kittyxxx moim lekarzem prowadzącym na pewno będzie dr Lach -właśnie idę na pierwszą wizytę 26.04 bo terminy sa straszne ale położna "po znajmości" wcisneła mnie jeszcze na kwiecień
poprzednią ciążę również prowadził mi Lach i jestem baaardzo zadowolona
może nie należy do najmilszych ale swoje pacjentki mam wrażenie że milej traktuje:-)
no a w końcu co z tego że byłby milszy jesli nie byłby dobrym specjalistą
kiedy leżałam na porodówce Lach miał dyżur i kiedy zaczęłam rodzić to właśnie schodził z oddziału
ale kiedy położna poprosiła żeby przyszedł do porodu i szycia i podała mu moje nazwisko to został
co dla mnie było dużym plusem dla niego
dlatego teraz na pewno do niego będę chodziła
fogia witaj
:-) co do samopoczucia to oczywiście małe poranne mdłości i mały ból piersi ale da się znieść
kiss125 po Twoim poście licze na synka też mam bóle brzucha, może nie duże ale przy Julce nie miała żadnych
poprzednią ciążę również prowadził mi Lach i jestem baaardzo zadowolona
może nie należy do najmilszych ale swoje pacjentki mam wrażenie że milej traktuje:-)
no a w końcu co z tego że byłby milszy jesli nie byłby dobrym specjalistą
kiedy leżałam na porodówce Lach miał dyżur i kiedy zaczęłam rodzić to właśnie schodził z oddziału
ale kiedy położna poprosiła żeby przyszedł do porodu i szycia i podała mu moje nazwisko to został
co dla mnie było dużym plusem dla niego
dlatego teraz na pewno do niego będę chodziła
fogia witaj
:-) co do samopoczucia to oczywiście małe poranne mdłości i mały ból piersi ale da się znieść
kiss125 po Twoim poście licze na synka też mam bóle brzucha, może nie duże ale przy Julce nie miała żadnych
Ostatnio edytowane przez moderatora: