajnie, że jest takie forum bo dzięki niemu można porozmawiać i wesprzeć się nawzajem.

Dziewczyny mam pytanie czy mierzycie sobie temperaturę dopochwowo? Ile powinna wynosić temperatura w ciąży?

Do góry